Sony با پولی کردن آنلاین PS4، سالانه 1.2 میلیارد دلار سود می کند

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت

PSPlus-Logo.jpg

فن های سونی همیشه مجانی بودن PSN را بر سر فن های Xbox و قیمت 60 دلار سالانه آن می زدند. ولی این دفعه سونی با PS4 همین کار را کرده است، و اعلام کرده که شما برای بازی کردن آنلاین به PS Plus نیاز دارید که قیمت سالانه آن 50 دلار است. سیاست های آن ها کمی تغییر کرده.

ولی تخمین زده شده است که تصمیم گرفتن پول برای آنلاین هر سال برای سونی 1.2 میلیارد دلار درآمد دارد.

شرکت تحقیقات IHS Electronics and Media گفته است که سونی بالاخره در راه رسیدن به یک Playstion سودمند و با رقابت یک قدم بزرگ و ساده یعنی قیمت گذاشتن برروی بخش مولتی پلیر دستگاهش برداشته است. انالیست می گوید که سونی در سال 2012 از سرویس Playstation Plus فقط 140 میلیون دلار درآورده که در برابر 1.27 میلیارد دلار درآمد Xbox LIVE در سال 2012، و اضافه کردن 4.7 میلیارد دلار از زمان لانچ XLB از سال 2002 هیچی نیست.

امروزه، دیگر تفاوت زیادی در این دو سرویس دیده نمی شود؛ هردو برای بازی کردن پول نیاز دارند، هردو ماهانه به شما بازی ها مجانی می دهند،(Instant Collection برای PS Plus و Games With Gold برای XBL) ، در هرصورت، شما باید اکانت PS Plus داشته باشید تا بتوانید به بازی هایتان دسترسی پیدا کنید، ولی XBL بعد به شما اجازه می دهد بعد از تمام شدن زمان اشتراک Goldـتان، آن را نگه دارید.

ولی، Gold خیلی چیزها را برای شما پولی می کند، مثل سرویس های Netflix، Youtube, Amazon, Internet Explorer و Game DVR در XOne؛ +PS فقط بخش چندنفره را قفل می کند.

Source

آخرین ویرایش:
اخه دوست عزیر شما به غیر از انلاین مولتی پلیر و خرید از استور از چه قابلیت دیگه این شبکه میتونی استفاده کنی ...
در کل هم من برتری مایکروسافت رو دقیقا نفهمیدم چیه...
الان به واسطه سونی پیکچرز از لحاظ فیلم و سریال کم و کاستی ندازه ...
تازه کلی شبکه پولی دیگه هم هست بسته به کشوری که توش هستین...وهمینطور بخش موزیکش که بیش از 7و8 میلیون موزیک داره
یا کلی اپلیکیشن دیگه ...ولی همونطور که گفنم از هیچ کدوم از این مزایا نمیتونیم استفاده کنیم....

آقا بی خیال تسلیم! با شما جماعت نمیشه بحث سالم کرد:d باز مایکرو فن ها منطقی تر هستند:d

جاده خاکی ؟:d
اقا جان جنگ نیست که.. داشتی بحث رو موشکافانه جلو میبردی ما هم نظر دادیم ...:d

متاسفانه تو این سایت نمیشه بحث کرد تند و تند میان بن میکنند! کلا دموکراسی اینجا حاکم نیست:d واسه اینکه تاپیک به انحراف کشیده نشه بحث نکنیم بهتره دیگه.چون فایده هم نداره هر چی من بگم شما یه چیزی داری و هر چیزی شما بگی من یه چیزی دارم.شاید اصلا به قول این دوستمون راه نداره هر دو کنسول رو دوست داشت و من اشتباه میکنم!

کسی که بخش آنلاین براش اهمیت داشته باشه اگر PSN رو به XBL ترجیح بده باید کلی تعجب کرد مخصوصا نسل بعد که ماکروسافت با یک جهش کامل در بخش لایو اومده در حالی که سونی با PSN فقط داره امکانات نسل گذشته XBL رو احیا می کنه..
قبلا رفتن روی PSN این توجیه رو داشت که مجانی هست ولی حالا که پولی شده یک دلیل هم نمیشه اورد که XBL رو ترک کنیم بریم به سمت PSN

آقا بیخیال شین تروخدا :d طرف کلاً 5 دقیقه توی PSN بازی نکرده, Playstation Store نرفته, امکانات Plus رو ندیده, تخفیفای خفن رو ندیده, بعد چسبیده به Game Cross Chat

این امکانات xblچیه چت گروهی
یعنی psnداره ار نبود این امکان رنج میبره
بعضی فقط به واسطه اینکه بیان سونی ترول کنند پست میدند بهشون بگید تا حالا وصل شدید به psn

این امکانات xblچیه چت گروهی
یعنی psnداره ار نبود این امکان رنج میبره
بعضی فقط به واسطه اینکه بیان سونی ترول کنند پست میدند بهشون بگید تا حالا وصل شدید به psn

آره من وصل شدم. پلی 3 هم اوریج خور داشتم و هم کپی خور با جفتشونم آنلاین بازی کردم. به استور هم سر زدم!
EzioAuditore0098
و میگم XBL بهتره و سطح بالاتری داره.

خوب دوستانی که بحث میکنن درسته PSN کمبود های داشته اما از طرف دیگه هیچ وقت این کمبود ها جوری نبوده که برای مثال XBL بهتر نشون بده از طرف دیگه PSN بخش HOME داشته که کسایی که ازش استفاده کردن میدونن چه لذتی داره استفاده ازش از طرف دیگه هم ما برای استفاده در XBL پول میدادیم از طرف دیگه PSN هم مجانی ما استفاده میکردیم . تنها خوبی های XBL به نظر من Join شدن به سرور های دوستان هر موقعی بود دیگه نیازی نبود قبل بازی باشه یا بعد بازی شروع شدن از طرف دیگه پارتی چت هم خوبی خودش داشت وقتی داشتیم گروهی با هم COD یا BF یا بازی های اینجوری بازی میردیم از طرف دیگه این دعوا مسخره هنوز ادامه داره ما رفتیم نسل بعد شما هنوز سر XBL و PSN روی 360 و PS3 گیر کردین الان دیگه PS4 و ONE هستن که آینده مشخص میکنن نه اینکه گذشته آینده مشخص کنه .

دوستان خبر دارین HOME برای PS4 هم میاد یا نه ؟ اگه نیاد خریت سونی نشون میده .

کسی که بخش آنلاین براش اهمیت داشته باشه اگر PSN رو به XBL ترجیح بده باید کلی تعجب کرد مخصوصا نسل بعد که ماکروسافت با یک جهش کامل در بخش لایو اومده در حالی که سونی با PSN فقط داره امکانات نسل گذشته XBL رو احیا می کنه..
قبلا رفتن روی PSN این توجیه رو داشت که مجانی هست ولی حالا که پولی شده یک دلیل هم نمیشه اورد که XBL رو ترک کنیم بریم به سمت PSN

نکنه شما psn رو تو نسل بعد تجربه کردی که داری اینو می گی؟؟؟؟؟؟

به نظر من PSN واسه اولین تجربه سونی در زمینه آنلاین خوب بود،ایکس باکس از همون اولین ایکس باکس سیستم بازی آنلاین پیشرفته داشت و طبیعی بود یکم بهتر عمل کنه تو این زمینه.
امیدوارم نسل بعد سونی قوی تر این سیستمو راه بندازه.

جناب حالا یعنی واقعاً راهی نداره یه تخفیفی بده یه دونه برتری حداقل PSN داشته باشه، اینطوری خیلی ضایست آخه:(

برای کراس چت همین الان هم می شه موقع بازی تو PSN استفاده کنید:دی (البته برای PS3 ویتا که خودش داره)
روشش:
به دوستاتون که می خواید باهاشون بازی کنید بگید یه برنامه تیم اسپیک نصب کنن رو PC شون قبل بازی تنظیمات مربوطه رو انجام بدید و همه جوین شید، موقع بازی PC یا لپ تاپ رو هم بقل دستتون روشن بذارید راحت با همه حرف بزنید:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or