Sony: نظرسنجی نشان می‌دهد که 80% مشتریان PS4 ترجیح می‌دهند.

FPS Dᴏug

کاربر سایت
PlayStation-4_official1.jpg

مدیر مالی سونی آقای Masaru Kato اعلام کرد که نزدیک به 80 درصد متقاضیان نسل بعد خواهان کنسول این شرکت هستند. همچنین او کنفرانس E3 را بسیار مثبت خواند و گفت که سونی تمامی تلاش خود را برای عرضه کافی کنسول می‌کند.

اما نکته جالب اینجاست که آقای Kato مشخص نکرد که این نظرسنجی توسط چه کسی صورت گرفته. چون آمارهایی که به عنوان مثال از Amazon تهیه شد تنها تا قبل از تغییرات در سیاست‌های مایکروسافت را نشان می‌دهد.

برای نتیجه نهایی باید منتظر عرضه دو کنسول ماند.

منبع
با تشکر از kam110

آخرین ویرایش:
خبر اشتباه زده شده ، یه نظرسنجی بوده که 80% به PS4 رای دادن .... به سونی نچسبونید .... این نتیجه نظرسنجی هم عجیب نیست ، بعد از E3 هر نظرسنجی ای که بوده از هر منبعی PS4 با اختلاف بسیار زیاد پیش بوده .

نسل قبل 6 برابر رقیب کنسول فروخت ! 4 برابر هم خیلی چیز عجیبی نیست البته که میتونه :d
کلا تو این 2 3 نسل نشون داده این قابلیت رو داره :)
نسل فعلی چند برابر بیشتر فروخت؟ :-/ قابلیت این رو هم داره 0 برابر رقیب کنسول بفروشه :دی حالا نکته جالبش اینجاست وقتی آمار Sold out شدن XOne میاد چیز مهمی نیست و Wii U هم سریع Sold out شد، اینجا قضیه عوض میشه :دی هر چند تو کامنت اول هم گفتم، به نظر میاد فقط در مورد نظرسنجی ها صحبت کرده نه فروش.

نسل فعلی چند برابر بیشتر فروخت؟ :-/ قابلیت این رو هم داره 0 برابر رقیب کنسول بفروشه :دی حالا نکته جالبش اینجاست وقتی آمار Sold out شدن XOne میاد چیز مهمی نیست و Wii U هم سریع Sold out شد، اینجا قضیه عوض میشه :دی البته شاید هم 4 برابر بیشتر فروخت، من پیش بینی نمیکنم کدوم چقدر میفروشه فقط منتظر می مونم :دی

اونارو الکی Sold Out میزنن برای تشویش اذهان عمومی :d

نسل فعلی چند برابر بیشتر فروخت؟ :-/ قابلیت این رو هم داره 0 برابر رقیب کنسول بفروشه :دی حالا نکته جالبش اینجاست وقتی آمار Sold out شدن XOne میاد چیز مهمی نیست و Wii U هم سریع Sold out شد، اینجا قضیه عوض میشه :دی البته شاید هم 4 برابر بیشتر فروخت، من پیش بینی نمیکنم کدوم چقدر میفروشه فقط منتظر می مونم :دی

0 برابر یعنی اگه 360 تقریبا 80 میلیون فروخته PS3 هم 0 کنسول فروخته :d این نسل هر دو کنسول 1 برابر دیگری فروختند .

باز جک گفتن :دی
سونی همیشه تو تبلیغات مذخرف عمل میکنه , حمایت خفنی از کنسول میکنه ها ویجورایی انگار بی عرضه بازی درمیاره ولی 80% رو خیلی مذخرف گفته دیگه...اولن هاردکور باشی جفتشو باید بخری دومن X1 خدمات و امکانات خیلی جامعی واسه آمریکا داره و قیمت پکش هم با هدست و کینکت که باندل شده خیلی خوبه!
مطمئنا فروششون خیلی نزدیکه ولی باید کنسولها بیان بعد نظر داد ولی من از همین الان میگم X1 جولو میزنه :دی (نظر شخصیه ها , لهم نکنید :)) )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or