Sony: شما می توانید یک PS4 به علاوه FIFA 14 را ارزانتر از یک Xbox One تهیه کنید

A.R.A.$.H

کاربر سایت
53958896420094254816.png

همانطور که می دانید کمپانی مایکروسافت برای افرادی که Xbox One را پیش خرید کرده اند، یک عدد نسخه دیجیتالی رایگان FIFA 14 را در نظر گرفته است.
وبسایت GameSpot از Fergal Gara که معاون رئیس کمپانی SCE UK می باشد سوال کرد که نظر ایشان پیرامون این دو خرید کریسمس چیست؟ و آقای Gara از موفقیت های PlayStation 4 گفتند:
صادق باشیم ما دیگر به دنبال قبول پیش خریدها نیستیم و آمار آن حتی الان نیز بسیار بالا می باشد. ما فعلا بر روی ارزش تمرکز خواهیم کرد و کارهای زیادی برای یک بازی در دنیای PS4 می توانیم انجام دهیم.
آقای Gara پیرامون DR جدید Gamestop گفتند:
آنقدر که من درک می کنم شما می توانید یک PS4 به علاوه FIFA 14 را ارزانتر از یک Xbox One تهیه کنید. این روزهای مثال های متفاوتی برای این واقعیت می توان زد. حال قیمت PS4 باشد یا محتویات بی نظیر که در PS4 در نظر داریم.
ایشان در آخر اشاره پیرامون صحبت های Andrew House بعد از Gamescom که خطاب به مایکروسافت بود کردند و گفتند:
میدانید، رقابت زیادی در بازار موجود است. ما همه حیواناتی هستیم که رقابت می کنیم. همه می خواهیم بهترین ها را برای گیمرها به ارمغان بیاوریم اما بخشی از شغل این است که در رقابت پیروز شوید. این حس خوبی است که جلوتر از دیگران باشید.
نظر شما پیرامون صحبت های ایشان و آمار یک میلیون پیش خرید PS4 چیست؟!
playstationlifestyle

خب حقیقت رو گفته و عجیبه که خیلی ها از اینکه حقیقت گفته میشه ناراحتند!
پلی 4 بعلاوه ی نسخه ی فیزیکی فیفا 14 تقریبا 40 دلار ارزونتر ار ایکس وان با فیفای دانلودی میفته!
بازی دانلودی خب ارزشش کمتر از نسخه ی فیزیکی همون عنوان هست چون علاوه بر اینکه نمیشه بعدا فروختش , بعد از مدتی هم باید به دلیل محدودیت هارد اون رو پاک کرد!

آخرین ویرایش:
کینکت هم هوتوتو سابیدی به الک:|
خوشم میاد ماکروسافت اینقدر شرکت حرفه ا ای هست که هم دهن اینا نمیشه
ببین چقدر سوز داشته که بعد از چند روز که خبر 1 نسخه رایگان fifa14 روی هر دستگاه امد
حالا امده اینو میگه
اون حرف اخریت . حیوان و اینچیزا هم خودتی:-*

روزگار رو نگا، سونی که تا دهه پیش توی خیلی از شاخه ها پادشاهی می کرد به چه بدختی ای رسیده که کار سرانش شده ببینن این و اون چی کار می کنن در وصفش شعر در کنن

از e3 سیستم دلقک بازی رو پیش گرفتن

یعنی خوشم میاد
اگه سونی به مایکروسافتو نمیتونست تیکه بندازه با سر میخورد زمین

یک سوال دارم با خرید ps4 میشه انحصاری ها ی مایکرو هم بازی کرد؟:))
داداش من جات بودم یه کتاب می‌نوشتم؛ پارادوکس های فوق العاده ای به کار می‌بری:)

سونی هم خودش رو کشته هر x1 یه قطعه اضافی داره به نام کینکت!
به همین دلیل گرون تره اگه مثل PS4 میکرد هم قیمت در می اومدن همین الان PS EYE چنده!
قیمت ملاک نیست در مقابل 100 دلار واقعا کینکت ارزشش رو داره!یه مقایسه با قیمت PS EYE بکنید هم خودتون میبینید که قیمتی که مایکرو گزاشته مناسب هست!
نسخه دانلودی هم به درد ماها نمیخوره اصلا!من الان دو بازی نسخه دانلودی دارم اصلا نمیتونم دانلودشون کنم و کلا بی خیالش شدم!

درصد سوختگی فوق العاده بالاست که دارن مثل بچه ی 5 ساله بیانیه صادر می کنند.

بابا به این بیل گیتس بگید یدونه انجمن خیریه برای سونی هم تاسیس کنه طفل معصوم تلف شد.:cheesygri

نسخه دانلودی هم به درد ماها نمیخوره اصلا!من الان دو بازی نسخه دانلودی دارم اصلا نمیتونم دانلودشون کنم و کلا بی خیالش شدم![/QUOTE]

چرا به درد ما نمیخوره!؟ حالا سرعت داغون هست ولی باهاش کلی کار میشه کرد!!
من خودم کلی بازی از استیم میخرم...

یعنی جدا باید به حاله مدیرای سونی تاسف خورد!
عینه بچه های نشستن ببینن مایکروسافت چی میگه اونا سریع در رابطه با همون موضوع حرف بزنند! اوسکلا فکر کردند خوده مردم جمع و تفریق بلد نیستند که ببینند کدوم کنسول به چی چه قیمت در میاد.
جدا که اسمه Trollstation4 لایقه:))

یه حرکت غیر حرفه ای از مسئولین بلند مرتبه سونی ... شدیدا منو یاده بعضی افراد میندازه ....

افراد مایکروسافت رو میگی !

خوب اره منم میدونستم ولی مال مایکروسافتی ها شدیده کلا سیاستاشون رو 180 درجه تغییر میدن ×

چه خوبه مایکرو فن ها میان خبر سونی رو میخونن یاد گنکاری های مایکروی خودشون میوفتن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or