Rainbow 6: Patriots هنوز در دست ساخت است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
rainbow_6_patriots_screen-3.jpg

احتمالا تا حالا شما یکی دیگر ار عناوین Tom Clancy کمپانی Ubisoft را فراموش کرده اید.اما سازندگان خوشبختانه این بازی را فراموش نکرده اند. طی خبر جدیدی که از gamescom بدست آمده است بازی Rainbow 6: Patriots همچنان در دست ساخت است.
کارگردان اجرایی این بازی آقای Alain Corre در مصاحبه با IGN گفته اند:
این بازی همچنان در دست ساخت است و یک فرانچیز مهم برای Ubisoft می باشد. ما مانند دیگر بازی هایمان می خواهیم زمانی که حس کردیم کامل شده است آن را ارائه کنیم. میخواهیم یک داستان درگیر کننده داشته باشیم و مردمی که Rainbow 6 را بازی می کنند متحیر شوند و از چیزی که می بینند رضایت داشته باشند.
ایشان می گویند که بازیی را ارائه خواهند کرد، که ارزش صبر کردن را داشته باشد و زمانی کامل خواهد شد که آنها از بازی لذت ببرند. ساخت Rainbow 6: Patriots پس از معرفی در دسامبر 2011 به مشکلاتی برخورده است. اما خیلی خوب می باشد که سازنده اعلام می کند هر موقع آماده شد عرضه می شود نه اینکه به خاطر زمان سریعا آن را عرضه کنند.
VG247

هر دو شماره Vegas که فوق العاده بود خصوصا شماره یکش که جز اولین شوترهایی بود که این نسل رو باهاش شروع کردم و خاطره های فوق العاده ای ازش دارم!:x

ترجمه نمیکنین؟

With Sam Fisher sneaking/shooting/dog-throwing his way across screens from today, you might have forgotten about Ubisoft’s other Tom Clancy franchise. Luckily they haven’t. Fresh news from gamescom tells us that Rainbow 6: Patriots is still very much in the pipeline.

ترجمه نمیکنین؟
:-/ :|
بخون معنی کن خودت چی نوشته! نیمه دومش که ترجمه شده:
طی خبر جدیدی که از gamescom بدست آمده است بازی Rainbow 6: Patriots همچنان در دست ساخت است.
این جمله پایینی هم جز حرف های ساختگی منبع هستش و لزومی برای ترجمه نداره!
With Sam Fisher sneaking/shooting/dog-throwing his way across screens from today
-----
درباره یک چیز کامل اطلاعات داشته باشید بعد ایراد بگیرید. بعد بیشتر از 100 خبر دیگه میدونم دارم چیکار میکنم

مگه میشه یوبی سافت یکی از IP هایی که باهاش معروف شد رو یادش بره ! R6 همیشه بوده و هست ! و خواهد بود !
الانم که با انویدیا دستشون تو یه کاسه رفته و بهتر از اینم نمیشه !

خععلی خوشبحال من شده :d

من خودم عاشق 3 فرانچایز تام کلنسیه یوبی هستم، R6 رو هم خیلی خیلی دوست دارم. ولی تریلر آخری که دیدم بیشتر شبیه هوی رین بود بازی تا یه تاکتیکال شوتر:|

من از وقتی یادم میاد این بازی شاهکار بود از شماره 1 بازی کردم تا VEGAS 2 کلا شاهکاره .

اول این نسل هم واقعا عالی عمل کرد با عنوان VEGAS که واقعا شاهکار بود فقط شماره 2 یکم تکرار مکررات VEGAS 1 شد که خودشون هم متوجه شدن و بازی کنار گزاشتن برای نسل بعد که بتونن بهتر عمل کنن هرچند من امید داشتم یه نسخه دیگه آخر نسلی داشته باشیم اما دیگه رفته برای نسل بعد مشخصه .

Vegas جز بهترین شوتر هایی بود که بازی کردم
اون سیستم کاورگیریش که تو کمتر بازی ای تا اون موقع پیاده شده بود همچین سیستم کامندهاش که واقعا عالی بود
امیدوارم این هم عالی در بیاد یه دمو ازش دیده بودم که فک کنم رو پل بروکلین بود خیلی امیدوار کننده بود

من خودم عاشق 3 فرانچایز تام کلنسیه یوبی هستم، R6 رو هم خیلی خیلی دوست دارم. ولی تریلر آخری که دیدم بیشتر شبیه هوی رین بود بازی تا یه تاکتیکال شوتر:|

vegas هم بیشتر شبیه یه تکنیکال fun شده بود فاصله RS های کلاسیک با سری های نوب شده جدیدش زمین تا اسمونه.

یاد rouge Spear و بعد Raven Sheild بخیر.چقدر بازیهای هاردکور و خوش ساختی بودن.الان بازیها همش آبکی ، نوب پسند و آسون شدن.برا اونائی که آشنائی با سری اولیه ندارن باید بگم تو این بازی با اصابت 1 عدد گلوله جان به جان آفرین تسلیم میکردیم.سیستم سیو سختگیرانه + هوش مصنوعی بیرحم ، بازی هم کاملا تاکتیکال(نه از نوع پیش پا افتاده Vegas) بود و همینطوری خرکی امکان نداشت بشه 1 مرحله رو رد کرد.حساب کنین چی بود.
آقا بازی فوق العاده سختی بود،ماتحتمان Cut میشد که 1 مرحله رد کنیم

من یادمه نسخه های اولیه یکیش رو داشتم( یادم نمیاد) ولی می تونستیم مسیر تعیین کنیم تیم از اون بره بعد خودمون دستور می دادیم و اینا. خیلی عجیب هم سخت بود:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or