Project Spark به همراه کینکت جادو می‌کند

Fire Light

کاربر سایت
63772ea08836.jpg

در طول نمایشگاه Gamescom امسال Team Dakota اطلاعات بسیار جالب و جذابی از بازی خود یعنی Project Spark منتشر کرد. شما این قابلیت را خواهید داشت تا حرکات صورت و بدن خود را در بازی ضبط کرده و با صدای خود بر روی آن هر انیمیشن دلخواهی که می‌خواهید خلق کنید. این امر کاملا توسط کینکت انجام پذیر است که باعث می‌شود افراد بیشتری به سوی این اثر جذب شوند.
این قابلیت به بازیباز کمک می‌کند تا به راحتی شخصیت خودشان را در بازی تحقق ببخشند. Spark این توانایی را دارد که بعد از ضبط صدا و دیالوگتان توسط کینکت آن را با *****های صوتی درون بازی تلفیق دهد تا صدایی جذاب و منحصر به فرد برای شخصیتتان ایجاد کنید. همچنین کینکت حرکات صورت شما را شناسایی می کند و سپس Spark این حرکات را در صورت شخصیت بازی اعمال می کند.
گنجاندن حرکات صورت، حرکات بدن و صدایتان در بازی یک پتانسیل بسیار جذاب در Project Spark است که پلیرها می تنوانند به راحتی از آن استفاده کنند و جذب آن شوند.

بنده در تریلرهای lbpهم میپنداشتم مثل آب خوردن مرحله سازی:دی ولی لامصب کچلم کرد تا یه لاجیک ساده اختراع کنم:دی اگه اینم از اون پیچیدگیا داشته باشه که نورعلی نور میشه:دی

اوه اوه چی بود این . :|
چجوری این بازی رو نقد میکنن ؟ :d
مراحل پیش فرض که قطعا داره :دی کمتر از 2 ماه دیگه بتاش میاد، توصیه میکنم ثبت نام کنی چون رو PC هم میشه بازیش کرد، حداقل میشه فهمید چی ساختن :دی

کلا مایکرو سر و کارش با این بازیای GOD MODE میچرخه :)) لامصب اینقد قابلیت میاد دستت از بازی زده میشی نمیدونی تو دنیا به اون گندگی چه کنی :دی

بهترين چيزي كه از زمان معرفي كنسول هاي جديد ديدم همين بازيه.يعني مخ آدم سوت ميشكه وقتي تريلر بازي رو ميبينه.همه رقم بازي ميشه باهاش ساخت.پس فردا ديدي Halo 5 از طريق Spark ساخته شد تعجب نكنيد.

بنده در تریلرهای lbpهم میپنداشتم مثل آب خوردن مرحله سازی:دی ولی لامصب کچلم کرد تا یه لاجیک ساده اختراع کنم:دی اگه اینم از اون پیچیدگیا داشته باشه که نورعلی نور میشه:دی
ظرف 10 min یه بازی Point&click باهاش ساختن:d
توی E3 هم سو سوت یه بازی ساختن:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or