Sony با پولی کردن آنلاین PS4، سالانه 1.2 میلیارد دلار سود می کند

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت

PSPlus-Logo.jpg

فن های سونی همیشه مجانی بودن PSN را بر سر فن های Xbox و قیمت 60 دلار سالانه آن می زدند. ولی این دفعه سونی با PS4 همین کار را کرده است، و اعلام کرده که شما برای بازی کردن آنلاین به PS Plus نیاز دارید که قیمت سالانه آن 50 دلار است. سیاست های آن ها کمی تغییر کرده.

ولی تخمین زده شده است که تصمیم گرفتن پول برای آنلاین هر سال برای سونی 1.2 میلیارد دلار درآمد دارد.

شرکت تحقیقات IHS Electronics and Media گفته است که سونی بالاخره در راه رسیدن به یک Playstion سودمند و با رقابت یک قدم بزرگ و ساده یعنی قیمت گذاشتن برروی بخش مولتی پلیر دستگاهش برداشته است. انالیست می گوید که سونی در سال 2012 از سرویس Playstation Plus فقط 140 میلیون دلار درآورده که در برابر 1.27 میلیارد دلار درآمد Xbox LIVE در سال 2012، و اضافه کردن 4.7 میلیارد دلار از زمان لانچ XLB از سال 2002 هیچی نیست.

امروزه، دیگر تفاوت زیادی در این دو سرویس دیده نمی شود؛ هردو برای بازی کردن پول نیاز دارند، هردو ماهانه به شما بازی ها مجانی می دهند،(Instant Collection برای PS Plus و Games With Gold برای XBL) ، در هرصورت، شما باید اکانت PS Plus داشته باشید تا بتوانید به بازی هایتان دسترسی پیدا کنید، ولی XBL بعد به شما اجازه می دهد بعد از تمام شدن زمان اشتراک Goldـتان، آن را نگه دارید.

ولی، Gold خیلی چیزها را برای شما پولی می کند، مثل سرویس های Netflix، Youtube, Amazon, Internet Explorer و Game DVR در XOne؛ +PS فقط بخش چندنفره را قفل می کند.

Source

آخرین ویرایش:
در مورد امکانات ps plus همین بس هست که قراره بازی drive club برای کاربرای ps plus مجاتی باشه.اونم از همون اول عرضه کنسول:d
من خودم هم xbl رو استفاده کردم هم psn رو.در حالت عادی به دلیل کیفیت آنلاین بالاتر و ui قشنگ تر میشه گفت xbl بهتر هست ولی سونی از وقتی این سیستم پلاس رو عرضه کرد رسما اوضاع رو برعکس کرد:d.فکر کنم همین کافی باشه که بگم در طول یک سال گذشته بازی هایی مثل uncharted3/battle-field3/mass effect3/dark souls/sleeping dogs/... برای کاربرهای پلاس کاملا مجانی بودند.

برای کراس چت همین الان هم می شه موقع بازی تو PSN استفاده کنید:دی (البته برای PS3 ویتا که خودش داره)
روشش:
به دوستاتون که می خواید باهاشون بازی کنید بگید یه برنامه تیم اسپیک نصب کنن رو PC شون قبل بازی تنظیمات مربوطه رو انجام بدید و همه جوین شید، موقع بازی PC یا لپ تاپ رو هم بقل دستتون روشن بذارید راحت با همه حرف بزنید:دی
همه ی بازیها خودشون voice chat دارن !!!! این cross-game-chat ـه که PSN نداره.
=================================================
تمام قابلیت های PSN و XBL تو چت کردن خلاصه نمیشه. واسه نسل بعد هم تا اینجا من تفاوتی بین PSN و XBL تا اینجا با توجه به چیزایی که گفتن ندیدم به غیراز اون برنامه ی سفارش پیتزا که متأسفانه PSN این یه قلمو نداره :دی البته فعلاً یه DriveClub مجانی گیر اونایی که پلاس دارن میاد ولی کاربران گلد چیزی گیرشون نمیاد.
شاید 2-3تا پیتزای مجانی بدن :دی
شوخی بود گیر ندین

آقا الان یه مسئله ای که هست!نمیدونم چرا بعضی بچه ها با یکی این قدر کل کل میکنن؟!
الان خود مایکرو هم بیاد بگه psn بهتر بود باز یه سری قبول نمیکنن میگن مایکرو شکست نفسی میکنه و بلا بلا...
در حقیقت با نقل قول نکردن یه سری از پست ها به خودتون احترام گذاشتید!

همه ی بازیها خودشون voice chat دارن !!!! این cross-game-chat ـه که PSN نداره.
می دونم دارن، این دوستمون گفتن با دوستاش که BF3 بازی می کنن چت می کنه و بازیم می کنن از اون لحاظ برای ایشون گفتم.
از این موقع بازیم می شه استفاده کرد. البته در کل یه لحظه یادم رفت موقع بازی می شه و این قابلیت هست، من خودم PSN تو CoD که بازی می کردم هدست نمی ذاشتم و کلا بدون صدا مولتی می زدم البته تو مدهای ساده ش که نیازیم نبود همینطور تو فیفا.
برای پیغام دادن خارج از بازی هم که مسیج بود مثلا به دوستم پیغام می دادم میای RDR مولتی بزنیم و اونم می گفت آره یا نه و حتی بعضی اوقات مسیج های خنده دار (در مورد بازی های مختلف) و اسپم هم برام میومد و از این لحاظم کمبودی نبود فقط گاهی اوقات می رفتم تو مسیج ها کنسول هنگ می کرد یا با تاخیر وارد می شد اون اذیت می کرد که ایراد از نت ما بود.

آخرین ویرایش:
آقا الان یه مسئله ای که هست!نمیدونم چرا بعضی بچه ها با یکی این قدر کل کل میکنن؟!
الان خود مایکرو هم بیاد بگه psn بهتر بود باز یه سری قبول نمیکنن میگن مایکرو شکست نفسی میکنه و بلا بلا...
در حقیقت با نقل قول نکردن یه سری از پست ها به خودتون احترام گذاشتید!

آدم منطقی توان این رو داره که حرف حق رو قبول کنه ولی بعضی ها تا صبح هم براشون دلیل و مدرک بیاری بازم حرف خودشون رو میزنن چون فردی منطقی نیستن مثلا من به عنوان فن ماکرو خیلی از قابلیت های PS3 رو قبول دارم مثلا بعضی از بازی انحصاریش یا موارد دیگه و بعضی از ضعف های 360 رو هم قبول دارم ولی یک عده اینجا می خوان با سفسطه بزرگترین ضعف های سونی رو به برترین امکاناتش تبدیل کنن حالا تا صبح هم براشون دلیل مدرک بیاری فایده نداره..
کلا یک عده نمی خوان قبول کنن اون چیزی که دل بستن بهش یک سری ضعفها هم داره و از مسخره کردن تا گذاشتن GIF و هزار جور ترول دیگه می خوان حرف خودشون رو پیش ببرن
البته این افراد نمی دونن که طرف صحبتشون این بر خوردشون رو می فهمه و به جزء پوز خند طرف هیچی نصیبشون نمیشه..

البته لایو همه بازی ها دارای Dedicated server هستن + nfl که آمریکایی ها واسش میمیرن
به نظرم تنها مزیت psn مجانی بودنش بود که اونم پرید

سونی همین الان تو PS Plus بازیایی میده آدمو شرمنده میکنه :دی حالا با این سودی که کنه خدا میدونه چه بازی و تخفیفایی بده :دی
پولی شدن آنلاین در حالی که دیگه هیچ بازی آنلاین پس نداره خیلی هم عالیه :love:

من که وقتی توی E3 گفتن PSN در آینده پولی میشه اصلن ناراحت نشدم حتی تعجب هم نکردم !
سونی این نسل توی PS Plus سنگ تموم گذاشت بازی های عالی ، تخفیف های عالی و و و ..
خدا به دادمون برسه با این سودی که میکنه برای نسل بعد چه بازی ها و امکاناتی میخواد در اختیارمون بذاره من که از الان نگران کمبود ترافیک نتم شدم ! :d
بعضی از دوستان هم واقعا بی انصافین اگه از PSN استفاده کرده بودید این حرف ها رو نمیزدین ..

بله پارتی چت ، لذت بازی رو خیلی زیاد میکنه.همزمان با 8 نفر تو پارتی هم صحبت می کنیم و دور هم می خندیم و هم BF3 بازی می کنیم گروهی! قبول کنید این یک ضعف خیلی بد بود واسه سونی در نسل فعلی!! امیدوار هستیم نسل بعد این موضوع رو اصلاح کنند!

بهتر از پارتي چت سيستم بسيــــــــــــار پيشرفته ي پيتزا سفارش دادن وجود داره و خوش به حالتون واقعا .
تو اين معادلات شما PS Home كلا نقشي نداره ؟

من دقیقا حساب کردم، از 2 ماه پیش که پلاس کردم تا الان حدود 400 پوند بازی های مجانیه پلاس رو دانلود کردم! و همینطور وقتی PS4 ارائه بشه بطور حتم به تعداد بازی های مجانی هم اضافه میشه: PSVita - PS3 و PS4 که اولیش هم DriveClub هست! پس کاملا به قول دوستمون 100% برد به نفع مصرف کنندس!

باید هم میشد امیدوارم این پولو حسابی خرج psn بکنه که به لایو برسه که فن های آنلاین باز ps بتونن اوج لذت با سرورهای بهبود یافته رو داشته باشن...

باید هم میشد امیدوارم این پولو حسابی خرج psn بکنه که به لایو برسه که فن های آنلاین باز ps بتونن اوج لذت با سرورهای بهبود یافته رو داشته باشن...

ما که با 128 کلی فیفا بازی کردیم مشکلی ندیدیم، حالا معلوم نیست چنین چیزی! رو شما کجای PSN دیدید دقیقا...هر مشکلی بوده از نت خودتون بوده. به جز آپدیت بازی ها که اونم برای خارجی ها مثل دانلود فایل تکست می مونه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or