اول از همه بگم که این فیلم ، قبل از سری اصلی Alien اتفاق می افته. ماجراهای Prometheus در سال 2093 اتفاق می افته و اولین فیلم Alien در سال 2122.
اون ماده سیاه هم به نظر میرسه یه اسلحه بیولوژیکی بوده که مهندس ها ساختن.
دیوید برای این اون ماده رو وارد نوشیدنی طرف کرد که ویلند بهش گفته بود Try Harder !

یعنی از همه توانت برای رسیدن به هدف استفاده کن و دیوید هم باید یه جوری میفهمیده که تآثیر این ماده چطوری هست.
اون موجود زامبی مانند هم یکی از خدمه سفینه بود که با اون ماده تماس پیدا کرده بود و آلوده شده بود. هر کی هم با اون ماده آلوده میشه ، موجودات ریزی که توی اون ماده هستن کنترل بدنش رو بدست میگیرن و یه حالت اون شکلی پیدا میکنه.
اون موجود آخر فیلم نحوه تولید شدنش تفاوت هایی با Xenomorph ها داره.
توی فیلم های اصلی Alien ، نحوه تولید این طوری هست :
یه ملکه Xenomorph تخم گذاری میکنه. از توی تخم ها جونوری به نام Facehugger بیرون میاد و میپره روی صورت طعمه. این جونور داخل بدن طعمه تخم گذاری میکنه و بعد خودش بنده خدا میمیره. اون تخم بعد از یه مدتی بزرگ میشه و تبدیل به یه توله Xenomorph میشه و شکم طعمه رو پاره میکنه و میاد بیرون !
ولی توی Prometheus قضیه یه جور دیگه بود. اول که اون ماده وارد بدن اون مرده شد. بعد از طریق رابطه ای که با زنه داشت وارد بدن اون شد و اونجا رشد کرد و بزرگ شد. بعد اون جونوری که توی بدن زنه بزرگ شد و بیرونش آورد ، Xenomorph نبود و بیشتر شبیه یه Facehugger غول پیکر بود. این Facehuuger هم در آخر منهدس بدبخت رو گیر آورد و توی بدنش تخم گذاری کرد و یه موجودی بیرون اومد که خیلی بزرگ تر از حالت اولیه Xenomorph ها بود. یعنی اون ها توی فیلم های Alien اولش یه موجود چند سانتی متری هستن و بعد بزرگ میشن ، ولی اینجا تا به دنیا اومد هیکل عظیمی داشت !
حالا یه عده میگن این اصلآ ربطی به Xenomorph های Alien ها نداره. (که خب خیلی شبیه هست و نمیشه ربطی نداشته باشه ، تفاوت ظاهرش احتمالآ به خاطر این هست که از دل یه مهندس بیرون اومده و هر Xenomorph نسبت به میزبانش شکل خاصی داره) یه عده میگن همین موجودها دستکاری ژنتیکی میشن و بعدها تبدیل به Xenomorph ها میشن. یه عده هم میگن شاید این موجود ، ملکه Xenomorph ها بوده. یعنی همه بدبختی های فیلم های Alien از این موجود شروع میشه و این هست که تخم گذاری میکنه و خاندان Xenomorph ها ایجاد میشن.
ولی کلآ هرچی بود ، نحوه به وجود اومدنش با فیلم های قبلی فرق میکرد.
صحنه اول فیلم هم تفسیرهای مختلفی داره ولی به نظر میرسه اون مهندس کسی هست که DNA خودش رو هدیه میکنه تا جهش توی DNA اجداد انسان ها ایجاد بشه و انسان ها این شکلی بشن. مثلآ خودش رو قربانی میکنه تا انسان ها پیشرفت کنن و از این حرفا.
این موضوع یه جورایی شبیه همون نظریه های Ancent Aliens هست که میگه انسان ها از طریق موجودات فضایی به اینجا رسیدن و موجودات فضایی دستکاری هایی توی بدن انسان ها انجام دادن و حتی آموزششون دادن و ...
توی این فیلم هم میگه که مهندس ها باعث شدن انسان ها این طوری بشن و پیشرفت کنن و حتی DNAـشون هم شباهت زیادی به اون ها داره. مهندس ها هم اون سیاره رو دستکاری کرده بودن و یه محیط شبه زمینی به وجود آورده بودن (شاید برای اینکه انسان ها رو در آینده به اونجا بیارن) ولی در کل بعدآ از کمک به انسان ها پشیمون شدن و توی این فیلم هم یکیشون به سمت زمین میره که کار انسان ها رو تموم کنه ولی موفق نمیشه. البته دلیلش معلوم نیست ، شاید مثلآ به خاطر اینکه انسان ها به جایی رسیدن که گند زدن به کره زمین !
