Sony با پولی کردن آنلاین PS4، سالانه 1.2 میلیارد دلار سود می کند

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت

PSPlus-Logo.jpg

فن های سونی همیشه مجانی بودن PSN را بر سر فن های Xbox و قیمت 60 دلار سالانه آن می زدند. ولی این دفعه سونی با PS4 همین کار را کرده است، و اعلام کرده که شما برای بازی کردن آنلاین به PS Plus نیاز دارید که قیمت سالانه آن 50 دلار است. سیاست های آن ها کمی تغییر کرده.

ولی تخمین زده شده است که تصمیم گرفتن پول برای آنلاین هر سال برای سونی 1.2 میلیارد دلار درآمد دارد.

شرکت تحقیقات IHS Electronics and Media گفته است که سونی بالاخره در راه رسیدن به یک Playstion سودمند و با رقابت یک قدم بزرگ و ساده یعنی قیمت گذاشتن برروی بخش مولتی پلیر دستگاهش برداشته است. انالیست می گوید که سونی در سال 2012 از سرویس Playstation Plus فقط 140 میلیون دلار درآورده که در برابر 1.27 میلیارد دلار درآمد Xbox LIVE در سال 2012، و اضافه کردن 4.7 میلیارد دلار از زمان لانچ XLB از سال 2002 هیچی نیست.

امروزه، دیگر تفاوت زیادی در این دو سرویس دیده نمی شود؛ هردو برای بازی کردن پول نیاز دارند، هردو ماهانه به شما بازی ها مجانی می دهند،(Instant Collection برای PS Plus و Games With Gold برای XBL) ، در هرصورت، شما باید اکانت PS Plus داشته باشید تا بتوانید به بازی هایتان دسترسی پیدا کنید، ولی XBL بعد به شما اجازه می دهد بعد از تمام شدن زمان اشتراک Goldـتان، آن را نگه دارید.

ولی، Gold خیلی چیزها را برای شما پولی می کند، مثل سرویس های Netflix، Youtube, Amazon, Internet Explorer و Game DVR در XOne؛ +PS فقط بخش چندنفره را قفل می کند.

Source

آخرین ویرایش:
يعني اين پارتي چت به نظرتون خيلي خفنه اينقدر خودتونو به در ديوار ميزنيد؟ يا فكر ميكنيد فقط خودتون استفاده كرديد؟:d يكم از اين قابليت هاي خفن پارتي چت براي ما توضيح بديد . دنبال يه دليل ديگه باشيد psn بكوبيد نه پارتي چت اصلا ارزش نداره.
حداقل psn مجاني بود و براي برنامه هاش پولي نميگرفت .

جدی؟! وای چقدر کوبیده شدم! واقعا بعضی ها تو چه فکرهایی هستن! واقعیت تا توهم سریال جدید سونی فن ها!

ببخشید نمیخوام بن بشم اما یکم تو تاپیکای مربوط به PS4 فعالیتتون رو کم کنین بد نیست

شما یکی از شخصیت هایی هستین که همه میخوان تو این تاپیکا فعالیت نکنین

بعدش شما که تاحالا PS3 یا ویتا و PSP نداشتی و نمیدونی PSN چجوریه از کجا میدونی و همچین چیزایی میگی؟

يعني اين پارتي چت به نظرتون خيلي خفنه اينقدر خودتونو به در ديوار ميزنيد؟ يا فكر ميكنيد فقط خودتون استفاده كرديد؟:d يكم از اين قابليت هاي خفن پارتي چت براي ما توضيح بديد . دنبال يه دليل ديگه باشيد psn بكوبيد نه پارتي چت اصلا ارزش نداره.
حداقل psn مجاني بود و براي برنامه هاش پولي نميگرفت .

بله پارتی چت ، لذت بازی رو خیلی زیاد میکنه.همزمان با 8 نفر تو پارتی هم صحبت می کنیم و دور هم می خندیم و هم BF3 بازی می کنیم گروهی! قبول کنید این یک ضعف خیلی بد بود واسه سونی در نسل فعلی!! امیدوار هستیم نسل بعد این موضوع رو اصلاح کنند!

تا اونجایی که من چندتا بازی آنلاین انجام داده بودم تو خیلی از بازیها قابلیت چت کردن تو خود بازی وجود داشته حالا بتلفیلد بازی نکردم که ببینم داره یا نه

ببخشید نمیخوام بن بشم اما یکم تو تاپیکای مربوط به PS4 فعالیتتون رو کم کنین بد نیست

شما یکی از شخصیت هایی هستین که همه میخوان تو این تاپیکا فعالیت نکنین

بعدش شما که تاحالا PS3 یا ویتا و PSP نداشتی و نمیدونی PSN چجوریه از کجا میدونی و همچین چیزایی میگی؟

اولا ، شما از کجا می دونید من در مورد PSN اطلاعات ندارم؟
دوما ، من فقط نظر شخصیم رو گفتم و عرض کردم که آنلاین سونی در نسل قبل نسبت به XBL بسیار ضعیف بود و این یک موضوع Fact هستش و نیاز به اثبات ندارد.
سوما ، امیدوار هستم واسه نسل بعد اصلاح کنند چون من به مانند شما فقط یک کنسول رو نمیخرم و روز لانچ هم X1 و هم PS4 رو میخرم.بنده درسته فن ایکس باکس هستم اما PS هیتر نیستم!

- - -ویرایش - - -

چشم اب نمیخوره تو و امثالهم بخواید برای سونی چیز های خوب امیدوار باشید .

این نقل قول پست قبلیم پاسخ شما هم هست:

امیدوار هستم واسه نسل بعد اصلاح کنند چون من به مانند شما فقط یک کنسول رو نمیخرم و روز لانچ هم X1 و هم PS4 رو میخرم.بنده درسته فن ایکس باکس هستم اما PS هیتر نیستم!

بله پارتی چت ، لذت بازی رو خیلی زیاد میکنه.همزمان با 8 نفر تو پارتی هم صحبت می کنیم و دور هم می خندیم و هم BF3 بازی می کنیم گروهی! قبول کنید این یک ضعف خیلی بد بود واسه سونی در نسل فعلی!! امیدوار هستیم نسل بعد این موضوع رو اصلاح کنند!
بله ميدونم چيه توي pc هم بيشتر از ٤ تا باشن بقيه رو mute ميكنم چون سردرد ميگيري ٨ نفر باهم دارن حرف ميزنن:d . اون يكي تاپيك توضيح دادم . كسي كه ميخواد مولتي بازي كنه نمياد با ٨ نفر صحبت كنه حداكثر 4 نفر ، كه اون قابليت تو بازي هست و نيازي نيست. مشكلي هم توي psn نداشتيم.

ماه ها هستش که امضای من همینه :

I am waiting for Xone & PS4

من عاشق انحصاری های سونی هستم

عزیز اصلا همچین چیزی امکان نداره . سلیقه ادمی به یک طرف هست و نمیخواد شما انکارش کنید . بی طرف ترین فرد این سایت که آریا باشه هم به یکی از کنسول ها تمایل بیشتری داشته همیشه . کلا هیچوقت ادمی نمیتونه هم منفی رو دوست داشته باشه و هم مثبت .

غیر از این موارد به اندازه کافی پست های شما رو پیگیری کردم .

دوما ، من فقط نظر شخصیم رو گفتم و عرض کردم که آنلاین سونی در نسل قبل نسبت به XBL بسیار ضعیف بود و این یک موضوع Fact هستش و نیاز به اثبات ندارد.

آقا اول تکلیف خودتو معلوم کن بعد پست بده :) ضمن اینکه اگه نیاز به اثبات نداره دلیلی به در و دیوار کوبوندن خود نداره :دی ضمن اینکه وقتی چیزی به عنوان Fact میگی اثباتش رو هم بذار که اگه مثلاً یه کسایی مثل من که هرجفتشو تجربه کردن نخندن بهت :)) یه سری هم به سایتایی که PSN رو با XBL مقایسه کردن بزنی واسه اطلاعات عمومیت خوبه ;)

شما فعلا برو اون سوتی کلیپی که دادی رو جمع کن بعد بیا نظر بذار.می بینم که از تو امضات هم برش داشتی ! جواب پیام خصوصی هم که بهت دادم ندادی چون فهمیدی سوتی دادی
yahoo_4.gif
=)):)):| اشتباه گرفتی حاجی :دی هول کردی نمیدونی داری پست کیو نقل قول میکنی یا کلاً اینجوری ای؟ 3 ساله دست به امضام نزدم و تا حالا یه کلیپ هم تو این سایت نذاشتم. اگه خیلی هم اصرار داری اون پست منو بیار بذار

آخرین ویرایش:
عزیز اصلا همچین چیزی امکان نداره . سلیقه ادمی به یک طرف هست و نمیخواد شما انکارش کنید . بی طرف ترین فرد این سایت که آریا باشه هم به یکی از کنسول ها تمایل بیشتری داشته همیشه . کلا هیچوقت ادمی نمیتونه هم منفی رو دوست داشته باشه و هم مثبت .

غیر از این موارد به اندازه کافی پست های شما رو پیگیری کردم .

منم نگفتم هر دو رو به یک اندازه دوست دارم.اگر قرار باشه انتخاب کنم انتخاب من مشخصه ولی من هیچوقت هیچوقت سونی هیتر نبودم و نخواهم بود چون مگه مغز خر خوردم کمپانی به این بزرگی رو دوست نداشته باشم؟! سونی یک بازی انحصاری می سازه 10 تا کمپانی دیگه رو می بره تو کما ! اما تو مورد مربوط به آنلاین دیگه کاملا مشخصه سونی در نسل فعلی نسبت به مایکروسافت خیلی ضعیف تر عمل کرد.

من هر کی میخواد ازم راهنمایی واسم خرید کنسول بگیره اینطوری راهنماییش میکنم که اگر آفلاین باز هستی بهترین انتخاب واست PS3 هست ولی اگر عاشق بازی آنلاین با هیجان هستی بهترین انتخاب واست Xbox هستش به طور حتم

اخه دوست عزیر شما به غیر از انلاین مولتی پلیر و خرید از استور از چه قابلیت دیگه این شبکه میتونی استفاده کنی ...
در کل هم من برتری مایکروسافت رو دقیقا نفهمیدم چیه...
الان به واسطه سونی پیکچرز از لحاظ فیلم و سریال کم و کاستی ندازه ...
تازه کلی شبکه پولی دیگه هم هست بسته به کشوری که توش هستین...وهمینطور بخش موزیکش که بیش از 7و8 میلیون موزیک داره
یا کلی اپلیکیشن دیگه ...ولی همونطور که گفنم از هیچ کدوم از این مزایا نمیتونیم استفاده کنیم....

آره علی جان خیلی رویایی میشه چون با داشتن این 2 تو که فن شدید سری هیلو هستی دیگه نمیتونی بازیشون کنی! خیلی رویایی میشه خیلی! >:)
من که هیچ وقت از خیر خرید وان نمی گذرم! ;;)
درسته حالا کمی تو سایت اون هم صرفا برا شوخی و سرگرمی فن بازی در میارم ولی هیچ وقت خودم رو از لذت تجربه ی بازی ها محروم نمیکنم و هیلو هم فقط یکی از دلایل خرید وان برا من هستش در کنار خیلی دلایل دیگه ولی اولویتم با پلی 4 هست ولی قطعا وان رو می خرم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or