Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Hachiko

داستان فیلم در رابطه با یک سگ از نژاد ژاپنی به نام اکیتا هست که یکروز زمانی که داشته از ژاپن منتقل میشده به یکی از شهر های امریکا در اواسط راه گم میشه و یه صاحب جدید پیدا میکنه و انقدر به همدیگه وابسته میشند ............... . فیلم در واقع نسخه بازسازی شده داستان ژاپنی به سبک امریکایی هست و در واقع پلات داستان رو در امریکا با شخصیت های امریکایی تعویض کردن . فیلم بر اساس واقعیت درست شده و همین باعث میشه که واقعا در بعضی صحنه ها ناراحت بشید . در کل فیلم بسیار خوبی هست و مطمئنا ارزش دیدن داره که بفهمید سگ از خیلی افراد که بهش میگند نجس خیلی خیلی با نجابت تر هست . در کل توصیه میشه حتما نگاه کنید .

8/10

Batman :Dark Knight Returns Prat 1
8/10
اتفاقا من اصلا خوشم نیومد بر خلاف Year One یا Under the Hood که اقتباس های معقولی بودن این یه جورایی خیلی ضعیفتر از منبعش از آب در اومده بود
امیدوارم فروش این و پارت دومش موفق باشه که Strikes Again رو هم بسازن (برخلاف شاید کل آدم های روی زمین من Strikes Again یه کامیک خیلی خوب می دونم)
==
220px-Religulous_poster.jpg

Religulous
به نظرم بحث های خوبی رو مطرح کرد و هر چند خود سازنده مخالف دینگرایی بودن اما خیلی یه طرفه به قاضی نرفته بودن
حرف حسابشون هم این نبود که شما هیچی نمی فهمید و ما خیلی باشعورتریم بیشتر داشت می گفت که این مسائل رو با چیزای دیگه قاطی نکنید
در کل خوشم اومد

220px-TGWWT.jpg

The God Who Wasn't There
اما از این واقعا بدم اومد هم ساختار خیلی بدی داشت هم نوع بحث کردنش منطقی نبود
کلا سعی کرد که به مسیحیان توهین کنه
حدودا ده دقیقه متریال داشت کل فیلم ولی سعی کرده بود مسخره بازی تبدیلش کنه به یه فیلم مستند یه ساعته
بیشتر از اینکه یه مستند آموزنده باشه حالت Parody داشت
مشکل سازنده رو هم همون مدیر مدرسه دوران کودکیش گفت، اینکه با دین تو بچگی زده بودن تو سرش حالا از سر عقده اومده این بحث ها رو پیش می کشید
آخرین سکانس فیلم هم نه تنها تایید این حرف بود بلکه به شدت کودکانه بود

پ.ن.: برام جالبه منی که در طول شاید یه دونه مستند می دیدم در طول سه روز سه تا دیدم و متاسفانه این همراه شد با تراژدی که یه مستند (Innocence of Muslims) دیگه بوجود آورد

آخرین ویرایش:
اتفاقا من اصلا خوشم نیومد بر خلاف Year One یا Under the Hood که اقتباس های معقولی بودن این یه جورایی خیلی ضعیفتر از منبعش از آب در اومده بود
امیدوارم فروش این و پارت دومش موفق باشه که Strikes Again رو هم بسازن (برخلاف شاید کل آدم های روی زمین من Strikes Again یه کامیک خیلی خوب می دونم)
Under The red hood رو کاملا باید از بقیه ی انیمیشن های بتمن جدا کرد به نظرم...اون فیلم استاندارد داستان و شخصیت پردازیش و انیمیشنش یه سر و گردن بالاتر بود
.......
این قسمت به نظرم برای این خوب بود چون برداشت دیگه از بتمن رو میکنه
پیر...خسته...خودشم میدونه داره با اینکار نابود میشه...همینطور خود ضد قهرمان هایی که با اون بودن هم همینطورن...وقتی هاروی دنت اونطوری زانو زده بود و میدونست جز اینکار چیز دیگه ای ندارن انجام بدن
و اینکه این فیلم شروعی برای پارت 2 بود اگه به آخرش توجه کنی که قراره به نظرم یه نبر حماسی رو شاهد باشیم !

Avengers
یه فیلم خوب(شایدم معمولی) با جلوه های ویژه و جوگیر کننده عالی.به شخصه فکر نمیکنم فیلمش برتری خاصی به ترنسفورمز داشته باشه.درکل یه فیلم سرگرم کننده و خوب هست.
7.5/10

Prometheus
8/10

خب در حد و اندازه های Alien که اصلآ نبود و از سطح انتظارم پایین تر بود ، ولی به عنوان یه فیلم علمی تخیلی خیلی خوب بود و هم سرگرم کننده بود ، هم موضوع داشت برخلاف خیلی از فیلم های این ژانر.
از نظر ترس و تعلیق و ... هم اصلآ در حد Alien نیست و جای خاصی نبود که من احساس خفگی کنم مثل اون فیلم ! :دی به جز یه صحنه :
اونجایی که تخم داخل رحم شخصیت اصلی حرکت میکنه و آدم هر لحظه فکر میکنه به سبک اولین Alien شکم طرف پاره میشه و میریزه بیرون ! اون تیکه خیلی استرس داشت خدایی ! :دی

هرچی بخوام بگم ممکنه بخش هایی از فیلم رو لو بده ، پس توی اسپویلر میذارم. اگه فیلم رو ندیدین و میخواین ببینین ، باز نکنین :
فیلم به شدت به تئوری های اریک فون دانیکن و Ancient Aliens وابسته هست و کلهم به اونا ارجاع میده. همون قضیه سفر موجودات فضایی به زمین و کمک اون ها به رشد انسان و ...
بنده خدا اسکات راست میگفت فیلم ارتباط مستقیم به Alien نداره ! :دی حتی اون سفینه و جسد Space Jockey هم ربطی به سفینه و جسد Alien نداشت و کلآ فیلم توی یه سیاره دیگه اتفاق می افته و اون سفینه هم یه سفینه دیگه هست.
کلآ به نظرم اگه دنباله ای داشته باشه ، تازه اون دنباله به اولین فیلم Alien ارتباط پیدا میکنه. یعنی مثلآ سفینه ای که اینا برداشتن سوارش شدن ، همون سفینه ای میشه که توی Alien می بینیم. به احتمال زیاد سر و کله تشکیلات Yutani هم پیدا میشه چون نمیشه فیلم رو فقط با یه زن و یه کله روبات تحمل کرد ! :دی اون جسد Space Jockey هم یا میتونه یه Space Jockey باشه که داخل همین سفینه مونده ، یا همین شخصیت اصلی باشه که توی لباس رفته. چون اون جسد Alien داخل لباس بود و معلوم نیست توش آدم بوده باشه یا Space Jockey.
البته آخر فیلم یه جونور به سبک Xenomorph ها رو می بینیم ولی اون هم یه تفاوت هایی با Xenomorph های معمولی داره و خیلی شبیه اونا نیست. نحوه تولید شدنش هم فرق میکنه. یعنی به جای اینکه یه Facehugger بشینه روی صورت یکی و تخم بذاره و توله Xenomorph از شکم طرف دربیاد ، اینجا با کلی فعل و انفعالات و پیچیدگی ها یه تخمی وارد رحم یکی شد ، بعد طرف جونوره رو درآورد ، بعد جونوره خیلی عظیم الجثه شد و آخرش همین جونور (شاید ملکه Facehugger ها بوده ! :دی) توی بدن یه Space Jockey بینوا تخم گذاری کرد. (چقدر قاتی شد !)
از قیافه Space Jockey ها هم خیلی خوشم اومد و 0.5 نمره به خاطر اونا میدم ! :دی

Un Prophete

مشکلاتی باعث شد خیلی از فیلمای 2008 به اینور رو نبینم،اینم روش.اصلا نمیدونم باید چی در موردش بنویسم و از کجا شروع کنم.
مالک یه جوان عربه که به اتهام جرمی که اصلا در متن داستان مهم نیست به زندان افتاده.یه جوون خام.بعد از مدتی شخصی به نام "ریب" برای یه دادگاه واسه مدت ده روز به زندان میوفته."سزار" کله گنده ی زندان که دارای باندی هست واسه خودش باید ریب رو بکشه.از اونجا که که ریب عربه میان سراغ مالک.به مالک میگن یا باید بکشیش یا ما میکشمیت.مالک میخواد برای فرار از این کار،مسئولین زندان خبر کنه اما مسئولین با سزار همدستن.بنابر این هیچ راهی واسش نمیمونه.
ما از گذشته ی مالک هیچ خبری نداریم،پس اینجا میشه مالک رو به عنوان یک کودک تازه به دنیا اومده در نظر گرفت که هیچ گناهی انجام نداده،و اون دنیایی که برای اولین بار واردش میشه زندانه.کودکی معصوم،اما نمیشه تو این دنیا برای همیشه معصوم موند،چه اختیاری،چه اجباری.اولین گناهی که اجبارا مرتکب میشه کشتن ریب ـه.به لطف فیلمبرداری و بازی عالی طاهر رحیم این صحنه از فیلم خیلی تاثیرگذاره.گناه و کشتن رو به صورت وحشتناکی نشون میده.اما همون طور که بعدا مالک در مرخصی لباسشُ میده که بشورن،زن بهش بگه لباست تمیز شد اما لکه خون رو نمیشه از لباس محو کرد،و همینه،دلیلش اینه که چرا ریب بعد از مردن هم هیچوقت مالک رو رها نمیکنه،لکه ای که مالک نمیتونه از زندگیش(یا بهتر روحش) پاک کنه.مالک رفته رفته از یک جوان خام به یک گنگستر تبدیل میشه.سزار هم میفهمه مالک کمکم داره به قدرت و "خود" شدن میرسه،از این رو قبل اینکه باهاش کشتن رئیسش رو در میون بزاره بهش میگه "میخوام اینُ بهت بگم،اما نه به خاطر اینکه زیر دستمی،به خاطر اینکه بهت اعتماد دارم".اما اشتباه میکرد.و زمان انجام ماموریت...چه سکانس زیبایی که باز هم بازی عالی طاهر رحیم زیباییش رو دوچندان میکنه.وقتی یه تنه به داخل ماشین میره دو نفر میکشه و نفر بعدی شروع به تیر اندازی میکنه اما مالک از شخص مرده به عنوان سپر استفاده میکنه،در اینجا تمام صداها قطع میشه الا شلیک گلوله...و یه لحظه مالک میبینیم که داره لبخند میزنه...اما چرا لبخند؟از صدای گلوله لذت میبره؟معجزه رخ داده؟به رستگاری رسیده؟....راهنمایی ریب،دیدن رویاهای صادقه،پیش بینی تصادف با گوزن،رسیدن به رستگاری...یک پیامبر؟و اما مالک به رستگاری رسید؟رستگاری که از یک چنایت شروع شده؟تمام وحی هایی که از طرف ریب میشه،مالک به سمت چه شخصیتی سوق میده؟رستگاری رو اصلا باید چطور معنی کرد؟
صرف نظر از جنبه های دیگه فیلم،بهترین جنبه ش اینه که در حین پیشروی داستان کلیشه ای،همراستا بیننده رو به دنبال قسمت غیرکلیشه ایش میکشونه.کارگردان یه عنوان یک قصه گو خوب عمل کرده.این فیلم برای من مث یک پازل میمونه که نصفش کردند.نصف مادی و نصف معنوی.به ازای هر ده قطعه مادی یک پازل معنوی گذاشته میشه،که در انتها مادی کامل و معنوی نیمه تمام میمونه(حداقل برای من-چون فکر نمیکنم بشه به نتیجه گیری واحد رسید).فیلم با اینکه مدت زمانش زیاد بود،اما به هیچ وجه خسته کننده نبود و ریتم و ضرباهنگ خوبی داشت و خیلی راحت بیننده رو تا انتها نگه میداره.چرا با پدرخوانده مقایسش میکنند نمیدونم،به نظرم شباهت چندانی بهم منهای زمینه ی داستانی مشترک ندارند،تنها شباهتش با پدرخوانده قسمتیه که مایکل کارلئونه جوان میخواد دست به آدمکشی بزنه.بازیگرها هم خوب بودند مخصوصا طاهر رحیم که من انصافا خیلی حال کردم باهاش.
و نتیجه گیریم اینه که باید فیلم دوباره ببینم تا نصفه ی نیمه تمام پازل رو برام خودم تکمیل کنم.
i460436_prophet-un-prophete-0.jpg
8.5/10

آخرین ویرایش:
The hunger games
what da faq nigga????
صد رحمت به امثال g.i joe و فیلمای جیسون استاتهام حداقل 4 تا صحنه اکشن دارن.2 ساعت از فیلم رو دیدم چیزی به نام اکشن پیدا نشد.داستانشم فوق العاده کلیشه ای و بیمزه بود فقط بازی جنیفر لارنس یکم خوب بود.جدا چرا ملت میرن اینو میبینن؟
4/10

Hatfields & Mccoys
10/10
واقعا بهترین مینی سریالی(3 قسمت) بود که دیدم...واقعا عالی بود...با بازی عالی کوین کاستنر...
و همچنین اشنایی با ماجرای دو خانواده و کینه ای که داشتن جالب بود برام.

آخرین ویرایش:
Dark Shadows
0/10
خدایی هرچی نشستم با خودم فکر کردم که یه چیزی از فیلم رو تو ذهنم بیارم که بتونم حداقل 1 نمره بهش بدم،چیزی به فکرم نرسید.واقعاً مقصود از ساخته شدن این فیلم رو متوجه نشدم.

Dark Shadows
0/10
خدایی هرچی نشستم با خودم فکر کردم که یه چیزی از فیلم رو تو ذهنم بیارم که بتونم حداقل 1 نمره بهش بدم،چیزی به فکرم نرسید.واقعاً مقصود از ساخته شدن این فیلم رو متوجه نشدم.
دوست دارم نمرتو واقعا" ...
HUNGER GAMES : 9/10

برخلاف دوستان من خیلی از این خوشم اومد. خداییش به نظرتون توالت هم بدتر بود؟
دوتاش در یه سطحن بنظرم!:دی

آخرین ویرایش:
The expendables 1&2
مجموعا 2.5/10

با این حرف زدن استالونه که نمیشد یک کلمش را فهمید
آرنولد هم دو ثانیه اومد سک سک کرد و رفت

کلا لول بود فیلمش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or