Sony: شما می توانید یک PS4 به علاوه FIFA 14 را ارزانتر از یک Xbox One تهیه کنید

A.R.A.$.H

کاربر سایت
53958896420094254816.png

همانطور که می دانید کمپانی مایکروسافت برای افرادی که Xbox One را پیش خرید کرده اند، یک عدد نسخه دیجیتالی رایگان FIFA 14 را در نظر گرفته است.
وبسایت GameSpot از Fergal Gara که معاون رئیس کمپانی SCE UK می باشد سوال کرد که نظر ایشان پیرامون این دو خرید کریسمس چیست؟ و آقای Gara از موفقیت های PlayStation 4 گفتند:
صادق باشیم ما دیگر به دنبال قبول پیش خریدها نیستیم و آمار آن حتی الان نیز بسیار بالا می باشد. ما فعلا بر روی ارزش تمرکز خواهیم کرد و کارهای زیادی برای یک بازی در دنیای PS4 می توانیم انجام دهیم.
آقای Gara پیرامون DR جدید Gamestop گفتند:
آنقدر که من درک می کنم شما می توانید یک PS4 به علاوه FIFA 14 را ارزانتر از یک Xbox One تهیه کنید. این روزهای مثال های متفاوتی برای این واقعیت می توان زد. حال قیمت PS4 باشد یا محتویات بی نظیر که در PS4 در نظر داریم.
ایشان در آخر اشاره پیرامون صحبت های Andrew House بعد از Gamescom که خطاب به مایکروسافت بود کردند و گفتند:
میدانید، رقابت زیادی در بازار موجود است. ما همه حیواناتی هستیم که رقابت می کنیم. همه می خواهیم بهترین ها را برای گیمرها به ارمغان بیاوریم اما بخشی از شغل این است که در رقابت پیروز شوید. این حس خوبی است که جلوتر از دیگران باشید.
نظر شما پیرامون صحبت های ایشان و آمار یک میلیون پیش خرید PS4 چیست؟!
playstationlifestyle

درصد سوختگی فوق العاده بالاست که دارن مثل بچه ی 5 ساله بیانیه صادر می کنند.

بابا به این بیل گیتس بگید یدونه انجمن خیریه برای سونی هم تاسیس کنه طفل معصوم تلف شد.:cheesygri

امضات تو حلقم عزیز :bighug:

- - -ویرایش - - -

دوستان خواهشا جواب این ترولر ها رو ندید بذارید به حال خودشون باشن :">

- - -ویرایش - - -

یعنی جدا باید به حاله مدیرای سونی تاسف خورد!
عینه بچه های نشستن ببینن مایکروسافت چی میگه اونا سریع در رابطه با همون موضوع حرف بزنند! اوسکلا فکر کردند خوده مردم جمع و تفریق بلد نیستند که ببینند کدوم کنسول به چی چه قیمت در میاد.
جدا که اسمه Trollstation4 لایقه:))

مهندسمون شمایی :-$

ps4 بخری با Fifa 14 یه پیتزای مشتی هم تو راه بزنی به بدن باز 30-40 دلار باقی میمونه نسبت به XBONE :دی.

دیگه کم هم میاری شما و نوچه هات فقط میگین XBONE که یچیزی گفته باشین.اینم نداشتین چیکار میکردین.

We are on a cerny journey=))

fetr.jpg

دیگه کم هم میاری شما و نوچه هات فقط میگین XBONE که یچیزی گفته باشین.اینم نداشتین چیکار میکردین.

We are on a cerny journey=))

fetr.jpg
عزیزم اول بفهم داری چی می‌گی بعد صحبت کن.
همین شما ها هستین که باعث می‌شین بین بچه های دو طرف دعوا و مشکل پیش بیاد.
وگرنه ماکرو بچه های گلی مثل محمد (Frobary) و نوید (Navid iii) و... داره ولی خب یکی مثل شما هم باید باشه وگرنه ارزش اون ها مشخص نمی‌شد.

عزیزم اول بفهم داری چی می‌گی بعد صحبت کن.
همین شما ها هستین که باعث می‌شین بین بچه های دو طرف دعوا و مشکل پیش بیاد.
وگرنه ماکرو بچه های گلی مثل محمد (Frobary) و نوید (Navid iii) و... داره ولی خب یکی مثل شما هم باید باشه وگرنه ارزش اون ها مشخص نمی‌شد.

من خطاب به شما پست دادم احیانا؟

در گل بودن اون بچه ها شکی نیست بر منکرش لعنت.و اینم بگم که ارزش کسی رو شما تعیین نمیکنی.

فقط این که طرف میاد میگه مایکروسافت 180 درجه تغییر جهت داده اما تغییر جهت خودش رو قبول نداره این خیلی پر رویی میخواد.

من منظورم از نوچه ها هموونایین که میرن 10 نفری زیره گوشه ینفر تا منو بن کنه و بعدش بیان اینجا تاپیک های مایکروسافت رو آباد کنند.

آخرین ویرایش:
من خطاب به شما پست دادم احیانا؟

در گل بودن اون بچه ها شکی نیست بر منکرش لعنت.و اینم بگم که ارزش کسی رو شما تعیین نمیکنی.

فقط این که طرف میاد میگه مایکروسافت 180 درجه تغییر جهت داده اما تغییر جهت خودش رو قبول نداره این خیلی پر رویی میخواد.

من منظورم از نوچه ها هموونایین که میرن 10 نفری زیره گوشه ینفر تا منو بن کنه و بعدش بیان اینجا تاپیک های مایکروسافت رو آباد کنند.
چیزی که شما گفتی همه سونی فن ها رو در بر می‌گیره!
حق انتخاب داره هر کس؛ یه بار از نظر من و خودش یه اشتباهی کرده دیگه نمی‌خواد تکرارش کنه، شما مشکلی داری با این قضیه؟!
توهم توطئه8-|

ترول :| طرف خودش عقل داشته چنین حرفی زده , حالا طرفداری اشکا نداره ولی یکی یه چیزی میگه اینجا دعوا میشه چرا :|

الان مشکل اینجاس که هنوز خیلیا کینکت رو جزئی از ایکس وان نمیدونن و فرض میشه که میخواد بره تو پاچه ی ملت و گرنه خود گارا نفهم نیستش که قیمت باندل ایکس وان رو با بازی و کنیکت متعادل و بجا ندونه , ولی واقعا اگه بخواد با کینکت محاسبه بشه و فیفا (در مقایسه با 460 دلار PS4) اصلا 40 دلار واسه کینکت مفت حساب میشه ...هیچ استفاده ای ام که نداشته باشه انصافا 40 دلار نمیارزه!؟

روزگار رو نگا، سونی که تا دهه پیش توی خیلی از شاخه ها پادشاهی می کرد به چه بدختی ای رسیده که کار سرانش شده ببینن این و اون چی کار می کنن در وصفش شعر در کنن

از e3 سیستم دلقک بازی رو پیش گرفتن
واقعا شما عجب پشت کاری داری هر روز یه یوزر میسازی نمک پاشی میکنی جدا خسته نشدی خودت ؟!! :))

من فلسفه ماکروسافت رو متوجه نمیشم که آخه بعد اینکه هر چی کنسول داشتی واسه پیش فروش اومدی میگی من به اونایی که خریدن فیفا 13 مجانی میدم!!!!

خب اینو همون اول میگفتی که هی نیان بگن کنسول 100 دلار گرونتره و این حرفا!!!!

کلا نظرم این نسل شدیدا از مایکرو برگشته و دارم شدیدا جذب سونی میشم!

عزیزان توجه داشته باشن که عرضه این باندل وان + فیفا 14 فقط برای کسایی که پیش خرید میکنن و فقط هم تو اروپاس حالا تو آمارهای پیش فروش که سونی خیلی جلوس دقیقا باید به کجای این بنده خدا فشار اومده باشه که بچه ها هی فشار فشار میکنن!؟:d
یه همچین کاری توسط ماکروسافت دست کمی از آتیش زدن به مال نداره چون پول هر کدوم از اون نسخه های فیفا رو داره از جیب میده ضمن اینکه داره تو اروپا بازار مرکزی سونی این کارو میکنه و احتمال زیادی نداره که مردم به خاطر این باندل از برند پلی استیشن دست بکشن.(هر چند یه PS4 و فیفا 14 بازم ارزون تر از این باندل در میاد!):d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or