PlayStation 4: جابجایی بین صفحه رابط کاربری و بازی ها در 7 ثانیه

A.R.A.$.H

کاربر سایت
PlayStation-4_official1.jpg

کنفرانس سونی در Gamescom 2013 آغاز خیلی خوبی شاید نداشت. آقای Shuhei Yoshida روی یک صندلی نشسته بودند و توئیت ارسال می کردند.اما این کنفرانس یک نکته جالب داشت که Redditor آن را کشف کرد.
مدت زمانی که طول کشید آقای Yoshida از صفحه رابط کاربری PlayStation 4 وارد یک بازی شوند فقط 7 ثانیه به طول انجامید! می توانید این مورد را به وضوح در ویدئوهای کنفرانس مشاهده کنید.
این زمان را با PlayStation 3 مقایسه کنید. تفاوت ها در چند ثانیه می باشد اما بسیار خوب است که شما به این سرعت وارد یک بازی می شوید.
PlayStation 4 برای کشورهای اروپایی در 29 نوامبر و برای آمریکای شمالی در 15 نوامبر عرضه خواهد شد.
یک نکته دیگر: آیا می دانستید که در هنگام بازی ها می توانید به صورت ویدئویی چت کنید؟!
Gamingbolt

این 7 ثانیه اصلا زیاد به چشم نمیاد اگه مثل PS3 باشه. تو PS3 وقتی دکمه PS دسته رو می زدیم فورا صفحه کدر می شد و بعد ایکون های XMB یه چند ثانیه بعد لود می شدن و میومدیم بیرون، تو همون حین لود شدن آیکون ها هم می شد بیرون اومد فقط یه ذره بیشتر Quit طول می کشید به نظرم.
البته برای Quit کردن اینطوری بود و وارد شدن به بازی تاخیری نداشت.

مگه به نظر شخصی هست.:|
سازنده وقتی تکذیب می کنه دیگه حرفی نمی مونه:|

من اینو در نظر میگیرم شما 7 گیگ رو در نظر بگیرین,مشکلی هست؟اگه شما از اینکار این حرفو برداشت نمیکنین مشکلی نیست ولی من برداشتم اینه:|
کلا از بین این همه شرکت فقط یه سازنده ایندی تکذیب کرده ,اینقدر میگین سازنده سازنده:|
بارها خود سازنده ها هم گفتن 4 گیگ هم باشه عالیه(این حرف یه ایندای دولوپر نیست)

- - -ویرایش - - -

من حاضرم 20 ثانیه طول بکشه اما از 7.9 گیگ رم ps4 بشه برای بازی استفاده کرد.

کاشکی سونی و مایکرو هم همین فکرو میکردن :( :|

من اینو در نظر میگیرم شما 7 گیگ رو در نظر بگیرین,مشکلی هست؟اگه شما از اینکار این حرفو برداشت نمیکنین مشکلی نیست ولی من برداشتم اینه:|
کسی هم نگفت 7GB,گفتم که شایعه DF توسط سازندگان INDIE تکذیب شده.
شما برداشت های متفاوتی کلا از این خبر داشتید.نظرتون قابل احترام هست اما فعلا تایید نشده.
وقتی چیزیو تکذیب نمیکنن ولی میان برای یه قسمت شایعه شفاف سازی میکنن از نظر من تاییده:|
در حالی که خود سونی تایید کرد 4.5 گیگ با یک گیگ به صورت Flexable که این یک گیگ باید به سیستم عامل برگرده.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کلا از بین این همه شرکت فقط یه سازنده ایندی تکذیب کرده ,اینقدر میگین سازنده سازنده:|
تیم های مستقل هم سازنده حساب می شن.:|
ماشالله چقدر هم یک سازنده تایید کرده که همچین چیزی غلط هست.
http://forum.bazicenter.com/thread80046/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
بارها خود سازنده ها هم گفتن 4 گیگ هم باشه عالیه(این حرف یه ایندای دولوپر نیست)
حتما کرایتک هم گفته بود 4GB 8-|

آخرین ویرایش:
کسی هم نگفت 7GB,گفتم که شایعه DF توسط سازندگان INDIE تکذیب شده.
شما برداشت های متفاوتی کلا از این خبر داشتید.نظرتون قابل احترام هست اما فعلا تایید نشده.

تیم های مستقل هم سازنده حساب می شن.:|
ماشالله چقدر هم یک سازنده تایید کرده که همچین چیزی غلط هست.
http://forum.bazicenter.com/thread80046/

حتما کرایتک هم گفته بود 4GB 8-|

شما درست میگید من عذر میخوام اشتباه کردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or