Sony: شما می توانید یک PS4 به علاوه FIFA 14 را ارزانتر از یک Xbox One تهیه کنید

A.R.A.$.H

کاربر سایت
53958896420094254816.png

همانطور که می دانید کمپانی مایکروسافت برای افرادی که Xbox One را پیش خرید کرده اند، یک عدد نسخه دیجیتالی رایگان FIFA 14 را در نظر گرفته است.
وبسایت GameSpot از Fergal Gara که معاون رئیس کمپانی SCE UK می باشد سوال کرد که نظر ایشان پیرامون این دو خرید کریسمس چیست؟ و آقای Gara از موفقیت های PlayStation 4 گفتند:
صادق باشیم ما دیگر به دنبال قبول پیش خریدها نیستیم و آمار آن حتی الان نیز بسیار بالا می باشد. ما فعلا بر روی ارزش تمرکز خواهیم کرد و کارهای زیادی برای یک بازی در دنیای PS4 می توانیم انجام دهیم.
آقای Gara پیرامون DR جدید Gamestop گفتند:
آنقدر که من درک می کنم شما می توانید یک PS4 به علاوه FIFA 14 را ارزانتر از یک Xbox One تهیه کنید. این روزهای مثال های متفاوتی برای این واقعیت می توان زد. حال قیمت PS4 باشد یا محتویات بی نظیر که در PS4 در نظر داریم.
ایشان در آخر اشاره پیرامون صحبت های Andrew House بعد از Gamescom که خطاب به مایکروسافت بود کردند و گفتند:
میدانید، رقابت زیادی در بازار موجود است. ما همه حیواناتی هستیم که رقابت می کنیم. همه می خواهیم بهترین ها را برای گیمرها به ارمغان بیاوریم اما بخشی از شغل این است که در رقابت پیروز شوید. این حس خوبی است که جلوتر از دیگران باشید.
نظر شما پیرامون صحبت های ایشان و آمار یک میلیون پیش خرید PS4 چیست؟!
playstationlifestyle

عزیزان توجه داشته باشن که عرضه این باندل وان + فیفا 14 فقط برای کسایی که پیش خرید میکنن و فقط هم تو اروپاس حالا تو آمارهای پیش فروش که سونی خیلی جلوس دقیقا باید به کجای این بنده خدا فشار اومده باشه که بچه ها هی فشار فشار میکنن!؟:d
یه همچین کاری توسط ماکروسافت دست کمی از آتیش زدن به مال نداره چون پول هر کدوم از اون نسخه های فیفا رو داره از جیب میده ضمن اینکه داره تو اروپا بازار مرکزی سونی این کارو میکنه و احتمال زیادی نداره که مردم به خاطر این باندل از برند پلی استیشن دست بکشن.(هر چند یه PS4 و فیفا 14 بازم ارزون تر از این باندل در میاد!):d
اخه میدونی جالبیش چیه سونی میاد اکانت پلاس میده که میتونی چندتا بازیو رایگان بازی کنی حالا مایکرو اومده یه بازی رایگان داده دارن عروسی میگیرن حق دارن والا اینقد مایکروسافت تیغ زده که یه مو از خرس کندن غنیمته :d

عزیزان توجه داشته باشن که عرضه این باندل وان + فیفا 14 فقط برای کسایی که پیش خرید میکنن و فقط هم تو اروپاس حالا تو آمارهای پیش فروش که سونی خیلی جلوس دقیقا باید به کجای این بنده خدا فشار اومده باشه که بچه ها هی فشار فشار میکنن!؟:d
یه همچین کاری توسط ماکروسافت دست کمی از آتیش زدن به مال نداره چون پول هر کدوم از اون نسخه های فیفا رو داره از جیب میده ضمن اینکه داره تو اروپا بازار مرکزی سونی این کارو میکنه و احتمال زیادی نداره که مردم به خاطر این باندل از برند پلی استیشن دست بکشن.(هر چند یه PS4 و فیفا 14 بازم ارزون تر از این باندل در میاد!):d

مایکرو مگه آمار داده اصن؟!
در ضمن PS4+fifa 14+Ps Eye و موو با 2 تا کنترلر میشه 500 دلار!؟؟

دیگه توضیح دادنه قابلیت های One برای TS فن ها فایده نداره.فقط 1 نکته میگم:
یه سری افراد انگار درجه حرارتشون خیلی رفته بالا و خیلی ناراحتن که مایکروسافت از سیاست های سختگیرانه که مخصوصا برای ایرانی ها خیلی مشکل بود دست برداشته! همش ترول,180 گفتن و.....
دلیلش هم مشخصه ولی گفتن نداره.
ما هستیم,کنسول ها هستند,10 سال هم این نسل ادامه داره.قضاوت رو میذاریم به عهده زمان.

Fifa 14 که فقط برای پیش خرید Xbox One رایگان هست که افراد زیادی رو شامل نمیشه ( طبق نظرسنجی از 4 تا از بچه های محلمون:)))
اما تو صنعت گیم یه صد دلار معروف داریم (ساترن و پلی استیشن) که کلا یه شرکت رو نابود و از کنسول سازی پشیمون کرد (البته نه ساترن مشکلش فقط قیمت بود و نه مایکرو به این آسونیا نابود میشه:d)

در روز اول مایکروسافت کنسول رو به همراه یک بازی دیجیتالی رایگان و گلد 12 ماهه رایگان و بازی Killer Instinct: Round One میده که 60 دلار گلد بعلاوه 60 دلار بازی خوبه!
تو روز اولی که PS4 بخری برای آنلاین بازی کردن باید پلاس باشی پس 60 دلار پول پلاس بعلاوه یه نسخه فیفا 14 هم قیمت یه X1 در میاد!

پلاس 14 روزه ی رایگان رو یادت رفته، نه؟

خیلی تیغمون زده>:) اونی که تیغ میزنه سونی هست که ملت 100 اشلوق میدن پا 1 دونه بازیش . یا قیمت یه کنسول نو میدن پا دسه دوم کپی خورش .
خواهش از تیغ زدن نگو
یا خدا!!؟ جواب شهدا رو چی بدیم!؟! (فکر کنم اگه پست این دوستمون رو میدیدند عمرا به جنگ میرفتند=)):d)

آخرین ویرایش:
عزيز من خودت متن بالا رو بخون كجا گفته مجانيه؟
چه فولی من دادم چشم آلبالو گیلاس میچیده احتمالا!
شرمنده پست هام رو پاک میکنم!وقتی تیتر وار میخونی همین میشه!
نوشته در روز اول gold one day میدن به قیمت 60 دلار!که 12 ماهه هست!بعد من نمیدونم از کجا free رو دیدم یا توهم زدم یا یه چیزی تو همین مایه ها!

منطق فن های سونی
ایکس باکس+کینکت+فیفا=ایکس باکس+فیفا
/:)
ادمی که خواب هست رو میشه بیدار کرد . اما ادمی که خودشو زده به خواب نه!!!!!!!!!!!!!!!!!
- - -ویرایش - - -

اخه میدونی جالبیش چیه سونی میاد اکانت پلاس میده که میتونی چندتا بازیو رایگان بازی کنی حالا مایکرو اومده یه بازی رایگان داده دارن عروسی میگیرن حق دارن والا اینقد مایکروسافت تیغ زده که یه مو از خرس کندن غنیمته :d

خیلی تیغمون زده>:) اونی که تیغ میزنه سونی هست که ملت 100 اشلوق میدن پا 1 دونه بازیش . یا قیمت یه کنسول نو میدن پا دسه دوم کپی خورش .
خواهش از تیغ زدن نگو

- - -ویرایش - - -

عجب . پس کینکت چی؟

آخرین ویرایش:
ایکس باکس+کینکت+فیفا=ایکس باکس+فیفا
/:)
از رو نری یه وقتی
الان یه مزیت یا مثلا خوبی کینکت رو بگو! این دستگاه چی داره که باید باشه و کنسول رو گرون تر کنه و اسمی ازش برده بشه؟ اگر چیز خوبی بود من قول می‌دم کل سونی فن ها رو از این تاپیک ببرم بیرون! فقط توجه کن که زامبی هل دادن خوب نیست:lol:
بگذریم از این که تو همون Fifa هم ازش استفاده نشده!
8GB GDDR5 و تاچ رو DS4 و CPU قوی تر و 14 روز پلاس رایگان و F2P بودن Black Light و War Thunder و امکان دانلود Drive Club به صورت مجانی با پلاس (با همون 14 روز در نظر بگیریم یعنی مجانی در واقع) رو هم که یادتون می‌ره همیشه

خوب الان مشکلی داره PS4 ارزون تر باشه یا XBOX ONE گرون تر؟
فکر نکنم نیاز به ترول و بحث باشه هر کسی با توجه به جیب و شرایط و علاقه خودش میره یکی از این دو کنسولو میخره.:d

الان یه مزیت یا مثلا خوبی کینکت رو بگو! این دستگاه چی داره که باید باشه و کنسول رو گرون تر کنه و اسمی ازش برده بشه؟ اگر چیز خوبی بود من قول می‌دم کل سونی فن ها رو از این تاپیک ببرم بیرون! فقط توجه کن که زامبی هل دادن خوب نیست:lol:
بگذریم از این که تو همون Fifa هم ازش استفاده نشده!
8GB GDDR5 و تاچ رو DS4 و CPU قوی تر و 14 روز پلاس رایگان و F2P بودن Black Light و War Thunder و امکان دانلود Drive Club به صورت مجانی با پلاس (با همون 14 روز در نظر بگیریم یعنی مجانی در واقع) رو هم که یادتون می‌ره همیشه
http://forum.bazicenter.com/thread81209/
بیا همینجا میدمت قول دادی:bighug:مرد و حرفش
http://mohammadfro.dl.rapidpars.com/...%20Montage.mp4
از سخت افزار نگو که اگه ایکس باکس به اینترنت پر سرعت وصل شه . خودت خبرنگار سایتی میدونی چی میشه

آخرین ویرایش:
کلا شاید 100 هزار نفر از کسایی که Xbone میگیرن این بازیه فیفا هم همراهش هست که اونم تا اونجا که من فهمیدم ( مطمعن نیستم ) نسخه کاملی از بازی نیست و بعضی از قسمت هاش باید خریداری بشه.
قیمت هم اگه بخوایم مقایسه کنیم اینجوری میشه: PS4 + PS Camera + Fifa 04 میشه 520 دلار که شما به طور رسمی نسخه کامل بازی و پک فیزیکیشو دارید و میشه حتی فروختش! اکثر کاربرای PSN هم پلاس هستند و برای آنلاین باید حتما پلاس شن که توی هر دو کنسول این نسل یکیه و از طرفی ماهی حداقل 6 بازی به طور حتم برای کنسول های سونی به طور رایگان و کامل میاد که بعضی هاشون هم Cross هستن! کافیه چند نمونه از این بازی ها که تا به امروز رایگان شدن رو نام ببرم، Uncharted 3 - Hitman - Most Wanted - BF 3 - Catherine - Assassin Creed III - Saint Row 3 - Mafia 2 و ده ها بازی دیگه!

So deal with it! I know you can't but at least try to understand! It should'nt be that hard :)

یه هدفون درست حسابی برای چت و یه چیزی مثل کینکت اگه بخوای رو ps4 بخری باید بیش از 499 دلار پول بدی. من نمیدونم سونی uk رئیسش ما رو خر فرض کرده یه همچین حرف ابلهانه ای زده؟ یعنی سونی انقدر سطح خودشو پایین اورده که بجا رقابت سالم دائما مایکرو رو ترول میکنه؟!
14 روز پلاس رایگان
رو اکس باکس وان 1ماه گلد رایگان هست

خواهش از تیغ زدن نگو

جان من الان یه کم توضیح بده منظورت از این حرفا چی بود؟ شما بازی orginal مال xbox رو چند میتونی بخری که فکر میکنی مال ps3 گرونتره؟ بعد هم شما الان جدا از sony ناراحتی که تو ایران دارن کپی خور ps3 رو گرون میدن؟ جدا قبل از جواب دادن فکر میکنی؟!

http://forum.bazicenter.com/thread81209/
بیا همینجا میدمت قول دادی:bighug:مرد و حرفش
http://mohammadfro.dl.rapidpars.com/...%20Montage.mp4
ما 10 سال پیشم با منوی Customizie از این کار ها می‌کردیم.
چه قابلیت خفنی واقعا 100 دلار پول می‌دی حرف می‌زنی صدای کرکتر بازی شبیه صدات می‌شه:lol:
کینکت کلا همین ـه! حرف بزنی و بری جلوش عکس بندازی! الان اینی که مثلا جدیده و باید هم با کنسول باشه چه چیزی داره جز اینی که تو نسل قبل هم بود؟
راحت می‌تونی یه دونه عروسک بخری با دکمه سمت چپ صدات رو ضبط کنی با دکمه سمت راست پخش! خیلی ارزون تره خوشگل ترم هست;;)

جان من الان یه کم توضیح بده منظورت از این حرفا چی بود؟ شما بازی orginal مال xbox رو چند میتونی بخری که فکر میکنی مال ps3 گرونتره؟ بعد هم شما الان جدا از sony ناراحتی که تو ایران دارن کپی خور ps3 رو گرون میدن؟ جدا قبل از جواب دادن فکر میکنی؟!
شما پست اولی رو بخون بعد وارد موضوع شو
حرف از تیغ زدن شد
من الان بازی میگیرم 8 تومان XBOX LIVE مجانی هر 2 روز 1 بار میگیرم
خرج من فقط همینه
من کار خارج ندارم اما اگر قرار بر تیغ زنی باشه . سونی تو ایران داره تیغ میزنه

ما 10 سال پیشم با منوی Customizie از این کار ها می‌کردیم.
چه قابلیت خفنی واقعا 100 دلار پول می‌دی حرف می‌زنی صدای کرکتر بازی شبیه صدات می‌شه:lol:
کینکت کلا همین ـه! حرف بزنی و بری جلوش عکس بندازی! الان اینی که مثلا جدیده و باید هم با کنسول باشه چه چیزی داره جز اینی که تو نسل قبل هم بود؟
راحت می‌تونی یه دونه عروسک بخری با دکمه سمت چپ صدات رو ضبط کنی با دکمه سمت راست پخش! خیلی ارزون تره خوشگل ترم هست;;)
وقتی سر سری نگاه میکنید همینه:-/
میشه با کینکت بازی ساخت
بعلللللللللللللله تریلر رو ببینید
اینا بازی هایی هستن که با اسپارک ساخته شدن
تو یو من یو هم تریلر هایی هست
در موردش تحقیق کنید . بد نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or