Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

منظورم این بود که زن سیاه پوش خیلی ترسناکتر از the conjuring بود، تو the woman in black حس تنهایی فوق العاده ای به آدم دست میده و شخصیت اصلی تو این فیلم اکثرا تنها هستش و صحنه های خیلی خیلی ترسناکتری داره این فیلم. هر کی فیلم the woman in black رو ندیده 99% عمرش برفناس.

دوست عزیز این فیلم در سال 1971 روایت میشه .
آره الان رفتم چک کردم دیدم درست میگید :d ولی من توی فیلم یک 1983 ـی دیده بودم :|

من با دیدن پوستر این فیلم فکر کردم که اصل فیلم در مورد عروسک ـه هست ولی دیدم ان کجا و این کجا .

The Conjuring 2 هم تایید شده ولی تاریخی برای عرضه هنوز ابلاغ نکرده .

The Conjuring مگه قسمت دوم داره ؟! :-/ اون وقت قراره چی بشه ؟!

شاید قسمت دوم براش بسازن .

احتمالا هم درمورد پرونده ی Amityville هست اگر بخوان درست کنن .

البته به احتمال خیلی زیاد کارگردان قسمت دوم جیمز وان دیگه نیست. چون با فیلم ترسناک خداحافظی کرد!

منظورم این بود که زن سیاه پوش خیلی ترسناکتر از the conjuring بود، تو the woman in black حس تنهایی فوق العاده ای به آدم دست میده و شخصیت اصلی تو این فیلم اکثرا تنها هستش و صحنه های خیلی خیلی ترسناکتری داره این فیلم. هر کی فیلم the woman in black رو ندیده 99% عمرش برفناس.

اتفاقا به نظرم the woman in black فیلمه بسیار ساده ای بود و تنها قسمت ترسناکش همون قسمتی بود که صندلی تکون می خورد و یه مرتبه صورت زنه معلوم شد . اصلا نمیشه the conjuring رو با این فیلم مقایسه کرد . در کل اصلا با فیلم the woman in black حال نکردم و واقعا از دانیال رادکلیف بعید بود که اینجوری بازی کنه . تو طول فیلم اصلا داد هم نزد !!! مگه میشه تو همچین شرایطی یه داد از ترس نزنی ؟؟؟ حتی عکس العمل هاش هم غیر طبیعی بود .

واقعا نمیدونم از چیه اون فیلم خوشت اومده ؟ البته خب نظر شما هست و محترم هست .

- - -ویرایش - - -

البته به احتمال خیلی زیاد کارگردان قسمت دوم جیمز وان دیگه نیست. چون با فیلم ترسناک خداحافظی کرد!

کارگردانی فیلمfast and furious 7 رو بر عهده داره ، فیلم هایی که تا الان فیلمبرداری کرده واقعا امتیازهای خوبی دارن . فکر کنم این یکی هم قشنگ از آب دربیاد .

woman in black یه آشغال مسخره بود که با انتخاب دنیل رادکلیف این فیلم رو بدتر هم کرده بود!! یه شخصیتی انتخاب کردن که نه قیافش نه رفتارش و نه بازیش اصلا به یه فیلمی که مثلا هارور-تریلر هست نمی خوره. البته نظر شما محترمه ها. من نظرم رو دارم میگم فقط. ولی اصلا قابل مقایسه با این The Conjuring نیست.

اتفاقا به نظرم وقتی فیلم ترسناک تر میشه که اون روح یا حالا هرچیز ماورائالطبیعه رو زیاد نشون ندن چون اگه تو هر سکانس بخوان هی نشونش بدن لوس میشه و از ترس فیلم کاسته میشه که کنجورینگ هم بخوبی این مسئله رو رعایت کرده

Man Of Steel

واقعا قشنگ بود... اصلا فکر نمیکردم اینقدر خوب باشه.. از لحاظ شخصیت پردازی هم عالی بود...
کلا از این سوپر هیرو ها من فقط بتمن رو دوس داشتم، ولی این فیلم دیدم رو نسبت به سوپر من عوض کرد ! :d

9 از 10

Pacific Rim

اکشن خیلی نابی بود.. جلوه های ویژه خیلی خوبی هم داشت، کاملا معلوم بود کلی خرج این فیلم کردن.

8.5 از 10.

حالا شب بریم سراغ the Conjuring... خدا به داد برسه ! :d

room 237
یه مشت علاق نشستن سیــر کشیدن رفتن فضا شروع کردن شر و ور گویی:))اونجا که کوبریک دست کرد دماغش منظورش این بود که ما باید فقر را ریشه کن کنیم :))

خوب منم یک چندتا فیلم دیدم بیام نمره بده

In.Time.2011
واقعا فیلم فوق العاده ای بود از همه لحاظ 9/10

World War Z 2013
سه بار تو یک ماه این فیلم رو دیدم عالی بود 9/10

Salt.2010
عالی بود خدایی خیلی لذت بردم 8.5/10

The.Expendables.2.2012
عالی بود ما رو برد تو فاز گذشته 8/10

Furious.6.2013
خوب بود از نسخه های قبلی هیجان بیشتری داشت یکم تخیولی بود ولی خوب 8/10

Jack.the.Giant.Slayer.2013