Aʍir Rәzʌ کاربر سایت Dec 23, 2009 #1 خب همونطور که میدونید PSP GO هم عرضه شد . ولی بعضی عقیده دارند که این کنسول جدید به خوبی قبلی نیست . به نظر شما کدام یک از این دو کنسول بهترن ؟ :biggrin1: تصاویر : لطفاً بحث منطقی و با دلیل بکنید تا از قفل شدن تاپیک جلوگیری بشه . ممنون آخرین ویرایش: Dec 23, 2009
خب همونطور که میدونید PSP GO هم عرضه شد . ولی بعضی عقیده دارند که این کنسول جدید به خوبی قبلی نیست . به نظر شما کدام یک از این دو کنسول بهترن ؟ :biggrin1: تصاویر : لطفاً بحث منطقی و با دلیل بکنید تا از قفل شدن تاپیک جلوگیری بشه . ممنون
Aʍir Rәzʌ کاربر سایت Dec 23, 2009 #2 من خودم به PSP GO رای دادم چون از لحاظ سخت افزاری پیشرفت کرده و بلوتوث داره . :biggrin1:
sergeant fenix کاربر سایت Dec 23, 2009 #3 نوشته شده توسط a.REWER: من خودم به PSP GO رای دادم چون از لحاظ سخت افزاری پیشرفت کرده و بلوتوث داره . :biggrin1: بیشتر... بله 100 % منم به psp go رای دادم
نوشته شده توسط a.REWER: من خودم به PSP GO رای دادم چون از لحاظ سخت افزاری پیشرفت کرده و بلوتوث داره . :biggrin1: بیشتر... بله 100 % منم به psp go رای دادم
.:Metallica:. ⟁ Gold User Dec 23, 2009 #4 منم به go رای دادم چون خودم دارم ازش استفاده میکنم و کاملآ راضیم ازش
God_of_game کاربر سایت Dec 23, 2009 #5 منم همین طور. چون امکان داونلود مستقیم بازی ها به خودش و همین طور ابعاد و وزن و بلوتوث داره ولی من نفهمیدم اون apple آیفون بین PSP چیکار می کنه؟:laughing:
منم همین طور. چون امکان داونلود مستقیم بازی ها به خودش و همین طور ابعاد و وزن و بلوتوث داره ولی من نفهمیدم اون apple آیفون بین PSP چیکار می کنه؟:laughing:
C capitanrayan ابیلیتی سلیمان از من گرفته شده کاربر سایت Dec 23, 2009 #6 من یکبار فقط PSP go رو دستم گرفتم واقعا- نتونستم باهاش کار کنم!!!البته شاید بخاطر این بوده کار بار اولم بود!!من همون PSP 3000 رو بیشتر میپسندم تا این
من یکبار فقط PSP go رو دستم گرفتم واقعا- نتونستم باهاش کار کنم!!!البته شاید بخاطر این بوده کار بار اولم بود!!من همون PSP 3000 رو بیشتر میپسندم تا این
saber royal کاربر سایت Dec 23, 2009 #7 iphon3gs به نظر من pspgoتو خارج بهتره و تو ایران خودمون همون3000 بهتره . البته مسلما و:biggrin1:قتی pspgo کرک بشه بهره....
iphon3gs به نظر من pspgoتو خارج بهتره و تو ایران خودمون همون3000 بهتره . البته مسلما و:biggrin1:قتی pspgo کرک بشه بهره....
God_of_game کاربر سایت Dec 23, 2009 #9 نوشته شده توسط a.REWER: حالا چرا همتون به اون آیفون گیر دادین اونو در نظر نگیرین ... بیشتر... عزیز به جز خودم کسی رو نمی بینم که به آیفون گیر داده باشه!!!:smile:
نوشته شده توسط a.REWER: حالا چرا همتون به اون آیفون گیر دادین اونو در نظر نگیرین ... بیشتر... عزیز به جز خودم کسی رو نمی بینم که به آیفون گیر داده باشه!!!:smile:
Aʍir Rәzʌ کاربر سایت Dec 23, 2009 #10 نوشته شده توسط God_of_game: عزیز به جز من کسی رو نمی بینم که به آیفون گیر داده باشه!!!:smile: بیشتر... چرا این saber royal هم در عنوان پستش داده ! :biggrin1:
نوشته شده توسط God_of_game: عزیز به جز من کسی رو نمی بینم که به آیفون گیر داده باشه!!!:smile: بیشتر... چرا این saber royal هم در عنوان پستش داده ! :biggrin1:
God_of_game کاربر سایت Dec 23, 2009 #11 نوشته شده توسط a.REWER: چذا این saber royal هم در عنوان پستش داده ! :biggrin1: بیشتر... بله. عنوان رو ندیده بودم:biggrin1: یه نصیحت: Spoiler تا پدرت رو در نیوردن اون عکس رو بردار:laughing:
نوشته شده توسط a.REWER: چذا این saber royal هم در عنوان پستش داده ! :biggrin1: بیشتر... بله. عنوان رو ندیده بودم:biggrin1: یه نصیحت: Spoiler تا پدرت رو در نیوردن اون عکس رو بردار:laughing:
Aʍir Rәzʌ کاربر سایت Dec 23, 2009 #12 نوشته شده توسط God_of_game: بله. عنوان رو ندیده بودم:biggrin1: یه نصیحت: Spoiler تا پدرت رو در نیوردن اون عکس رو بردار:laughing: بیشتر... همین کار رو کردم ... :biggrin1: خیلی نصیحت خوبی بود ... :biggrin1:
نوشته شده توسط God_of_game: بله. عنوان رو ندیده بودم:biggrin1: یه نصیحت: Spoiler تا پدرت رو در نیوردن اون عکس رو بردار:laughing: بیشتر... همین کار رو کردم ... :biggrin1: خیلی نصیحت خوبی بود ... :biggrin1: