{The Phenom} تاجر کاربر سایت Rating - 100% 66 0 0 Oct 5, 2012 #1 سلام از اسمش معلومه دنبال بازیشم ریجنش فقط 2 باشه چون سیو هام برای ریجن 2 هست نمیخوام بپره تر تمیز باشه کم و کسری نداشته باشه قیمتشم با توجه به قدیمی بودن بازی مناسب باشه Spoiler نبینم به واسطه بالارفتن نرخ ارز قیمت های فضایی بدین
سلام از اسمش معلومه دنبال بازیشم ریجنش فقط 2 باشه چون سیو هام برای ریجن 2 هست نمیخوام بپره تر تمیز باشه کم و کسری نداشته باشه قیمتشم با توجه به قدیمی بودن بازی مناسب باشه Spoiler نبینم به واسطه بالارفتن نرخ ارز قیمت های فضایی بدین
{The Phenom} تاجر کاربر سایت Rating - 100% 66 0 0 Oct 8, 2012 #4 نوشته شده توسط god of war v: داداش من Resident Evil 5 دارم 20t بیشتر... پ.خ دادم بهتون
{The Phenom} تاجر کاربر سایت Rating - 100% 66 0 0 Oct 17, 2012 #9 نوشته شده توسط kiiiiiid: میتونی دانلودش کنی؟ حدود ۶ گیگ هست. بیشتر... آخه مشکل اینه تو psn ام پول موجود ندارم که بخرمش
نوشته شده توسط kiiiiiid: میتونی دانلودش کنی؟ حدود ۶ گیگ هست. بیشتر... آخه مشکل اینه تو psn ام پول موجود ندارم که بخرمش
kiiiiiid کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Oct 17, 2012 #10 نوشته شده توسط {The Phenom}: آخه مشکل اینه تو psn ام پول موجود ندارم که بخرمش بیشتر... من تو PSN قبلا دانلودش کردم. اگه میشه شما هم استفاده کنی میتونی دانلود کنی. در واقع تو Playstation Plus رایگان شده که من هم دانلودش کردم.
نوشته شده توسط {The Phenom}: آخه مشکل اینه تو psn ام پول موجود ندارم که بخرمش بیشتر... من تو PSN قبلا دانلودش کردم. اگه میشه شما هم استفاده کنی میتونی دانلود کنی. در واقع تو Playstation Plus رایگان شده که من هم دانلودش کردم.
{The Phenom} تاجر کاربر سایت Rating - 100% 66 0 0 Oct 17, 2012 #11 نوشته شده توسط kiiiiiid: من تو PSN قبلا دانلودش کردم. اگه میشه شما هم استفاده کنی میتونی دانلود کنی. در واقع تو Playstation Plus رایگان شده که من هم دانلودش کردم. بیشتر... شیر کردن اکانت کار دردسر داریه و منم عضو پلاس نیستم حالا اگه پیدا نشه یه آکبندشو برای خودم میتونم دست و پا کنم رضا جان دستت درد نکنه
نوشته شده توسط kiiiiiid: من تو PSN قبلا دانلودش کردم. اگه میشه شما هم استفاده کنی میتونی دانلود کنی. در واقع تو Playstation Plus رایگان شده که من هم دانلودش کردم. بیشتر... شیر کردن اکانت کار دردسر داریه و منم عضو پلاس نیستم حالا اگه پیدا نشه یه آکبندشو برای خودم میتونم دست و پا کنم رضا جان دستت درد نکنه
{The Phenom} تاجر کاربر سایت Rating - 100% 66 0 0 Nov 11, 2012 #12 هم چنان چشم انتظار................