ShadPS4 | PS4 Emulator

ورژن v0.6.0 هم منتشر شد.
با این نسخه خیلی از بازیها بوت میشن از جمله GT7 و Ratchet and Clank:>

کارت گرافیکت چیه؟

مورد بعدی اینکه به احتمال زیاد پکیج فیتگرل چندتا ماد روش نصب کرده باشه.
من جات باشم بازی رو نسخه اصلی رو دانلود میکنم (P30دانلود داره).
آپدیتش رو هم نصب کن.

با خود shadps4 میتونی نصب کنی ، صفحه های پیش گذاشتم.

برای ماد من از این برنامه استفاده میکنم.
Generic Mod Enabler

و با این نسخه آخر shad فقط این چندتا ماد رو ریختم:
Bloodborne Bright Object Flash Fix
Vertex Explosion Fix (disables face customization)
Bloodborne SFXR Visual FX RESTORATION 3.9 for Intel Crashless (aka Intel Fix) - 60fps Cutscene Fix
کار با مادمنیجر رو تو این پست آموزش دادم:
پست 104

مادمنیجر حرفه ای تری میخوای این رو بگیر:
BB Launcher-Mod Manager inc Backup save generator and sound fix

این ماد هم که ریمستر بلادبورنه و هر چند روز آپدیت میشه:
PC Remaster Project

این هم برای آموزش نصب بازی و مادهای بلادبورن برای تازه کار:
آره مشکل از اینجا بود که من باید خود پکیج بازی رو می‌گرفتم و نصب میکردم که شیدر و اینا هم نصب بشه، از همین سایت پی سی دانلود گرفتم و حل شد.

دمت گرم، تست میکنم ببینم مادش چجوریه :D

سلام دوستان عزیز
من کل مطالب این تایپ خوندم و راستش خیلی از مسائل به دلیل نا آشنایی متوجه نشدم، من بازی از سایت دانلود ها گرفتم با shad نسخه 5 الان وارد بازی میشم، به جز دوتا دکمه بالا و پایین کیبورد هیچ دکمه ای برام کار نمیکنه و همون اول گیر کردم و دسته هم ندارم بخوام امتحان کنم.
الان مادی اومده که موس و کیبورد کامل پیشتیبانی کنه و چجوری نصب میشه روی بازی و عزیزانی که بازی کردن لطفا راهنمایی کنن چه چیزایی رو باید همین اول کار نصب یا اجرا کنم تا بازی تقریبا رون و بی عیب پلی داده بشه؟
در ضمن گرافیک 3050 و پردازنده 5600x دارم

• Like
Reactions: ce7en44
سلام دوستان عزیز
من کل مطالب این تایپ خوندم و راستش خیلی از مسائل به دلیل نا آشنایی متوجه نشدم، من بازی از سایت دانلود ها گرفتم با shad نسخه 5 الان وارد بازی میشم، به جز دوتا دکمه بالا و پایین کیبورد هیچ دکمه ای برام کار نمیکنه و همون اول گیر کردم و دسته هم ندارم بخوام امتحان کنم.
الان مادی اومده که موس و کیبورد کامل پیشتیبانی کنه و چجوری نصب میشه روی بازی و عزیزانی که بازی کردن لطفا راهنمایی کنن چه چیزایی رو باید همین اول کار نصب یا اجرا کنم تا بازی تقریبا رون و بی عیب پلی داده بشه؟
پست آخر صفحه قبل یه ویدئو داره که کامل و مو به مو توضیح میده.
برای موس و کیبورد باید یه سری بیلد اختصاصی و یا استفاده از برنامه های دیگه وجود داره ولی هیچکدوم در حد یه گیم پد خوب کار نمیکنه.
به نظرم حتما گیم پد بگیر.

مشخصات PC خوبه.

در مورد فایلهای بازی هم من این فایلهایی که با امولاتور پک شده رو نمیدونم.
از P30دانلود فایل هک شده و آپدیت بازی رو بگیر و درست از اول نصب کن.

خود امولاتور هم آخرین نسخه رو از این صفحه بگیر (نسخه های Windows - QT رو باید بگیری).
تو خود تنظیمات امولاتور هم که رفتی بخش آپدیت رو بزار روی MinBB که بهترین بیلد برای بلادبورن رو هر سری خودش آپدیت کنه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ce7en44 and z2s sas
سلام دوستان عزیز
بازی هنوز گزینه مپ کردن دکمه ها رو نداره ولی اگه میخوای بدونی معادل دکمه ها روی کیبرد چی هست، اینجا نوشته:
GitHub - shadps4-emu/shadPS4: PlayStation 4 emulator for Windows, Linux and macOS written in C++
هر چند به نظر من هم بازی کردن همچین بازی ای با کیبرد خیلی سخته :D

پست آخر صفحه قبل یه ویدئو داره که کامل و مو به مو توضیح میده.
برای موس و کیبورد باید یه سری بیلد اختصاصی و یا استفاده از برنامه های دیگه وجود داره ولی هیچکدوم در حد یه گیم پد خوب کار نمیکنه.
به نظرم حتما گیم پد بگیر.

مشخصات PC خوبه.

در مورد فایلهای بازی هم من این فایلهایی که با امولاتور پک شده رو نمیدونم.
از P30دانلود فایل هک شده و آپدیت بازی رو بگیر و درست از اول نصب کن.

خود امولاتور هم آخرین نسخه رو از این صفحه بگیر (نسخه های Windows - QT رو باید بگیری).
تو خود تنظیمات امولاتور هم که رفتی بخش آپدیت رو بزار روی MinBB که بهترین بیلد برای بلادبورن رو هر سری خودش آپدیت کنه.
سپاس، حالا گیم پد خود بازی تشخیص میده؟ یا باید به وسیله شبیه سازی مثل x360 شناسایی بشه؟
در کل خدا نگذره از سونی که بازی سه سال پیش ریمستر میکنه ولی این گیم به حال خودش ول کرده

• Like
سپاس، حالا گیم پد خود بازی تشخیص میده؟ یا باید به وسیله شبیه سازی مثل x360 شناسایی بشه؟
در کل خدا نگذره از سونی که بازی سه سال پیش ریمستر میکنه ولی این گیم به حال خودش ول کرده
بستگی به مدل گیم پد داره، PS3 به بالا و x360 به بالا رو ساپورت می‌کنه.
من که با x360ce بهش شناسوندم

• Like
Reactions: m.d.makan
آره تو بیلدهای جدید حتی میتونی جای دکمه ها رو هم عوض کنی.
دسته های 360 به بالا رو که به خوبی میشناسه.
دوال سنس هم تست کردم میشناخت.
دوال شاکها رو نمیدونم چون کابل ندارم که تست کنم ولی فکر نکنم که مشکلی باشه.

وگرنه با Ds4 windows یا به پیشنهاد مسلم میتونی با x360ce بشناسونی.

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or