rock revolution رقیب جدید GH و Rockband

Burning Hawk

کاربر سایت
Only On Xbox 360

wudoszdgod.jpg

این بازی دارای بندل های گیتار و درام و باس نمی باشد شما فقط می توانید نقش یک درامر را ایفا کنید ....

dsc04889.jpg

بقیه تصاویر :

منبع

من که فکر نکنم بتونه رقیب بشه :-" به قول حسام دیگه دارن شورش رو در میارن.تقلید تقلید تقلید .....

راستی اون آرم Konami نیست روی درام بازی ؟؟

درود
ایده و طرح اصلی این مسخره بازی ها (:دی ) مال کونامی بود که فک کنم چند وقت پیش شکایت کشی شده بود سر این داستان که اینها ( کونامی) بودن که در بازی شون دایره دونبک میخواستن استفاده کنن که هارمانیکس یکم سریعتر چیز کرده بوده :دی.

درود
ایده و طرح اصلی این مسخره بازی ها (:دی ) مال کونامی بود که فک کنم چند وقت پیش شکایت کشی شده بود سر این داستان که اینها ( کونامی) بودن که در بازی شون دایره دونبک میخواستن استفاده کنن که هارمانیکس یکم سریعتر چیز کرده بوده :دی.

بله :biggrin1: اضافه بر حرف های فریدون باید بگم که اصلا کل این ایده برای Konami بوده و این شرکت در سال 2002 یا 2003 ( درست نمیدونم :biggrin1: ) یک دستگاه Arcade زد که در ان با همین سبک باید اهنگ میزدید . اما اون زمان و با اون دستگاه شما باید Drum میزدید به همان روش Guitar hero و عکس بالا :biggrin1: در حال حاضر نیز شما میتوانید برای مشاهده ی دستگاه به :sick: سرمین عجایب بروید :biggrin1:
خلاصه که Konami در این سبک پیشگام بوده و حقی داشته :biggrin1:

اگه عکس بالایی از گیتارش باشه اونوقت معلومه که گیتارش 1 اکتاو کامله این بازی رو خیلی سخت و قشنگ میکنه .

نه نیست فقط درام ...

دیگه دارم شورش رو در میارن تا یه سبک میگیره انقدر بازی یکنواخت میسازن تا ادم حالش بهم بخوره:sick:

بنظرتون درام هیرو میزاشتن بهتر نبود ...

ولی درام بندل از درام بندل های GH و Rockband جدید تر و بنوعی کاملتره ...

Drum Kit Standard
29mkv2o.jpg

Rock Revolution Bundle

ogkt2u.jpg

به نظر من این بازی خیلی مسخرس کلا این سبک خیلی مسخرس من که اصلا خوشم نمی یاد بازی یعنی gear of war .gtaIV .کسی ناراحت نشه به هر حال هر کسی یه سلیقه ای داره من نمی دونم چیه این بازی جذابه.
نظرات کاربران عقایدو نظرات شخصی خودشون می باشد و دیدگاه بازیسنتر حساب نمی شود!!:D

دوستان تو این بازی میشه از دسته استفاده کرد یا فقط باید درام داشت؟ من که ی تریلر گیم پلی دیدم کف کردم فقط خدا کنه درام نخاد که این لشکر بازی های نوابر نمیزاره پول خرج این درام کنم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or