Sony: شما می توانید یک PS4 به علاوه FIFA 14 را ارزانتر از یک Xbox One تهیه کنید

A.R.A.$.H

کاربر سایت
53958896420094254816.png

همانطور که می دانید کمپانی مایکروسافت برای افرادی که Xbox One را پیش خرید کرده اند، یک عدد نسخه دیجیتالی رایگان FIFA 14 را در نظر گرفته است.
وبسایت GameSpot از Fergal Gara که معاون رئیس کمپانی SCE UK می باشد سوال کرد که نظر ایشان پیرامون این دو خرید کریسمس چیست؟ و آقای Gara از موفقیت های PlayStation 4 گفتند:
صادق باشیم ما دیگر به دنبال قبول پیش خریدها نیستیم و آمار آن حتی الان نیز بسیار بالا می باشد. ما فعلا بر روی ارزش تمرکز خواهیم کرد و کارهای زیادی برای یک بازی در دنیای PS4 می توانیم انجام دهیم.
آقای Gara پیرامون DR جدید Gamestop گفتند:
آنقدر که من درک می کنم شما می توانید یک PS4 به علاوه FIFA 14 را ارزانتر از یک Xbox One تهیه کنید. این روزهای مثال های متفاوتی برای این واقعیت می توان زد. حال قیمت PS4 باشد یا محتویات بی نظیر که در PS4 در نظر داریم.
ایشان در آخر اشاره پیرامون صحبت های Andrew House بعد از Gamescom که خطاب به مایکروسافت بود کردند و گفتند:
میدانید، رقابت زیادی در بازار موجود است. ما همه حیواناتی هستیم که رقابت می کنیم. همه می خواهیم بهترین ها را برای گیمرها به ارمغان بیاوریم اما بخشی از شغل این است که در رقابت پیروز شوید. این حس خوبی است که جلوتر از دیگران باشید.
نظر شما پیرامون صحبت های ایشان و آمار یک میلیون پیش خرید PS4 چیست؟!
playstationlifestyle

ما 10 سال پیشم با منوی Customizie از این کار ها می‌کردیم.
چه قابلیت خفنی واقعا 100 دلار پول می‌دی حرف می‌زنی صدای کرکتر بازی شبیه صدات می‌شه:lol:
کینکت کلا همین ـه! حرف بزنی و بری جلوش عکس بندازی! الان اینی که مثلا جدیده و باید هم با کنسول باشه چه چیزی داره جز اینی که تو نسل قبل هم بود؟
راحت می‌تونی یه دونه عروسک بخری با دکمه سمت چپ صدات رو ضبط کنی با دکمه سمت راست پخش! خیلی ارزون تره خوشگل ترم هست;;)
کینکت این نسل خوب نبود
چرا چون فقط 30% کسایی که Xbox 360 داشتن کینکت هم داشتن
الان کی میاد یک بازی انحصاری مخصوص کینتکت درست کنه؟؟
کی میاد قابلیت های جدید به بازیش برای کینکت اضافه کنه؟؟؟
اما الان 100% کسایی که Xbox One خواهند داشت کینکت هم دارن
نتیجه اش این میشه که کوجیما میاد میگه میخوام از کینکت تو بازی هام استفاده کنم
میشه میکامی که میاد میگه کینکت دستگاه جالبیه و میخوام ازش استفاده کنم
من خودم هر موقع چشمم به کینکت میوفته میگم حیف پولی که پای دستگاه دادم ولی الان امیدوارم مایکروسافت باندل بدون کینکت نده

بیاید صادق باشیم! نه بابام سهامداره سونی یا مایکروسافته و نه چیزی گیرم میاد از زدن یه حرف، فقط حقیقته که بعضیا چه طرفدارای سونی چه مایکروسافت و یا حتی فراتر از اون طرفدارای سامسونگ و اپل نمیخوان قبول کنند که از چیزی که حتی خودشون قبولش ندارن دفاع میکنن!
من XB360 داشتم و کینکت هم خریدم، روز اول انقدر هیجان داشتم و خیلی چیز شاخی میدونستمش ولی بعد از 2 روز حتی یه بار هم در طول هفته روشنش نمیکردم! دلیلش هم همه میدونیم نیازی به انکار نیست. به خاطر همین موضوع دارم میگم که کسی که مثلا داره روی اکس باکس وان Assassin Creed IV بازی میکنه به هیچ وجه نمیخواد کاری که با زدن یه کلید میتونه انجام بده رو با چندتا فرمان صوتی یا حرکتی عوض کنه. نمیگم چیزه بدیه چون جای کار زیاد داره. بهتر بود مایکروسافت حداقل این مورد رو مثل سونی عمل میکرد و توجه اصلیش رو روی بازی های هاردکور میذاشت و در کنارش کینکت هم مثل نسل قبل میفروخت که بیشتر نقش سرگرمیه خوانوادگی داره و باعث میشد قیمت کنسول آماده ی بازی کاهش پیدا کنه.
این نظر شخصیه منه لطفا از جواب دادن با طعنه و کنایه و آیکون های خنده برای مسخره کردن اقدام نکید.

چون فقط 30% (نمی‌دونم این آمار از کجا اومده) خریدن خوب نبود؟! این اصلا دلیل ـه؟!
اما 100% شون هم دوست دارن کینکت داشته باشن؟ از کجا معلوم همون 30% ـی که گفتی فقط علاقه داشته باشن؟
کوجیما داره از طرف ماکرو حمایت می‌شه؛ باید همچین حرفی رو بزنه!
اما کارمک چی؟! میاد می‌گه هنوز هم این کینکت دارای مشکلات
اساسی ـه!
از کجا معلوم نسل بعد نگی این آشغال چی بود به زور دادن به ما؟! مگه وقتی این کینکت رو خریدی انتظار یه تحول و شاهکار نداشتی؟!
من نمیدونم منطق میدونید چیه؟ تا دیروز هر کی از ps4 تعریف میکرد میشد سازنده بازی که مستقل از سونی هست اما کوجیما که براتون تو این نسل انحصاری ساخت و استاد استاد خطابش میکنید شده تحت حمایت مایکرو؟ هر کی از مایکرو طرفداری کنه پول گرفته یا مورد حمایت مایکرو هست؟ اما هر کی از سونی طرفداری کنه میشه یه سازنده بازی منطقی و مستقل؟ اگه همین فردا کوجیما بگه ps4 خوبه میشه استاد بزرگ. واقع بین و مستقل از سونی. امان از این روزگار
من این نسل X360 داشتم و هنوز هم دارمش!
اگر یک پست پیدا کردی من به کوجیما بگم استاد من دیگه بحث رو ول می‌کنم!
منظورم این نیست که شخص شما استاد خطاب میکنی. منظور اکثریت فنهای سونی که اگرم تو فرومها ننوشته باشن استاد کوجیما حداقل در ذهنشون استاد کوجیما وجود داره نه کوجیما

آخرین ویرایش:
چون فقط 30% (نمی‌دونم این آمار از کجا اومده) خریدن خوب نبود؟! این اصلا دلیل ـه؟!
اما 100% شون هم دوست دارن کینکت داشته باشن؟ از کجا معلوم همون 30% ـی که گفتی فقط علاقه داشته باشن؟
کوجیما داره از طرف ماکرو حمایت می‌شه؛ باید همچین حرفی رو بزنه!
اما کارمک چی؟! میاد می‌گه هنوز هم این کینکت دارای مشکلات اساسی ـه!
از کجا معلوم نسل بعد نگی این آشغال چی بود به زور دادن به ما؟! مگه وقتی این کینکت رو خریدی انتظار یه تحول و شاهکار نداشتی؟!
در مورد اون 30%
من نگفتم چون 30% خریدن بد بوده میگم سازنده هیچ وقت نمیاد برای 30% دارنده Xbox 360 یک بازی انحصاری بسازه یا قابلیت به خصوصی قرار بده
مورد دوم هم
من نگفتم این کینکت جدیده هیچ مشکلی نداره ولی مطمئنا بهتر از قبلی و خیلی از مشکلات قبلی رو نداره
من تمام حرفم اینه که یه کینکت این نسل توجه نکنید چون به 2 دلیل خوب نبود
1- سازنده ها ساپورتش نکردن دلیلش رو هم که گفتم
2- کینکت مشکلات فنی فراوانی داشت

ولی الان همه کسایی که Xbox one خواهند داشت کینکت هم دارن
کینکت بهتر از قبل شده
نتیجه این میشه سازنده هم اگر ایده ای داشته باشه میتونه روی بازیش پیاده کنه
حتما بازی انحصاری یا یک Mode جدا نباید برای کینکت ساخته بشه
ترکیب کینکت با دسته میتونه خیلی جذاب باشه و تو خیلی موارد ازش استفاده بشه
بهتره صبر کرد و دید سازنده ها با کینکت جدید چیکار میکنن
میشه مثل نسل حاضر بدون بازی و ساپورت
یا ازش استقبال میشه از طرف سازنده ها

شما نشون دادی که قولت قول نیست و فقط در حد حرف
من به شما نشون دادم با کینکت جدید میشه بازی ساخت
دیگه چی میخوای؟ حتما باید با کینکت بری مریخ تا شماها قانع بشید
عزیز من شما ها خود همون بازی که داری سنگشو به سینت می‌زنی رو تحویل نگرفتین!
کلا کینکت هیچ پتانسیلی نداره؛ نهایتش چند تا برک دنس جلو این و اون ـه!
وقتی یک بازی از طرف فن های کنسول تحویل گرفته نشه، چرا من باید تحویلش بگیرم؟!
بعد این یک بازی بیشتر نیست؛ وقتی ماکرو کینکت رو تو همه دستگاه ها گذاشته، باید انقدر متنوع باشه که من ازش خوشم بیاد!
همین کینکت این نسل رو وقتی من خودم گرفتم خیلی خوشم اومد ولی بعد از یک هفته انداختمش کنار و بعد یک سال خاک خوردن فروختمش!
این کینکت هم دقیقا مثل همون! بقیه بازی ها که رقص و... هست و هیچ؛ این یه دونه فقط توش شاید یه چیز جالبی باشه که از نظر من نیست و قطعا تکراری می‌شه!
من کلا با کینکت مخالفم؛ باید یه چیز خوبی براش باشه!
اگر چند تا بازی درست و حسابی مثل Rise of Nightmare همین نسل با کیفیت و حساسیت بالا بود بله من به حرفم عمل می‌کردم که حداقل 4 تا دونه بازی درست درمون براش هست؛ نه این که بگم هورا PS هست پس کینکت عالی ـه!
از همین الان ماکرو 4 تا دونه بازی خاص واسه کینکت رو نکرده! هیچ چیزی نیست که با کینکت باشه و یه بخش داستانی و کمپاین (مثل همون RoN) داشته باشه!

- - -ویرایش - - -

من نمیدونم منطق میدونید چیه؟ تا دیروز هر کی از ps4 تعریف میکرد میشد سازنده بازی که مستقل از سونی هست اما کوجیما که براتون تو این نسل انحصاری ساخت و استاد استاد خطابش میکنید شده تحت حمایت مایکرو؟ هر کی از مایکرو طرفداری کنه پول گرفته یا مورد حمایت مایکرو هست؟ اما هر کی از سونی طرفداری کنه میشه یه سازنده بازی منطقی و مستقل؟ اگه همین فردا کوجیما بگه ps4 خوبه میشه استاد بزرگ. واقع بین و مستقل از سونی. امان از این روزگار
من این نسل X360 داشتم و هنوز هم دارمش!
اگر یک پست پیدا کردی من به کوجیما بگم استاد من دیگه بحث رو ول می‌کنم!
در مورد اون 30%
من نگفتم چون 30% خریدن بد بوده میگم سازنده هیچ وقت نمیاد برای 30% دارنده Xbox 360 یک بازی انحصاری بسازه یا قابلیت به خصوصی قرار بده
مورد دوم هم
من نگفتم این کینکت جدیده هیچ مشکلی نداره ولی مطمئنا بهتر از قبلی و خیلی از مشکلات قبلی رو نداره
من تمام حرفم اینه که یه کینکت این نسل توجه نکنید چون به 2 دلیل خوب نبود
1- سازنده ها ساپورتش نکردن دلیلش رو هم که گفتم
2- کینکت مشکلات فنی فراوانی داشت

ولی الان همه کسایی که Xbox one خواهند داشت کینکت هم دارن
کینکت بهتر از قبل شده
نتیجه این میشه سازنده هم اگر ایده ای داشته باشه میتونه روی بازیش پیاده کنه
حتما بازی انحصاری یا یک Mode جدا نباید برای کینکت ساخته بشه
ترکیب کینکت با دسته میتونه خیلی جذاب باشه و تو خیلی موارد ازش استفاده بشه
بهتره صبر کرد و دید سازنده ها با کینکت جدید چیکار میکنن
میشه مثل نسل حاضر بدون بازی و ساپورت
یا ازش استقبال میشه از طرف سازنده ها
تو دهات ما خوب نبود یعنی بد بود:
کینکت این نسل خوب نبود
چرا چون فقط 30% کسایی که Xbox 360 داشتن کینکت هم داشتن
شما کینکت همین نسل رو خریدی می‌دونستی مشکلات فنی داره یا قرار ساپورت نشه؟!
ترکیب کینکت با دسته تو این نسل شد افتضاحی به اسم Steel Battalion Heavy Armor با متای درخشان 40

شما پست اولی رو بخون بعد وارد موضوع شو
حرف از تیغ زدن شد
من الان بازی میگیرم 8 تومان XBOX LIVE مجانی هر 2 روز 1 بار میگیرم
خرج من فقط همینه
من کار خارج ندارم اما اگر قرار بر تیغ زنی باشه . سونی تو ایران داره تیغ میزنه

واقعا تعصفه که جایی زندگی میکنیم که اگه برای خرید یه چیز هزینش رو پرداخت کنیم، تیغ زنی خطاب میشه. این در حالیه که قیمت بازی که در هر دو کنسول یکسانه!

برای درک این موضوع: میدونید بازی های سطح بالا چقدر هزینه ساختشون میشه؟ بعضا از فیلم های هالیوودی هم پر هزینه ترن! یک بازیه خوب حداقل 2 تا 3 سال به طور حداقل روش زمان گذاشته میشه و صد ها نفر هزینه زندگیشون رو از همین راه در میارن!

عزیز من شما ها خود همون بازی که داری سنگشو به سینت می‌زنی رو تحویل نگرفتین!
کلا کینکت هیچ پتانسیلی نداره؛ نهایتش چند تا برک دنس جلو این و اون ـه!
وقتی یک بازی از طرف فن های کنسول تحویل گرفته نشه، چرا من باید تحویلش بگیرم؟!
بعد این یک بازی بیشتر نیست؛ وقتی ماکرو کینکت رو تو همه دستگاه ها گذاشته، باید انقدر متنوع باشه که من ازش خوشم بیاد!
همین کینکت این نسل رو وقتی من خودم گرفتم خیلی خوشم اومد ولی بعد از یک هفته انداختمش کنار و بعد یک سال خاک خوردن فروختمش!
این کینکت هم دقیقا مثل همون! بقیه بازی ها که رقص و... هست و هیچ؛ این یه دونه فقط توش شاید یه چیز جالبی باشه که از نظر من نیست و قطعا تکراری می‌شه!
من کلا با کینکت مخالفم؛ باید یه چیز خوبی براش باشه!
اگر چند تا بازی درست و حسابی مثل Rise of Nightmare همین نسل با کیفیت و حساسیت بالا بود بله من به حرفم عمل می‌کردم که حداقل 4 تا دونه بازی درست درمون براش هست؛ نه این که بگم هورا PS هست پس کینکت عالی ـه!
از همین الان ماکرو 4 تا دونه بازی خاص واسه کینکت رو نکرده! هیچ چیزی نیست که با کینکت باشه و یه بخش داستانی و کمپاین (مثل همون RoN) داشته باشه!
جالبه
اول که مرسی که به مدیریت خبر میدی که من رو بن کنه
اما پیام های خودت هم بده
شما توهین کردی که من شروع کردم
بعدشم
قرار بود من یک قابلیت از کینکت بگم که شما اون کارو کنی
بازی نیست و یک برنامه بازی سازه که اگه تریلر رو ببینید 10 تا بازی تو همون 2 دقیقه ساخته
بازی که من میسازم واسه خودم ارزش داره
حرف شما اینه . مثلا خوانندگان ایرانی نخونن چون مجوز پخش نمیدن
اون اثر واسه خودم با ارزش هست

- - -ویرایش - - -

واقعا تعصفه که جایی زندگی میکنیم که اگه برای خرید یه چیز هزینش رو پرداخت کنیم، تیغ زنی خطاب میشه. این در حالیه که قیمت بازی که در هر دو کنسول یکسانه!

برای درک این موضوع: میدونید بازی های سطح بالا چقدر هزینه ساختشون میشه؟ بعضا از فیلم های هالیوودی هم پر هزینه ترن! یک بازیه خوب حداقل 2 تا 3 سال به طور حداقل روش زمان گذاشته میشه و صد ها نفر هزینه زندگیشون رو از همین راه در میارن!
شما به فکر فیلم های ایرانی باش که دانلود میکنی . نمیخواد به فکر خارجی باشی اونا سودشون رو میکنن:bighug:
برو اسپلینتر سل و بتل ارجینال بخر

آخرین ویرایش:
سونی به غیر از افزایش قدرت کنسولش هیچ چیزی نداره که عرضه کنه من نمیدونم به چی کنسول مینازین(منظورم انحصاری نیست چون من همیشه بحث خوب بودن خود کنسول و بحث خوب بودن انحصاریهاشو جدا دیدم)

جالبه
اول که مرسی که به مدیریت خبر میدی که من رو بن کنه
اما پیام های خودت هم بده
شما توهین کردی که من شروع کردم
بعدشم
قرار بود من یک قابلیت از کینکت بگم که شما اون کارو کنی
بازی که من میسازم واسه خودم ارزش داره
حرف شما اینه . مثلا خوانندگان ایرانی نخونن چون مجوز پخش نمیدن
اون اثر واسه خودم با ارزش هست
اولا که شما بن نشدی؛ دوما هم این که توهین کردی باید منتظر سزاش باشی و سوما این که شما اگر شکایتی داری راحت روی اون مثلث زیر پست من کلیک کن؛ مشکلی باشه صد در صد منم اخطار می‌گیرم.
خیلی خوشحال می‌شم بفهمم کجا توهین کرده بودم!
مگه من گفتم بازی که شما ساختی بده؟! شما اصلا مگه بازی ساختی؟!
من می‌گم این کینکت اصلا در حد 100 دلار اضافه تر (تازه با توجه به مزیت هایی که برای PS4 گفتم خیلی بیشتر از 100 دلار هم درمیاد) رو نداره و کلا یا دستگاه کینکت پتانسیل رو نداره یا مایکرو بلد نیست ازش استفاده کنه و زوری می‌خواد به خورد مردم بده!
سونی به غیر از افزایش قدرت کنسولش هیچ چیزی نداره که عرضه کنه من نمیدونم به چی کنسول مینازین(منظورم انحصاری نیست چون من همیشه بحث خوب بودن خود کنسول و بحث خوب بودن انحصاریهاشو جدا دیدم)
به غیر از قدرت بیشتر کنسول، انحصاری های بهتر و ساده بودن سیستم بازی سازی چی دیگه مهم ـه برای کنسول؟
از لحاظ امکانات هم که چیزی کم نداره!
HDMI و USB و 14 روز پلاس و 2 تا بازی Free 2 Play و بازی Drive Club عملا مجانی و تاچ رو دسته و باتری همراه و....

تو دهات ما خوب نبود یعنی بد بود:

شما کینکت همین نسل رو خریدی می‌دونستی مشکلات فنی داره یا قرار ساپورت نشه؟!
ترکیب کینکت با دسته تو این نسل شد افتضاحی به اسم Steel Battalion Heavy Armor با متای درخشان 40
من دارم خیلی منطقی آروم صحیت میکنم نمیدونم دلیل این همه تندی شما چیه
من گفتم کینکت خوب نبود ، باید جلوش مینوشتم به دلایل زیر و .. خوب نبود
حالا شما اصل ماجرا رو ول کردی چسبیدی به "خوب نبود" که اشتباه من بود که منظورم رو بد رسوندم
فکر نمیکنم بازی Steel Battalion Heavy Armor کل ماجرای کینکت + دسته رو زیر سوال ببره
بازی بی محتوا و بی برنامه ای که معلوم نبود From Software چرا به خودش زحمت داده این شاهکار رو خلق کنه
در کل من و شما تا کینکت جدید رو ازش استقاده نکنیم نمیدونیم چه تغییراتی کرده و چقدر پیشرفت کرده
همونطور که گفتم باید صبر کرد و دید کینکت جدید میتونه موفق باشه یا نه

شما به فکر فیلم های ایرانی باش که دانلود میکنی . نمیخواد به فکر خارجی باشی اونا سودشون رو میکنن:bighug:

اولا من فیلم ایرانی زیاد نگاه نمیکنم به جز چند مورد معدود که تا اونجا که یادمه همشون رو هم اوریجینال خریدم. بعدش توی ایران هیچ کسی رو پیدا نمیشه کرد که برنامه و کلا هر چیزه پایرت دیگه ای استفاده نکرده باشه! ولی اینکه کسی بیاد مدعی بشه چرا برای زحمتی که کشیدن دارن پول میگیرن جای سوال(!) و واقعا تعصفه!

من دارم خیلی منطقی آروم صحیت میکنم نمیدونم دلیل این همه تندی شما چیه
من گفتم کینکت خوب نبود ، باید جلوش مینوشتم به دلایل زیر و .. خوب نبود
حالا شما اصل ماجرا رو ول کردی چسبیدی به "خوب نبود" که اشتباه من بود که منظورم رو بد رسوندم
فکر نمیکنم بازی Steel Battalion Heavy Armor کل ماجرای کینکت + دسته رو زیر سوال ببره
بازی بی محتوا و بی برنامه ای که معلوم نبود From Software چرا به خودش زحمت داده این شاهکار رو خلق کنه
در کل من و شما تا کینکت جدید رو ازش استقاده نکنیم نمیدونیم چه تغییراتی کرده و چقدر پیشرفت کرده
همونطور که گفتم باید صبر کرد و دید کینکت جدید میتونه موفق باشه یا نه
عزیز شما صفحات قبل رو بخونی دلیل رو می‌فهمی!
در هر صورت اگر باعث ناراحتی شما شدم عذر می‌خوام.
خب منم همین رو می‌گم؛ وقتی هنوز معلوم نیست ایراداتش چیه و یه انتقاد هم هنوز نیومده داره؛ واسه چی باید به همه به زور داده بشه؟!
اصلا وقتی من با دیدن عناوین معرفی شده مطمئن نیستم که این ساپورت بشه برای چی باید بیش از 100 دلار بابتش بپردازم؟!

کنسول بازی در مرحله اول باید یه بستر خوبی رو برای بازی سازا ایجاد کنه و بعد در کنار بازی ساز های مستقل و به اصطلاح Third Party استودیو هایی داشته باشه که بازی هایی بسازن که گیمر ها رو به طرف خودشون جذب کنند. من به شخصه انتخابم سونیه به دلایلی که به نظرم منطقی میاد! از جمله این دلایل سخت افزار خیلی فوی تر، اطمینان از مشتری مداری، خدمات پلاس ( بازی های بزرگی که هر ماه مجانی میشن )، بازی هاییه انحصاری ای که با سلیقه من بیشتر جور میاد. به طور مثال من از بازی هایی مثل Splinter Cell یا Assassin Creed و یا حتی Metal Gear خوشم نمیاد. نمیگم بد هستن در عوض خیلی هم عالی هستن ولی نمیتونم باهاشون ارتباط برقرار کنم ولی به بازی های تو سبکه رزیدنت ایول و Last of Us خیلی علاقه دارم. مشتری مداری ای که بهش اشاره کردم که واضحه! الان توی این دو سال گذشته بازیه انحصاریه بزرگی برای XB360 منتشر شده؟ ولی در مقابل هنوز عناوین بزرگی مثل GT - Byond - The Last of Us هستن که حتی هنوز منتشر نشدن. این ها برای حداقل من مهمه!

<< اینارو که بهشون اشاره کردم برای دعوا و کل کل ننوشتم; هیج جایه دنیا بحث کردن کاره اشتباهی نیست تا زمانی که بحث موضوع اصلی باشه و کل کل و دعوا واردش نشده باشه که باعث بالا رفتن سواد طرفین و خواننده های دیگه میشه! >>

عزیز شما صفحات قبل رو بخونی دلیل رو می‌فهمی!
در هر صورت اگر باعث ناراحتی شما شدم عذر می‌خوام.
خب منم همین رو می‌گم؛ وقتی هنوز معلوم نیست ایراداتش چیه و یه انتقاد هم هنوز نیومده داره؛ واسه چی باید به همه به زور داده بشه؟!
اصلا وقتی من با دیدن عناوین معرفی شده مطمئن نیستم که این ساپورت بشه برای چی باید بیش از 100 دلار بابتش بپردازم؟!
مایکروسافت تنها کاری که میتونست برای جا انداختن کینکت بکنه همینه اجباری کردنش بود
تا سازنده حداقل یک دلیل و اونم این که "چیزی که میسازه برای کینکت توسط همه دارندگان XOne مورد استفاده قرار میگیره" داشته باشه
زمانی برای کینکت بازی خوب میاد که همه سازنده ها روش کار کنن و روش درست استفاده ازش رو پیدا کنن

سازنده همین طوری هم بدون حمایت ماکرو بازی نمی‌سازه!
ماکرو باید بهش بگه بازی بساز و حمایتش کنه تا بازی بیاد بیرون و وقتی MS این کار رو نمی‌کنه (نسل قبل) هیچ بازی هم نمیاد!
همین الان هم هیچ سازنده ای تا مایکرو بهش پول نده بازی نمی‌سازه؛ چه یک نفر کینکت داشته باشه چه کل دنیا.
اگر منظور از لحاظ فروش هست که چون کینکت نسل فعلی زیاد پر فروش نبوده که باز هم به خاطر همین بی بازیی هست؛ وقتی بازی درست درمون نباشه هیچ کسی نمی‌ره بخره و فروش هم نمی‌کنه دستگاه!
با توجه به هزینه هایی که مایکرو این نسل روی استدیو های جدید کرده
به احتمال زیاد این مشکل رو هم رفع کرده
متاسفانه کینکت این نسل نظر همه رو نسبت به کینکت منفی کرده
یهتره منتظر موند برای تصمیم گیری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or