Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

ice age 4
میشه گفت فقط خواستن یک دنباله بسازن !!
با دوبلورهای جدید و خفن، از جمله جنیفر لوپز
یه بنده خدای ایرنای هم جزو دوبلوراش بود این سری !!
6/10

با اینهمه تعریفی که ازش شنیدم ولی متاسفانه خوشم نیومد . واسم کسل کننده بود . دقیقه بیست و هفت یا هشت هم واسه چند دقیقه خوابم برد .

به surrealism علاقه داری؟ به داستان های عجیب ُ غریب (و در عین حال طبیعی) چی؟ عاشق فرانسه هستی؟ اگه یکی از اینا باشه باید فیلم رو دوست داشته باشی. چون من باهاش از هر لحاظ ارتباط برقرار کردم.

پ.ن: دقیقاّ این دو تا خالی که روی صورت Amelie هست روی صورت منم هست. :))

به surrealism علاقه داری؟ به داستان های عجیب ُ غریب (و در عین حال طبیعی) چی؟ عاشق فرانسه هستی؟ اگه یکی از اینا باشه باید فیلم رو دوست داشته باشی. چون من باهاش از هر لحاظ ارتباط برقرار کردم.

پ.ن: دقیقاّ این دو تا خالی که روی صورت Amelie هست روی صورت منم هست. :))

دقیقا به هیچ کدوم علاقه ندارم خصوصا زبون فرانسویشون که همش رو مخم بود جوری که اخر فیلم سرگیجه گرفته بودم . ژاپنی واسم قابل هضم تره تا فرانسوی:d
تازه این کجاش عجیب غریب بود همش عادی بود که !:-/ البته منظورم اون تابلوها که زنده میشدن نبود:d
فیلم اگه توش بکش بکش نداشته باشه راست کار ما نیست البته فیلمایی هم دیدم که توش از صحنه های اکشن خبری نبوده ولی باز خوشم اومده مثل The Help و The King's Speech .:)

کسی که هدفش از فیلم دیدن صحنه های اکشنه همون بهتر که اصلن فیلم نبینه.

اینم یه جور سلیقه هست دیگه، همه که نمیتونن Cinema Pardiso یا Memento ببینن! من خودم فیلم هایی رو بیشتر دوست دارم که فیلم نامه و داستانشون خوب باشه و بازیگر ها هم نقش هاشون رو به شکل طبیعی و باور پذیر ایفا کنن. حالا این دوستمون هم سلیقه اش اینطوریه...

کسی که هدفش از فیلم دیدن صحنه های اکشنه همون بهتر که اصلن فیلم نبینه.
معین بعضی وقتا یه چیزایی می پرونی دلم میخواد دفه بعد که امدی شهرمون ساعت 3 بعد از ظهر دعوتت کنم زمین چمن با هم فوتبال بزنیم.
(مرداد سال دیگه، بندر عباس می بینمت.)
هر کس تو یه فیلم دنبال یه چیز هست. یکی دنباله س.ک.س ـه، یکی دنبال اکشنه، یک دنباله، ...
حالا تو مثلا دنبال اکشن نیستی، دنبال چی ای دقیقا؟

The Adventures of Tintin
7.8/10
نکات مثبت: ماجراجویی جالب،گرافیک هنزی زیبا،صدا گذاری عالی و در طول فیلم شما رو خسته نمیکنه !
نکات منفی: فیلنامه ای با موضوع کاملا کلیشه ای
دوستان 2014 میاد شماره بعدی ـش ؟

فیلمی که وقتی تموم میشه برا چن دقیقم شده راجبش فک کنی.روت تاثیر بذاره.فیلم رو که برای گیاه نمیسازن.به نظر من به شعور خودتون توهین میکنین.این لذت ها که شما از اکشن و جلوه های ویژه میبرین بیشتر مثل خودارضایی میمونه.قصد توهین ندارم واقعن.
نظرم بود.نظرِ شخصیم بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or