psp online games

آيا تا حالا با PSP‏ آنلاين بازي كرده ايد ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    6

Mr.Chief

کاربر سایت
سلام دوستان!
من این تاپیکو زدم تا بازیهایی که قابلیت online بازی کردنرو دارند بشناسیم. چون هرجا گشتم همچین تاپیکی رو پیدا نکردم.
من خودم cod,kill zone وچند تای دیگرو امتحان کردم.هیچکدوم نداشت:confused:
اگه میشه شما چند تا رو که این قابلیت رو دارن بگین. یه کم هم راهنمایی کنید لطفا.
منتظر پاسخ شما دوستان هستم!

اینارو خودم بازی کردم:
rainbow six Vegas1/2 - SOCOM: U.S. Navy SEALs Tactical Strike - Worms: Open Warfare 2

پ.ن:یادش به خیر با چند تا از دوستان rainbow six Vegas انلاین میزدیم تا میخواستن منو بزنن از بازی میومدم بیرون :دی

اینارو خودم بازی کردم:
rainbow six Vegas1/2 - SOCOM: U.S. Navy SEALs Tactical Strike - Worms: Open Warfare 2

پ.ن:یادش به خیر با چند تا از دوستان rainbow six Vegas انلاین میزدیم تا میخواستن منو بزنن از بازی میومدم بیرون :دی
من قبلا با acces point وسل میشدم ولی الان هر کار میکنم نمیشه!
dns ارور میده چه کنم؟

من fifa را نتونستم آنلاین بازی کنم همه کاراش را انجام دادم زمانی که میاد بره توی بازی Connection Lost می زنه که فکر می کنم ماله سرعتم بود اما بیشت بازی های psp که آنلاین داره را راحت بازی کردم kill zone هم باید اول یک patch دنلود بشه روی psp بعد یک user می سازی میری توی بازی چون room هاش اکثرا ماله آمریکاست شب های از همه وقت شلوغ تره.

من fifa را نتونستم آنلاین بازی کنم همه کاراش را انجام دادم زمانی که میاد بره توی بازی Connection Lost می زنه که فکر می کنم ماله سرعتم بود اما بیشت بازی های psp که آنلاین داره را راحت بازی کردم kill zone هم باید اول یک patch دنلود بشه روی psp بعد یک user می سازی میری توی بازی چون room هاش اکثرا ماله آمریکاست شب های از همه وقت شلوغ تره.
خیر مربوط به سرعت نیست
برای بازی کردن FIFA نیاز به DNF هست که وقتی میخواد یه سرچ کلی هم بزنه میگه میخوای با چه DNF ای سرچ کنم از 10 داره تا 100 ولی این DNF معلوم نیست چطور باید افزایش یا بدست آورده بشه
اگه کسی اینو میدونه بگه.

من سوال داشتم:
حتما باید بازی اورجینال باشه؟!
اکانت از خود سونی یا شرکت سازنده بازی لازمه؟!
بن شدن و این چیز ها وجود داره؟!
ممنون!
جواب همه ی سؤال ها خیر میباشد.
البته فکر کنم توی FIFA مورد اول و دوم حاکم باشه.

اگه نخوایم ان لاین بازی کنیم می تونیم با دوسنامون ار طریق wifi بازی کنیم
این الآن سواله ؟
معلومه که می تونید البته من چند تا بازی هایی که آنلاین زدم رو نتونستم با WI-FI بازی کنم و نمی دونم چرا ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or