Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

چه باحال الان Amelie رو دیدم بعد دیدم یکی هم بالاتر دیده. :d

10/10

زندگی می کنم با این فیلم. یه جورایی انگار زندگی خودمه.

دوستان این فیلم رو دارم فقط پایانش چجوریه؟!

الان چند روزه از شانس بدم هرچی فیلم دیدم آخرش ضد حال بوده، اگر این آخرش Happy Ending هست بشینیم ببینیم.:d

The Girl with the Dragon Tattoo

کار ندارم چند تا اسکار برده . یکی از مزخرف ترین فیلم هایی بود که تا حالا دیدم . با تمام وجود سعی کردن به زور صحنه های انچنانی فیلمو بکشن بالا . البته هر کی یه نظری داره شاید یکی خوشش بیاد . نظرش هم محترمه:|

3/10

آخرین ویرایش:
The Girl with the Dragon Tattoo

چرت - بی محتوا - مسخره و ...

0/10
Journey to the Center of the Earth 1&2

یکش باز بهتر از دوش بود!

چیز جالبی نداره اصلا نگاه نکنین بهتره!:d

3/10
Nazis at the Center of the Earth

مسخره و چرت
0/10

من کلا فیلم های چرت میبینم!:d

آخرین ویرایش:
Sleeping beauty 0/10
فیلمش استفراغ بود
به حدی مزخرف بود که نصفه ی دوم فیلمو هی زدم جلو تا تموم شد

AvenGersS
عالی ... چیزی که انتظارشو داشتم
8.75/10

God Father 1&2&3
7.5/10
قشنگ بود

The Shawshang RedemPion
10/10
واقعا فیلمیه که میتونه گریه ی یه مرد رو در بیاره
فوق استثنایی بود ...!! خداییش 30 سالمه و تو چند سال اخیر تنها دلیل گریه کردنم دیدن مکرر این فیلم بود

دیالوگ اخر مورگان فیریمن رو یادتونه ؟؟ بهترین دیالوگه تاریخه
کسی هست از این فیلم بدش بیاد ؟

Send from HtC One X using tapatalk 2

Wrath Of the Titans

داستان و جلوه های ویژه ی خوبی داره من که خوشم اومد و به کسایی که فیلم تخیلی دوست دارن پیشنهاد میشه(زیادم پیشنهاد نمیشه :d)

6/10

groundhog day
فیلم چرت و پرت و فوق العاده کلیشه ای بود ولی نمیدونم چرا خوشم اومد.:dیه جوریه که دوست داری تا آخر فیلم رو ببینی.البته آخرشم کاملا کلیشه ای و قابل حدس هست.
7/10

AvenGersS
عالی ... چیزی که انتظارشو داشتم
8.75/10

God Father 1&2&3
7.5/10
قشنگ بود
فکر کنم تنها کسی که اینطوری نمره داده باشه شما باشین:دی
++++++++++
کلاه قرمزی و بچه ننه:
8
خعلی باحال بود.به اینایی که میگن قشنگ نیست گوش نکنید که همشون هیتر ان:دی
به قول پسر عمه:کلاه قرمزی هوووووو:دی
Avengers:8.5
بسیار خوب.اکشن.مفرح و باحال:دی
Godfather ha
خیلی وقت پیش دیدمشون.
10-10
3 رو ندیدم هنوز البته:(

Before Sunrise
9/10
Before Sunset
8.5/10

این فیلم ها رو دیروز دیدم و واقعا فیلم های جالبی بودن. تک تک دقایق فیلم برام لذت بخش بود و اصلا نفهمیدم چطوری زمان میگذره. کسایی که قصد دارن این فیلم ها رو ببینن اصلا توقع اکشن، جلوه های بصری و حماسه آفرینی و این چیز ها رو نداشته باشن چون روند فیلم به شکل رد و بدل شدن 100 دقیقه ای دیالوگ بین 2 کاراکتر اصلی هست منتها، اینقدر بازیگر ها طبیعی بازی می کنن که به راحتی تو اون اتمسفر قرار میگیرین و واقعا تو فضای فیلم غوطه ور میشین. دلیل اینکه به نسخه اول امتیاز بالاتری دادم این هست که بازیگرها نقش 2 جوون 23-24 ساله رو بازی می کنن که با روحیات و سن فعلی من نزدیک تره و بهتر لمسش کردم ولی نسخه دوم 32-33 سالگیشون رو نشون میده که خب مسلما فضا و فلسفه فیلم کمی برای من قریب بود. کلا حسی که که موقع دیدن این فیلم تجربه ی کنید خیلی تازه و نو خواهد بود. پایان فیلم Before Sunset هم به شکل اوپن طراحی شده بود که البته یجا خود Jesse اوایل فیلم در نشست با خبرنگار ها در مورد کتابش میگه که اگر رمانتیک هستید، پس بهتره فکر کنید اونها به هم میرسن و اگر غیر این هست، تصور کنید که اونها به هم نمیرسن. البته به نظر من پایان اصلی که خود کارگردان دوست داشت به نمایش بزاره همون حالت "رمانتیک" هست چون دیالوگ آخر Jesse که بی خیال میشینه و میگه " I Know " گواه این مسئله هست. ولی با همه این موارد دوست داشتم خود کارگردان سرنوشت اینها رو نشون بده که خوشبختانه با اعلام اکران Before Midnight به آرزوم رسیدم.:d فقط امیدوارم دوباره سر کارمون نزاره و بره برای ساختن Before Apocalypse !:|:d

این فیلم ها شاید 10 تا اسکار نبرده باشن و هایپی در موردشون صورت نگرفته باشه ولی برای من مخاطب، ارزش بسیار زیاد و فوق العاده ای رو داره. علتش این هست که کارگردان روابط عاطفی 2 کاراکتر رو تو طول 18 سال به تصویر میکشه. قسمت اول فیلم سال 95 اکران شد، قسمت دوم اون سال 2004 و حالا قسمت سومش برای سال 2013 آماده اکران هست. بی شک این سه گانه یکی از بلندپروازانه و عجیب ترین سه گانه های تاریخ هالیوود هست. واقعا از این موضوع خوشحالم که جزو اون دسته از مخاطبانش نیستم که این سه گانه رو از سال 95 دنبال کرده باشه چون این بازه زمانی هر مخاطبی رو دیووانه می کنه!:d

Stalker
من هيچي نفهميدم، سوادمون در حد اين فيلم نبود. اگه مي فهميد، نمره مي دادم بهش ولي خوب نفهميدم ديگه ...
( دومين فيلم بعد از سولاريس بود كه از تاركوفسكي ديدم. همه فيلم هاي تاركوفسكي اين قدر سطح بالا ان ؟؟؟ )

یلم چرت و پرت و فوق العاده کلیشه ای بود

واسه الان کلیشه ای هست اون موقع ساخت فیلم اصلا اینطور نبوده شما وقتی یه فیلم نسبتا قدیمی رو میبینی باید با زمان خودش بسنجی.دقیقا واسه بازی ها هم صدق میکنه این موضوع. در کل همه جاش لذت بخشه و خیلی خوبم میتونه پیامشو که خیلی ارزشمنده برسونه یکی از اون معدود فیلمایی بود که متوجه گذر زمان نشدم :دی نمره من: 9/10

moonrise kingdom
این پسره نقش اول با این حرف زدن عشوه ایش که شبیه دختراس رو اعصابه در کل تجربه جدیدی هست. 6/10

واسه الان کلیشه ای هست اون موقع ساخت فیلم اصلا اینطور نبوده شما وقتی یه فیلم نسبتا قدیمی رو میبینی باید با زمان خودش بسنجی.دقیقا واسه بازی ها هم صدق میکنه این موضوع. در کل همه جاش لذت بخشه و خیلی خوبم میتونه پیامشو که خیلی ارزشمنده برسونه یکی از اون معدود فیلمایی بود که متوجه گذر زمان نشدم :دی نمره من: 9/10

moonrise kingdom
این پسره نقش اول با این حرف زدن عشوه ایش که شبیه دختراس رو اعصابه در کل تجربه جدیدی هست. 6/10
نظر من مال منه و نظر شما مال شماست.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or