Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

یکی دیگه‌شون شکسپیر رو زیر سوال برده.

من نبردم زیر سوال ! اونی که میاد از داستان شکسپیر یه فیلم مضخرف میسازه این کارو کرده !

یکیشون کار مولانا رو گفته چقدر چرته (ای خوش کمر به رقص‌آ
:d
)

اونی که این حرفو زده شاید بخاطر این بوده که از محسن چاوشی خوشش نمیومده . چون چاوشی ترانه برقص آ رو همین دو ماه پیش خوند . (و چه قدر هم عالی بود)

من نبردم زیر سوال ! اونی که میاد از داستان شکسپیر یه فیلم مضخرف میسازه این کارو کرده !
من خودمم از فیلم باز لورمن خیلی خوشم نمیاد اما شما اومدی می‌گی دیالوگ‌ها عجق وجق بود. این دیگه ربطی به فیلم نداره. شما اومدی دیالوگ‌هایی که شکسپیر نوشته رو ایراد گرفتی ازشون چون نفهمیدیشون !
Coriolanus رالف فینس رو هم ببین، ببین با اونم مشکل داری یا نه.
اونی که این حرفو زده شاید بخاطر این بوده که از محسن چاوشی خوشش نمیومده . چون چاوشی ترانه برقص آ رو همین دو ماه پیش خوند .
کاری با چاوُشی نداشت، ترانه رو بد می‌دونست !

آخرین ویرایش:
The Last Airbender

220px-The_Last_Airbender_Poster.png

0/10

جزو آشغالترین چیزایی که دیدم. بیشتر شبیه پارودی بود...اصلا بازیگرا به درد نقشاشون نمی خوردن مخصوصا اون پسر هندیه (Dev Patel بازیگر Slumdog Millionaire) بقیه مواردش بماند که کلا جک بود. انگار این فیلم عشقی ساخته شده بود. جلوه های ویژه اش هم خنده دار بود. از M. Night Shyamalan بعید بود. امیدوارم قسمت بعدی این سرطان ساخته نشه اینکه یه چیزی پایین تر از Golden Raspberry بود وای به حال دنباله هاش. صفر هم زیادشه اصلا نمی شه چنین چیزی رو درک کرد...

شما اومدی دیالوگ‌هایی که شکسپیر نوشته رو ایراد گرفتی ازشون چون نفهمیدیشون !

شاید من اگر کتاب رومئو و جولیت رو باز میکردم و کتابشو میخوندم هضمش راحت تر بود ! اما همچین چیزی تو قالب فیلم رو نمیشه 90 دقیقه تحمل کرد .

حالا این نظر شخصی منه . شاید بعضیا این فیلمو دوس داشتن
مث علیرضا :d

The Last Airbender

220px-The_Last_Airbender_Poster.png

0/10

جزو آشغالترین چیزایی که دیدم. بیشتر شبیه پارودی بود...اصلا بازیگرا به درد نقشاشون نمی خوردن مخصوصا اون پسر هندیه (Dev Patel بازیگر Slumdog Millionaire) بقیه مواردش بماند که کلا جک بود. انگار این فیلم عشقی ساخته شده بود. جلوه های ویژه اش هم خنده دار بود. از M. Night Shyamalan بعید بود. امیدوارم قسمت بعدی این سرطان ساخته نشه اینکه یه چیزی پایین تر از Golden Raspberry بود وای به حال دنباله هاش. صفر هم زیادشه اصلا نمی شه چنین چیزی رو درک کرد...
0 که مبالغه است ولی اون انیمه افسانه ای کجا و این کجا!من الآن دارم انیمه رو می بینم!خیلی هم راضیم ممنون که راهنمایی کردی(تا فیلم رو نبینم)
کلّاً این چیزها به تجربه یه اثر خوب لطمه میزنه!من نمیدونم چرا اکثر انیمیشن های بلند و فیلم های از رو انیممه مزخرف از آب درمیان

0 که مبالغه است ولی اون انیمه افسانه ای کجا و این کجا!من الآن دارم انیمه رو می بینم!خیلی هم راضیم ممنون که راهنمایی کردی(تا فیلم رو نبینم)
کلّاً این چیزها به تجربه یه اثر خوب لطمه میزنه!من نمیدونم چرا اکثر انیمیشن های بلند و فیلم های از رو انیممه مزخرف از آب درمیان

همونطور که گفتم 0 زیادشم هست شما برو نمراتش رو نگاه کن. فقط بازیاشون انقدر آبکیه که آدم یاد تئاتر مدرسه میوفته. بله این فرق بین کامیک بوک و فیلم بین انیمه و مانگا و خیلی چیزای دیگه هست. نمونه ش انیمه و مانگای برسرک که هیچ وقت نمی شینم انیمه ش رو ببینم و چیز واضحیه که بدرد نمی خوره.

Spring Breakers

از این فیلم هیچ انتظاری نداشتم که بخواد نابود بشه کلا چند روز پیش همینجوری رفتم سراغش :d فیلم همونجور که همه میگن فاجعست حتی از رو پسترش میشه فهمید محتوای فیلم چیه.
فیلم کلا تشکیل شده از فضا هایی که به شدت سعی شده گانگستری باشه و از "به شدت سعی شده" منظورم اینه که یه بچه 10 ساله سعی کرده. 20 دقیقه ای که من با هزار ضرب و زور خودمو مجاب کردم ببینم متشکل بود از یک مشت دختر بیکار که توی لباس زیرشون مشغول سیگار کشیدن بود و هر یک دو دقیقه یکیشون یک دیالوگ بی ربط میگفت (از نظر من 20 دقیقه اول رو برفک ضبط میکرد بهتر بود)
خلاصه کلام این فیلم به برقی که کامپیوتر یا تلویزیونتون مصرف میکنه که نمایشش بده نمی ارزه.
0/10

Justice League The Flashpoint Paradox
9/10
شاید بشه اسم این فیلم رو یه ریسک بزرگ هم گذاشت
وقتی که تمام پیش زمینه ها...تمام قهرمان های تو توی کامیک ها جاشون یا برعکس..یا خط داستانی متفاوتی نسبت به قبل دارن...واقعا این دفعه یه جاستیس لیگ فراتر از نسخه های قبل دیدم...
وقتی بخوای تلاش کنی کارهای عقب افتاده یا پازل های به هم ریخته رو درست کنی...اما بدونی همه چی از اول برعکسه !!!!!

Scary Movie 5

4/10

نسبت به نسخه های قبلی و بخصوص سه گانه اول،این نسخه فاجعه ای بیش نیست.داستان بشدت پراکنده و بدون نظم و ترتیب.بیشتر بنظر میرسه یسری کلیپ ضبط کردن و توشون فیلم های مختلف رو مسخره کردن؛بعد هم کلیپ ها رو به هم چسبوندن و نتیجه شده SM 5.درسته این مجموعه هیچوقت جدی نبوده و قرار هم نیست که اینطور بشه ولی این دیگه زیاده رویه!

بازیگرا هم اصلا در حد نسخه های قبلی ظاهر نشدن.

حاضرم بشینم سه نسخه اول رو (خصوصا شماره 1) دوباره ببینم تا اینکه بخوام وقتم رو سر این تلف کنم.

این رو در تاپیک سریال شرقی نوشته بودم اینجا هم میارمش :

I Saw the Devil
I-Saw-the-Devil.jpg

فیلمی بود که وقتی Kyujo داشت دهن یکی از افراد رو پاره می کرد , من زیباترین صحنه ها داشت جلوی چشمم میومد , انگار داشتم با زبون روزه دارم پیزا با یک نوشابه سرد می خورم .
اخر فیلم هم زیبایی های خودش رو داشت که فقط بعضی افراد که تجربه رفتار و گفتار بعضی ادم ها رو دارند , بیشتر درک می کنند .
دیگه بیشتر از این نمیگم که اسپویل نشه :d .
توجه : این فیلم به هیچکس توصیه نمیشه .

Limitless
images

فیلم که خوب شروع شد ولی از خیلی از جاها سرسری گذشت و تا ار نرفت دنبالش .
اخر فیلم هم که Happy Ending ـی بود و به مزاج زیاد خوش نمیاد .
خودتون امتیاز بدید با این تفاسیر .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or