Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Let The Right one In

Lol. یک چایلد پــــــورنـــــوی قشنگ بود. اگر مرض پرورژن دارید حتما ببینیدش. البته بیشتر در مورد ومپایرهاست. بلاخره پـــــــورنوها هم یک پلاتی دارن. :دی

4/10

Papillon

برای بار هشتم.
نباید این پاپیون رو فیلمی دونست که از روی کتاب ساخته شده. در کتاب بار ها پاپیون فرار کرده اما تو فیلم فقط 20% این فرار ها گفته شده. پاپیون Henri Charrière یه چیز دیگست و پاپیون Dalton Trumbo یه چیز دیگه.
تاثیرگذار ترین فیلمی بود که دیدم . مخصوصا بعد از سپری شدن انفرادی دوم پاپیون . اونجا که Dega میگه زن ـم با وکیل ـم ازدواج کرده (واقعا این هافمن ، چه هافمن ـیه) ، بعد که به پایپون میگه من اینجا میمونم. تاثیر گذارترین صحنه هم ، آخرین فرار پاپیون بود ، با نگاه Dega به پاپیون و آهنگ ویران کننده اش.

هرگز مثل مک کویین کسی نمیاد.

9.5/10

نیم نمره هم به خاطر مدیون نبودن به کتاب.

Harsh time

B000KX0IM2.01._SCLZZZZZZZ_V44474122_.jpg

واسه بار 10 ديدمش . فقط اينو بگم اين فيلم زندگي منو دگرگون كرد !!!

9.8 از 10

Kalofornia

kalifornia1993_aff.jpg

جالب بود . فكر نميكردم Brad pitt همچين بازي قوي كنه . داستان درباره نويسنده اي هست كه داره از روي

زندگي يه قاتل يه كتاب مينويسه و در حال سفر به كاليفرنيا با كسي هم سفر ميشه كه اون يه قاتل وراني

هست !!!!!

8 از 10

Wolf Creek

wolf-creek.jpg

فوق العاده بود . داستان درباره 3 تا دوست كه به ديدن منطقه wolf creek در استراليا ميرن . اما بي خبر از

اين كه قاتلي رواني تو فكر كشتن اوناس . Based On True Events !!!! :love:

7 از 10

The Strangers

the-strangers-20080423071000005_640w.jpg

يكي ار بهترين فيلم هايي كه ديدم . واسه اونايي كه عشق horror movie هستن مثل خودم . پيشنهاد ميكنم اين فيلم رو ببينند . فوق العاده زيباست

Based On True Events

9 از 10

آخرین ویرایش:
fargo.jpg

فيلم جالبي بود از برادران كوئن.
داستانش هم در مورد يه مردي هست كه زن خودشو غير مستقيم ميدزده:biggrin1:
8/10
پ.ن.اين مرده كه تو prison break بازي ميكرد(اسمش يادم نيست:biggrin1:)هم خيلي خوب بازي ميكرد.
آها جان آبروزي بود تو اون سريال

اسم کارگردان Harsh time یادم نیست ولی با Street kings ش اصلا حال نکردم !!!

كارگردانش david ayer هست . تو كارنامش به عنوان كارگردان 2 تا فيلم داره harsh time با

street king به عنوان نويسنده هم فيلم هاي dark Blue , SWAT , The Fast And The Furious

و Training day رو نوشته . دركل كارنامه درخشاني داره

Kagemusha
داستان:3 فرمانروا علیه یکی از حکامی به نام شینگن برا حفظ قلمروشون مبارزه می کنن...
دیوانه ی دیوانه این جور فیلما،درست همون فرمول هیچکاک یا لینچ اما بدون ذره ای شباهت که تفاوت رویا و واقعیت رو بیان می کنه و من رسما دیوانه میشم:biggrin1:
بدل شینگن یا همون کاگه موشا(شبح جنگجو،که البته چندین بار بدل استفاده میشه...)ان چنان با روح شینگن که کلا لشکریانش همچون "کوه" حامیه اونها می دونن که در 2 قطع روح در او دمیده یا به قولی رویا به واقعیت می پیونده (درست همون پل یا مرزی که هیچکاک اما بی شباهت...) و در لحظات پایانی این روح از او کشیده می شود یا به نوعی بی جان می شه (که استفاده گریم فوق العاده چهره ی سفید و مردنی دیدینیه).
سکانس هایی از فیلم که بیش از حد من یا شاید هر کسی رو مجذوب کنه همون کنتراستی که تقریبا تو چندین صحنه سربازا در پس زمینه ی رنگ آبی و قرمز قرار می گیرن که سیاهی سربازا مانع دید این دو نور شده، این صحنه که دقیقا به نظرم تارانتینو از همچین تقلید یا تحسین حالا هر چی،تو کیل بیل استفاده کرده.(که هر چند ملت جمیعا این فیلم رو نهی می کنن ولی بعضی چیزاش مثلا همین کاراش تارانتیو باعث شده که بهش بگن تارانتینویی)
ابتدای فیلم که همون اول محو میشم بازم کوروساوا تفاوت و شباهت رو به تصویر می کشه که اولش با یه تلنگر کارگردان نهایتا حکایت دزد و فرمانده رو یکی می دونه یعنی غرتگر!!!به یه جامپ کات فوق العاده میره سره جنگ..

A Farewell to Arms

باز رضا طائلُ جنگ جهانی :دی

این فیلم در اصل داستان کتاب ارنست همینگوی با همین نام رو نمایش میده. تا اواسط فیلم که رفتیم دیدم واقعا به کتاب پایبند ـه ولی بعدش به طرز فجیعی انگار شده بود یه چیز دیگه! میگم فجیع یعنی :

کاترین خودش تنهایی رفته بود سوئیس!،کاترین آبستن نشده بود،! علل مرگ کاترین آبستنی نبوده،!مرحله دوم به جنگ رفتن فردریکو فقط در چند صحنه جنگی خلاصه میشد، آیمو تو فیلم نبود و نمرد و همچنین بانکو هم فرار نکرد ، به نظر این دو صحنه میتونست فیلم ماندگار کنه!

گری کوپر خوب بود.

5.5/10

Behind Enemy Line

Behind%20enemy%20lines.jpg

خيلي حال كردم با اين فيلم واقعا خوش ساخت بود . ديدينش توصيه ميشه شديد !!

يه يارو تو اين فيلم بود فيافش . حركاتش . لباس پوشيدنش خيلي شبيه Nico بود

GTA4_Behind_Enemy_lines_trailer_01.jpg

:eek::eek::biggrin1:

8 از 10

Street Of Blood

imgphp53.jpeg

مزخرف . اصلا فيلم هيچ هدفي رو دنبال نميكرد . فقط داشتن همديگر رو ميكشتن . !!!! چرت و پرت

2 از 10

WatChMen
بسیار فیلم زیبایی بود بهتر از بقیه فیلم های هالیوودی HAPPY ENDING شد :biggrin1:من که حال کردم
8 از 10
STREET OF BLOOD
فیلم اکشن خوبی بود من که حال کردم داش 50 هم توش بود حال کردم فیلم شاخی نیست معمولی
6 از 10

اردلان بیا این حکایت Salo رو توضیح بده بابا فشارم افتاد:biggrin1: (فک کنم از تو بود تو این فروم تعریفش رو خوندم)
دِه واسه همینه نمیرم سراغ اروپایی ها،این چیه آخه،هالیوود با تمام جلوه هاش با تمام گیشه هاش بازم هالیووده ولی این یه جوری مثه مستند میزد من تا 1 ساعت بعدش از فکرش نتونستم در آم.(البته نصفش رو دیدم،دیدم نمی صرفه گفتم ولش باب:biggrin1:ا)
Elephant
داستانش رو نمیشه تعریف کرد،به نظرم به شدت روال غیر خطی هم زیاده،هم بیخوده،همین پیچیده شدنش وجود خیلی شخصیت ها تو فیلم رو میبره زیره سوال.خوشمان نیامد.
اگه هم قصد ون سنت ضد قهرمان بازی بود با اون آخرش دیگه ملت تازه به دوران رسیده چه الگویی بخوان بگیرن از این فیلم الله اعلم!

normal_cinemaema__6_.jpg

درباره ی الی
7/10
فیلم خیلی خوبی بود..لااقل نسبت به فیلمای ایرانی دیگه..داستان نسبتا متفاوتی هم داشت.
بازیگراشم خیلی خوب بازی میکردن کلا..مثل مانی حقیقی و .. مخصوصا بازیگرای خردسال فیلم!:biggrin1:
از یه چیزیم که تعجب میکنم اینه که چرا یه درجه ی سنی ای .. +15 سالی چیزی نداره!
از اینم خیلی زورم میگیره که چرا نذاشتن همون عید اکران بشه و به جاش این اخراجی های2 رو گذاشته بودن توی عید :-L آخه این فیلم قرار بوده که عید اکران بشه..بعد یهو این اخراجی ها رو میارن وسط!

فک کنم از تو بود تو این فروم تعریفش رو خوندم
من؟؟!!:eek:
دِه واسه همینه نمیرم سراغ اروپایی ها،این چیه آخه،هالیوود با تمام جلوه هاش با تمام گیشه هاش بازم هالیووده ولی این یه جوری مثه مستند
حالا چرا بین این همه فیلم سراغ این رفتی:biggrin1:
جدا از این نمی دونم چرا انقدر بیننده ها به فرمولها و قراردادهایی که هالیوود تعیین کرده عادت کردن. تا فیلمی خارج از conventionهای هالیوودی ساخته می شه همه پریشون می شن چون کارگردان با قسمت گیشه کاری نداشته(منظورم اینجا سالو نیست) اینم که می گی مستند دقیقا نمی دونم منظورت چیه ولی خیلی از فیلمهای غیر هالیوودی پلات خاصی ندارن.
من به شما علاقه مندم..:biggrin1: هالیوود خیلی خوبه ولی بیرون بیاید از حد و حدودی که درست کرده:biggrin1:
داستانش رو نمیشه تعریف کرد،به نظرم به شدت روال غیر خطی هم زیاده،هم بیخوده،همین پیچیده شدنش وجود خیلی شخصیت ها تو فیلم رو میبره زیره سوال.خوشمان نیامد.
اصلا داستانش بنظرم اهمیتی چندانی نداره چون کاملا یه فیلم Style over Substanceه. ون سنت ظاهرا یه بلا تار وانابیه خود تار هم تارکوفسکی وانابیه که البته بهش نمی رسه.
---------------------------------------------------------------------------
راستی چقدر تو اون تاپیک بحث مگان فاکس شده...همه هم که وقتی اسمش میاد
البته من خوشم نمیاد...خشنه:mrgreen:
وقتی تریلر بدن مبارک جنیفر رو دیدم یاد وایلدر افتادم گفته بود هالیوود مریلین مونرو رو نکشت این مریلین مونروهان که دارن هالیوود رو می کشن:wallbash:
---------------------------------------------------------------------------
Synecdoche, New York رو هم بالاخره دیدم و فکر می کنم کافمن نویسنده بشدت توسط کافمن کارگردان ضربه خورده. حیف این ایده.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or