Quantum Conundrum | PC

quantum-conundrum-graphic.jpeg

Developer: Airtight Games
Publisher: Square Enix
Designer: Kim Swift (Portal Designer)
Platform: PC, Xbox360 , PS3
Release date: Summer 2012
Genre: FPS

شما پسر جوانی هست که یه روز تصمیم میگیرید تا برای سَر زدن به عموتون به خونَش برید; ولی وقتی میرسید به اونجا, متوجه میشید که یه چیزی درست نیست. اولش اینکه عموتون رو نمیتونید پیدا کنید و دوم اینکه تا وارد خونه میشید, انفجاری, درست جلوی شما صورت میگیره. و اینجاست که تصمیم میگیرید تا به کمک عموتون برید ولی نگران نباشید چون عموی شما برایتان یکی از آخرین اختراعاتشو آماده کرده : IDS یا وسیله ی تغییر درون بُعدی ! شما با این وسیله میتونید بین بُعدهای مختلف جابجا بشید و با کمک اون, معماها رو حل کنید. فرض کنید میخواهید آن مبل سنگین را جابجا کنید ولی زور و بازویتان نمی رسد. کافیست که وارد بُعد پُفی بشید و حالا مبل مثل یه پَر سبکه! یا مثلا میخواهید خودتون رو به اون بالا بالاها برسونید ولی نردبان و پله ای نیست. باز هم نگران نباشید فقط به بُعد ضد جاذبه تغییر وضعیت بدید و حالا میتونید مانند یه پرنده پرواز کنید! اصلا شاید میخواید از سرعت حرکت اون شی ء سریع کم کنید; کافیه که به بُعد... , خب دیگه فکر کنم که بقیشو بلدید.

پس خودتونو برای یه تجربه ی جدید از سازنده ی بازیِ معروف Portal حاضر کنید...

تصاویر:

Quantum-Conundrum-Screenshot-1-646x325.jpg
qc_dec2011-scrn01.jpg
0260015504958644-c1-photo-oYToxOntzOjE6InciO2k6NjA4O30%3D-quantum-conundrum.jpg
quantum-conundrum-pc-1318357499-011.jpg
29276blade.jpg

وبسایت ناشر بهمراه تصاویر بیشتر

https://member.eu.square-enix.com/en/games/quantum-conundrum

وبسایت سازنده

http://www.airtightgames.com

آخرین ویرایش:
این بازی یکی از زیبای ترین پازل گیم هایی هست که تا بحال دیدم. گیم فوتیج های بازی رو ببینید خودتون می فهمید که حل پازل توی این بازی چقدر می تونه جذاب و البته سخت باشه.

بازی توسط 2 گروه کرک شده: Skidrow و Theta که اولی بالای 1 گیگ و دومی حدود 800 مگ هست. انتخاب با شماست :d

من که فعلا امکان دانلودش برام نیست. هرکی گرفت و بازی کرد بیاد یه توضیحی بده...

امتیازات بازی هم بدک نشده تا الان:

تاپیک امتیازات

تریلرهای بازی که واقعا عالی بود.
قشنگ معلومه که واسه حل کردن معماها تو 5 بُعد مختلف قراره از مغزمون دود بلند بشه. :دی
ما که رفتیم رو دانلود.
نسخه ی Skidrow با حجم 1.2gb.
انشالله توضیحات بیشتر فردا. :دی

خوب حدودا 1 ساعتی بازی کردم. :دی
تا اینحا بازی واقعا قشنگ بوده.
گرافیک همونطور که از عکس ها و تریلرها پیدا بود بسیار شاد و رنگارنگ هست.
طراحی محیط و مراحل قشنگه.
صداگذاری و موسیقی خوبه.
صحبت های دایی* کاراکتر اصلی که اون رو راهنمایی میکنه و تاریخچه خانوادگیشون رو میگه و از اختراعات و سرگذشتش حرف میزنه یه جورایی مثل Wheatly تو Portal هست البته نه به اون بامزگی. ولی واقعا فان ـه.
مراحل تا موقعی که با اولین بُعد سروکار داریم راحته ولی به محض اضافه شدن بُعد دوم کاملا حس میکنید که پازل ها سخت تر میشن و باید بیشتر روشون فکر کرد و وقت گذاشت.
تابلوهای روی دیوارها هم تو بُعدهای مختلیف شکلشون عوض میشه (تو مایه های Undying ولی نه ترسناک) و به شکل های بامزه ای درمیان.
در کل تا اینجا که خیلی خوب بوده و پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان از دست ندید.
--------------------------------
*چون تو پست اول گفته شده بود عمو ولی اول بازی توضیح میده که یه روز یه زن بچه شو میبره خونه ی بردارش که اونو ببینه و... گفتم که بدونید دایی هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or