Sony: شما می توانید یک PS4 به علاوه FIFA 14 را ارزانتر از یک Xbox One تهیه کنید

A.R.A.$.H

کاربر سایت
53958896420094254816.png

همانطور که می دانید کمپانی مایکروسافت برای افرادی که Xbox One را پیش خرید کرده اند، یک عدد نسخه دیجیتالی رایگان FIFA 14 را در نظر گرفته است.
وبسایت GameSpot از Fergal Gara که معاون رئیس کمپانی SCE UK می باشد سوال کرد که نظر ایشان پیرامون این دو خرید کریسمس چیست؟ و آقای Gara از موفقیت های PlayStation 4 گفتند:
صادق باشیم ما دیگر به دنبال قبول پیش خریدها نیستیم و آمار آن حتی الان نیز بسیار بالا می باشد. ما فعلا بر روی ارزش تمرکز خواهیم کرد و کارهای زیادی برای یک بازی در دنیای PS4 می توانیم انجام دهیم.
آقای Gara پیرامون DR جدید Gamestop گفتند:
آنقدر که من درک می کنم شما می توانید یک PS4 به علاوه FIFA 14 را ارزانتر از یک Xbox One تهیه کنید. این روزهای مثال های متفاوتی برای این واقعیت می توان زد. حال قیمت PS4 باشد یا محتویات بی نظیر که در PS4 در نظر داریم.
ایشان در آخر اشاره پیرامون صحبت های Andrew House بعد از Gamescom که خطاب به مایکروسافت بود کردند و گفتند:
میدانید، رقابت زیادی در بازار موجود است. ما همه حیواناتی هستیم که رقابت می کنیم. همه می خواهیم بهترین ها را برای گیمرها به ارمغان بیاوریم اما بخشی از شغل این است که در رقابت پیروز شوید. این حس خوبی است که جلوتر از دیگران باشید.
نظر شما پیرامون صحبت های ایشان و آمار یک میلیون پیش خرید PS4 چیست؟!
playstationlifestyle

خودشُ داره میزنه به در و دیوار دیگه :/
چجوری حساب کرده که شده ارزانتر آخه؟! این کینکت روشه لامصب
در ضمن ترجمه ی این خبر رو من نه تو بازیسنتر دیدم نه جای دیگه , مایکرو گفته که :»
شما میتونید بازیهایی که برای هر 2 نسل منتشر میشن رو X360 بخرید سپس با 10 دلار به بازی نسل بعد تبدیلش کنید مثه Rivals/Ghost/Battlfield4 و چیزای دیگه...

واقعن چطوری حساب کرده کینکت+هدست+بازی ارزونتر از فقط کنسول با خود بازی فیفا در اومده :| بازی نسل بعد حدودا 80 دلار باید باشه با موو و PS Eye و خود کنسول و هدست درست و درمون از 500 میزنه بالا

صادق باشیم ما دیگر به دنبال قبول پیش خریدها نیستیم و آمار آن حتی الان نیز بسیار بالا می باشد.
آنقدر که من درک می کنم شما می توانید یک PS4 به علاوه FIFA 14 را ارزانتر از یک Xbox One تهیه کنید ( 400$ + 60$ = 460$ )
بخشی از شغل این است که در رقابت پیروز شوید. این حس خوبی است که جلوتر از دیگران باشید.
7nTnr.png

در ضمن ترجمه ی این خبر رو من نه تو بازیسنتر دیدم نه جای دیگه , مایکرو گفته که :»
شما میتونید بازیهایی که برای هر 2 نسل منتشر میشن رو X360 بخرید سپس با 10 دلار به بازی نسل بعد تبدیلش کنید مثه Rivals/Ghost/Battlfield4 و چیزای دیگه...

واقعن چطوری حساب کرده کینکت+هدست+بازی ارزونتر از فقط کنسول با خود بازی فیفا در اومده :| بازی نسل بعد حدودا 80 دلار باید باشه با موو و PS Eye و خود کنسول و هدست درست و درمون از 500 میزنه بالا

ببخشید ایشون نمیفهمن (
Fergal Gara ) سواد ندارن شما خواستی بگو ایمیلشو بدم یه حساب کن براش بازم من از طرف سونی و سونی فن ها از شما عذرخواهی میکنم
:|

بازی همون 60 دلاره

بعد اگه کسی کینکت نخواد چی؟ (ااا پسر دوباره دعوای همیشگی الان راه میوفته :d )

توروخدا فقط دعوا راه انداختین سر من نزنین

یعنی خوشم میاد
اگه سونی به مایکروسافتو نمیتونست تیکه بندازه با سر میخورد زمین

یک سوال دارم با خرید ps4 میشه انحصاری ها ی مایکرو هم بازی کرد؟:))

کاری به بحث و جنگ و دعواشون ندارم ولی آخرش میگه ماها هممون حیواناتی هستیم که فلان ...؟ داداش خودتو جزو دارو دسته حیوانات حساب میکنی ماهارو دیگه از قوم خودت ندون:|
والا:|

بازی همون 60 دلاره

بعد اگه کسی کینکت نخواد چی؟ (ااا پسر دوباره دعوای همیشگی الان راه میوفته :d )

توروخدا فقط دعوا راه انداختین سر من نزنین

دعوا چیه بابا :دی
قبول که ممکنه زور چپون باشه ولی حالا که نیومده هم نمیشه بگیم کلا بلا استفادس , آخر نسل بعدی اگه مایکرو عنوان درست و درمون براش نداد تازه میشه گفت مارو چاپید , در حال حاضر که فقط در جهت بهتر شدن کنسول داره عرضه میشه و پروژه ی اسپارک هم اصلا واسه این دادن که بازیای کینکت رو گسترش بدن (نمیدونم تریلرش رو دیدی یا نه , اگه دیده باشه میفهمی چی میگم :دی )

در کل من اینکه کنیکت رو با کنسول باندل کرده حرکت بدی نمیدونم چون واقعا میخواد گسترشش بده تازه ممکنه اوساط نسل بعد هم illumi Room رو هم عرضه کنه که اتفاقی مشابه عرضه ی کنکت 1 واسه این نسل میفته...اینکه مثلا سونی موو رو باندل نکرده اینه که میخواد به روش سنتی بچسبه و صد البته هسته ی اصلی بازیاش رو هم میخوواد با همون مثلث و ضربدر و مربع جلو ببره (چیز بدی نیست البته) ولی تغییرات باید از یه جایی , از یه شخصی شروع بشه دیگه حالا ممکنِ شکست بخوره , یا ممکن به یه چیز عظیم تبدیل بشه!....
مثلا اینو ببین...چنتا کنترلر اومده و شکست خورده تا یه تحولی پیش بیاد!!

137727343115945_0VideoGameControllers.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or