شما نشون دادی که قولت قول نیست و فقط در حد حرف
من به شما نشون دادم با کینکت جدید میشه بازی ساخت
دیگه چی میخوای؟ حتما باید با کینکت بری مریخ تا شماها قانع بشید
عزیز من شما ها خود همون بازی که داری سنگشو به سینت میزنی رو تحویل نگرفتین!
کلا کینکت هیچ پتانسیلی نداره؛ نهایتش چند تا برک دنس جلو این و اون ـه!
وقتی یک بازی از طرف فن های کنسول تحویل گرفته نشه، چرا من باید تحویلش بگیرم؟!
بعد این یک بازی بیشتر نیست؛ وقتی ماکرو کینکت رو تو همه دستگاه ها گذاشته، باید انقدر متنوع باشه که من ازش خوشم بیاد!
همین کینکت این نسل رو وقتی من خودم گرفتم خیلی خوشم اومد ولی بعد از یک هفته انداختمش کنار و بعد یک سال خاک خوردن فروختمش!
این کینکت هم دقیقا مثل همون! بقیه بازی ها که رقص و... هست و هیچ؛ این یه دونه فقط توش شاید یه چیز جالبی باشه که از نظر من نیست و قطعا تکراری میشه!
من کلا با کینکت مخالفم؛ باید یه چیز خوبی براش باشه!
اگر چند تا بازی درست و حسابی مثل Rise of Nightmare همین نسل با کیفیت و حساسیت بالا بود بله من به حرفم عمل میکردم که حداقل 4 تا دونه بازی درست درمون براش هست؛ نه این که بگم هورا PS هست پس کینکت عالی ـه!
از همین الان ماکرو 4 تا دونه بازی خاص واسه کینکت رو نکرده! هیچ چیزی نیست که با کینکت باشه و یه بخش داستانی و کمپاین (مثل همون RoN) داشته باشه!
- - -ویرایش - - -
من نمیدونم منطق میدونید چیه؟ تا دیروز هر کی از ps4 تعریف میکرد میشد سازنده بازی که مستقل از سونی هست اما کوجیما که براتون تو این نسل انحصاری ساخت و استاد استاد خطابش میکنید شده تحت حمایت مایکرو؟ هر کی از مایکرو طرفداری کنه پول گرفته یا مورد حمایت مایکرو هست؟ اما هر کی از سونی طرفداری کنه میشه یه سازنده بازی منطقی و مستقل؟ اگه همین فردا کوجیما بگه ps4 خوبه میشه استاد بزرگ. واقع بین و مستقل از سونی. امان از این روزگار
من این نسل X360 داشتم و هنوز هم دارمش!
اگر یک پست پیدا کردی من به کوجیما بگم استاد من دیگه بحث رو ول میکنم!
در مورد اون 30%
من نگفتم چون 30% خریدن بد بوده میگم سازنده هیچ وقت نمیاد برای 30% دارنده Xbox 360 یک بازی انحصاری بسازه یا قابلیت به خصوصی قرار بده
مورد دوم هم
من نگفتم این کینکت جدیده هیچ مشکلی نداره ولی مطمئنا بهتر از قبلی و خیلی از مشکلات قبلی رو نداره
من تمام حرفم اینه که یه کینکت این نسل توجه نکنید چون به 2 دلیل خوب نبود
1- سازنده ها ساپورتش نکردن دلیلش رو هم که گفتم
2- کینکت مشکلات فنی فراوانی داشت
ولی الان همه کسایی که Xbox one خواهند داشت کینکت هم دارن
کینکت بهتر از قبل شده
نتیجه این میشه سازنده هم اگر ایده ای داشته باشه میتونه روی بازیش پیاده کنه
حتما بازی انحصاری یا یک Mode جدا نباید برای کینکت ساخته بشه
ترکیب کینکت با دسته میتونه خیلی جذاب باشه و تو خیلی موارد ازش استفاده بشه
بهتره صبر کرد و دید سازنده ها با کینکت جدید چیکار میکنن
میشه مثل نسل حاضر بدون بازی و ساپورت
یا ازش استقبال میشه از طرف سازنده ها
تو دهات ما خوب نبود یعنی بد بود:
کینکت این نسل خوب نبود
چرا چون فقط 30% کسایی که Xbox 360 داشتن کینکت هم داشتن
شما کینکت همین نسل رو خریدی میدونستی مشکلات فنی داره یا قرار ساپورت نشه؟!
ترکیب کینکت با دسته تو این نسل شد افتضاحی به اسم Steel Battalion Heavy Armor با متای درخشان 40