Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

The Fountain
فیلم ساخته دارن آرنوفسکی با مفهوم تناسخ یا reincarnation.فیلمش یه مقدار پیچیده و گنگ هست.بازی بازیگرا نسبتا خوبه و موسیقی مثل همه فیلمای آرنوفسکی یه شاهکار واقعی هستش.:x لحظه های حماسی هم توی فیلم زیاد هست.
اگه کسی مفهوم reincarnation رو نمیدونه به نظرم بهتره فیلم رو نبینه چون زیاد خوشش نمیاد.
8/10

The hunger games
what da faq nigga????
صد رحمت به امثال g.i joe و فیلمای جیسون استاتهام حداقل 4 تا صحنه اکشن دارن.2 ساعت از فیلم رو دیدم چیزی به نام اکشن پیدا نشد.داستانشم فوق العاده کلیشه ای و بیمزه بود فقط بازی جنیفر لارنس یکم خوب بود.جدا چرا ملت میرن اینو میبینن؟
4/10

به همون دليلي كه حاضرن براي اون سري مسخره و مزخرفِ twilight، با بازي بي نظير و چشم نواز (!) اون پسره (!)؛ توي صف و زير دست و پا له بشن !

Dark Shadows
مثل یه قرص خواب آور میمونه. بیشتر شبیه این بود که یه کارگردان ناشی خواسته از تیم برتون تقلید کنه تا اینکه واقعا خودش اینو ساخته باشه. فیلمنامه ی بد و درهم بر هم. هرچند اریجینال هم نبود (مثل خیلی فیلمای دیگش). تو فیلمای قبلیش اگه از دو چیز خوشم نمیومد عوضش عاشق چهارتا چیز دیگه ی فیلم میشدم. ولی اینجا واقعا هیچ چیز واسه دوست داشتن وجود نداره. جز طراحی صحنه های خوبش که من رو تا حدی یاد Sleepy Hollow مینداخت. این پتانسیل خوب رو راحت به هدر داد. هر چقدر هم جانی دپ و میشل فایفر خوب بودن اوا گرین رو اعصاب بود. plot hole ها که بمانند.
برتون چرا اینقدر علاقه داره زنش رو تو فیلماش بکشه؟ :دی
4/10

resident evil retribution
1/10 اونم فقط به خاطر اسم رزیدنت اویل

انتخاب بازیگرش که واقعا 0/10 بود
من عاشق آلبرت وسکرش شدم :-&

به نظر من اگه ندیدین هم نرین سمتش که ببینین؛ چون از اول فحش میدین به اینایی که ساختن و خودتون که دارین میبینین

Valkyrie
ساخته ی Bryan Singer و بازی Tom Cruise، سال 2008
سکانس های فیلم، دیالوگها و داستانش فوق العاده و تأثیر گذار بود- البته براساس وقایع تاریخی بود- و من بهش 9/10 میدم
220px-Valkyrie_poster.jpg

meet the spartan
7/10
فیلم بار معنایی نداشت ولی از نظر کمدی بی نظیر بود
این فیلم اومده فیلم 300 رو به صورت کامل زیر سوال برده و همه صحنه هاش رو با دنیای مدرن و حرکات کمدی مسخره کرده و تغییر داده
من از چند تا از دوستان که تو اروپا زندگی میکنن پرسیدم همشون دیده بودن این فیلمو
حتما حتما این فیلم رو ببینید ولی قبلش فیلم 300 رو ببینید چون همه صحنه های فیلم 300 مسخره شده
تو سبک فیلم هایی مثل scary movies هست ولی خیلی خیلی خفن تره

Prometheus

خب اول از همه بگم فیلم اصلا ترسناک نیست و در واقع فکر هم نکنم در دسته Horror قرار بگیره و کلا قصد ترساندن بیننده رو هم نداره و در واقع در دسته Sci-fi قرار میگیره . در ادامه فیلم دقیقا دست رو موضوعی گذاشته که من فوق العاده علاقه دارم بهش و واقعا دوست داشتم حداقل یه فیلم خوب در این رابطه ببینم . در کل فیلم خیلی هیجان خوبی داره ولی سرعت فیلم در دقایق ابتدایی فیلم کاملا مناسب و درسته ولی در دقایق اخر سرعت فیلم بشدت هرچه تمام افزایش پیدا میکنه و رفتار بعضی شخصیت ها هم در دقایق اخر متزلزل میشه ولی خب بخوایم بصورت کلی حساب کنیم فیلم راضی کننده و زیبایی بود .

پ.ن : اینهمه ریدلی اسکات تو مصاحبه ها گفته بود این فیلم ربطی به سری Alien نداره و ما هم در جریانات فیلم داشت کم کم باورمون میشد و فکر میکردیم که یه فیلم کاملا متفاوت هست ولی خداییش دلیل اون صحنه اخر فیلم چی بود ؟؟ مثلا که چی ؟؟

7.5/10

نشستم امروز Iron Man 2 رو دیدم ، اصلا و ابدا فیلم خوبی نیست ! :دی شماره اول خیلی بهتر بود . زیاد توضیح نمی دم تا کمتر ناراحت شم ! :| ولی فیلم با یه روند آزار دهنده برای مخاطب میره جلو و این اسکارلت جوهانسون :|:|:|:|

6/10 .

215px-Moonrise_Kingdom_FilmPoster.jpeg

moonrise kingdom
خیلی وقت بود یک فیلم این چنینی که همه ژانر ها مثل کمدی و درام و رمانس رو در خودش جا داده باشه و البته نتیجه کار هم خیلی منسجم درآمده باشه رو ندیده بودم. فیلم خیلی قشنگ و ساده این رو توضیح میده که حتی در یک محیط دور افتاده و ساکت که سال به دوازده ما یک نفر ممکنه سرما هم نخوره، چطور یک رخداد غیر معمول در روند زندگی همه ساکنین اون منطقه تاثیر میذاره و همه چیز رو میتونه به هم بریزه و همه رو درگیر خودش میکنه. جدا از بازیگر های اصلی فیلم که چهره های شناخته شده ای هستن نباید از نقش دختر و پسر اصلی تو فیلم چشم پوشی بشه چون بار اصلی فیلم رو به دوش میکشن و بازیشون هم به نظر من خیلی خوب بود. در فیلم یک موسیقی فرانسوی هم پخش میشه که خیلی شنیدنیه.
امتیاز 9/10

آخرین ویرایش:
220px-Prometheusposterfixed.jpg

prometheus

فیلم های امسال اینقدر بد بودن که این واقعا لطفی در حق بشریت بود ... فیلم مشکلاتی از نظر فیلم نامه داره که خیلی کوچیکن و بعضی جاها به دلیل کمبود زمان به بعضی از کارکتر ها خیلی کم پرداخته شده (به نظرم اگر فیلم 3 ساعت میشد خیلی بهتر میتونست کارکتر ها و شخصیت هاشون رو پوشش بده) ولی نقاط مثبت فیلم بسیار پررنگ هست از جمله جلوه های ویژه خیره کننده .
خلاصه کلام این فیلم برای دوست داران ژانر علمی تخیلی در این بازار فیلم های بی کیفیت نعمتی حساب میشه و دیدنش لذت بخش خواهد بود.
در ضمن قسمت دوم هم تایید شده ولی هنوز تاریخی برای شروع فیلم برداری اعلام نشده
8/10
کله فیلم به کنار صحنه آخری جریانش چی بود؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or