PSA: دوشنبه شبکه PSN به دلیل تعمیرات قطع می شود.

pxc33

کاربر سایت
Dec 4, 2011
2,224
نام
علی
In The Name of God



شبکه PSN در برنامه دارد تا در روز دوشنبه 3 Dec به تعمیرات بپردازد، و از ساعت 8am PT/11am ET to 4pm PT/7pm ET به علت تعمیرات در دسترس نیست.
در دوره تعمیرات این شبکه می توان به بازی در بخش آنلاین پرداخت و این تغییرات بخش آنلاین را تحت تاثیر قرار نمی دهند و می توان مانند سابق از آن استفاده کرد.
account managementو playstation store در طول این روز خارج از محدوده هستند و قابل دسترسی نیستند.

Source
 

Daemonis

Run Baby Run
کاربر سایت
Jan 3, 2009
7,060
نام
محمد امین
در حین این تعمیرات یه باگ هم نمیوفته واسه چند ساعت همه چی رایگان بشه مثلا :D
 

N.!.M.A

کاربر سایت
Jun 19, 2011
1,663
نام
نیما!
.
در دوره تعمیرات این شبکه می توان به بازی در بخش آنلاین پرداخت و این تغییرات بخش آنلاین را تحت تاثیر قرار نمی دهند و می توان مانند سابق از آن استفاده کرد.
account managementو playstation store در طول این روز خارج از محدوده هستند و قابل دسترسی نیستند.

Source
چه تعميراتي هست كه ميشه انلاين بازي كرد؟!؟دمشون گرم
اينجا ي خيابون ميخوان اسفالت كنن مردم اون كوچه بدبخت ميشن تا شيش ماه!!:d
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند (کاربران: 0, مهمان: 1)

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟