Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

  • لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .
 
The Conjuring
بعضی جاها از شدت ترس بلند می شدم می رفتم یه قدمی می زدم میومد بقیشو نگاه می کردم :| هرکی از ترس خوشش میاد این فیلمو از دست نده.
8/10
 
The Heat
خیلی چرت بود و هیچ نو آوری خاصی هم توش ندیدم . کلاََ ته خزبازی بود
اگه نبینید چیزی رو از دست نمی دید :|
3/10
یه لحظه فکر کردم نوشتی Heat ! :d 2 خط طومار نوشتم ! بعد فهمیدم یه فیلم دیگه هست ! کلا امتیازش 1.5/10 هست . با اینکه ندیمش اما به راحتی میتونم تشخیص بدم چه فیلم مزخرفیه .:d
 
یه لحظه فکر کردم نوشتی Heat ! :d 2 خط طومار نوشتم ! بعد فهمیدم یه فیلم دیگه هست ! کلا امتیازش 1.5/10 هست . با اینکه ندیمش اما به راحتی میتونم تشخیص بدم چه فیلم مزخرفیه .:d

کلا شبی یه فیلم وقت دارم ببینم این دو تا اسکل فیلم الکی وقت مارو گرفتن الکی:d
 
The Conjuring
هی وای :-s
نیم ساعت چهل دقیقه آخر فوق العاده پر هیجان بود!
زیر سرم بالش نمی‌ذارم معمولا و این جا هم نذاشته بودم و دستم زیر سرم بود؛ سر اون مقطع زمانی که گفتم دستم افتاده بود گردنم مونده بود رو هوا و خودم تازه الان فهمیدم!
من کلا تا حالا با بازی و فیلم (به خصوص فیلم) نترسیدم و توی این باز هم نترسیدم ولی فکر کنم آدرنالین رسید به آخرین حد خودش؛ یعنی فوق العاده پر هیجان بود.
داستان هم که عالی!
9.5 از 10
 
Pacific Rim

WOW
انتظار داشتم یه اکشن پرهزینه ی خوب ببینم ولی نه تا این حد! طراحی مکا ها OK بود ولی باید تنوع بیشتری بهشون میدادن. در عوض طراحی کایجوها خیلی خوب بود و حتما همه رو یاد بچگی ها و گودزیلا و دایناسوها انداخت.
بخصوص اگه انیمه فن باشید و یه سری انیمه های مکای معروف رو دیده باشید خیلی بیشتر ازش لذت می برید. چون توش پر از رفرنس به انیمه های مختلفه. و البته رفرنس به چیزای دیگه. بدون شک و همونطور که همه قطعا میدونن بهترین رفرنسش به Glados بود.
اگه مبارزات توی روز داشت بهتر میشد. همینطور مبارزات شهریش باید بیشتر می بود!
در مجموع خیلی فان و سرگرم کننده بود واسم. دوست دارم یه prequel ببینم از اوایل جنگ کایجو ها و یگرها! به نظرم خیلی بهتر از یه دنباله میشه.

7.5 از 10
 
The Conjuring

119060.jpg


فیلمی عالی بر اساس داستان واقعی تا حدی بر گرفته از جن گیر و فیلمی که IMDB بهش 7.7 داده و در بین فیلم های ترسناک قرن 21 دارای رتبه بسیار خوبی هست فیلمی که در سال 2013 ساخته شده ولی فیلم در سال 1983 روایت میشه و دارای هیچ صحنه * نیست . فیلم بسیار هیجانی و ترسناک که با حرف هایی هم که در اوایل و اخر های فیلم زده میشه یک حس عالی به ادم دست میده که بر ارزش های فیلم اضافه می کنه .

8.5/10
 
The Conjuring یا همون احضار : 8/10

فیلم خیلی خوبی بود ، تو ژانر خودش واقعا عالی ظاهر شد و به نظرم اگه قسمت دومش هم عین این قسمت عالی باشه واقعا میتونه جزو فیلم های خاطره انگیز بشه .

موسیقی متن فیلم الهام گرفته از فیلم های زمان قدیم بود و حس خیلی جالب و هیجانی به آدم دست می داد .

- - -ویرایش - - -

the conjuring واقعا فیلم خوبیه ولی به نظر من از نظر ترسناکی عمرا به پای woman in black نرسه

منظورت برسه بود ؟؟؟ یا هیمن نرسه که نوشتی ؟؟؟

- - -ویرایش - - -

شاید اسپویل باشه بهتره نخونید اگر ندیدید:
اون Based on A True Story اول فیلم و عکس های آخر فیلم، باعث شده راحت 20% ترسناک تر بشه:|

البته واقعی هم هست ، عکس خونه ای که توش این اتفاقات افتاده بدتر ماله فیلمه هست . درضمن خانواده ای که این اتفاقات براشون افتاد تا 10 ساله دیگه اونجا زندگی کردن و بعد تغییر مکان دادن .

- - -ویرایش - - -

The Conjuring

119060.jpg


فیلمی عالی بر اساس داستان واقعی تا حدی بر گرفته از جن گیر و فیلمی که IMDB بهش 7.7 داده و در بین فیلم های ترسناک قرن 21 دارای رتبه بسیار خوبی هست فیلمی که در سال 2013 ساخته شده ولی فیلم در سال 1983 روایت میشه و دارای هیچ صحنه * نیست . فیلم بسیار هیجانی و ترسناک که با حرف هایی هم که در اوایل و اخر های فیلم زده میشه یک حس عالی به ادم دست میده که بر ارزش های فیلم اضافه می کنه .

8.5/10

دوست عزیز این فیلم در سال 1971 روایت میشه .
 
آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or