Plants Vs. Zombies 2 تایید شد

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
1345217214_plants-vs-zombies-20090402114225619_640w.jpg

Plants vs. Zombies 2 ادامه ای بر عنوان پیشین زامبی محور خود در سبک معروف Tower Defence توسط سازنده این بازی یعنی Pop Cap تایید شد. این عنوان قرار است در بهار سال آینده منتشر شود.

بازی قرار است از تنظیمات و موقعیت های دفاعی جدیدی بهره مند باشد.
Pop Cap اشاره ای به ماهیت PVZ 2 به نقل از یکی از زامبی های داستانی بازی گفته است:
"Spring is crullest curlie ungood time, and plantz grow dull roots,"
"So, we are meating you for brainz at yore house. No worry to skedule schedlue plan... we're freee anytime. We'll find you
."
عنوان پیشین این بازی در ماه May 2009 برای PC و Mac عرضه شد. سپس بر روی iOS و پس ار آن بر روی Nintendo DS، Android، PlayStation Network، Xbox Live Arcade، Windows Phone 7 و PlayStation Vita پورت شد.

منبع

ایول !!! نسخه اولش محشر بود و مچ دست ما رو فلج کرد انقدر بازی کردیم ! :دی
امیدوارم تغییراتی که توی این نسخه میدن ، باعث نشه حال و هوای قبلیش عوض بشه.

بی صبرانه منتظرم;;)
شماره یکشو من با world of goo همزمان رو pc بازی میکردم لذتی که تو بازی این دو تا بردم هنوز رو هیچ بازی آرکیدی نبردم
کاملا تایید میشه:d هردوشون عالی بودن
من عاشق قسمت راهنمای بازی هستم که زامبی ها نوشتن:d

پلتفرم IOS رو جا انداختی!
بازی فوق العاده ای بود. ایشالله این ورژن هم خوب از آب دربیاد هر چند پاپ کپ غول بازی های آرکیده و شک ندارم بازم چیز خوبی بیرون میده.راستی کسی از تعدا نسخه های فروخته شده این بازی خبر نداره؟؟
تا جایی که یادمه بهترین بازی آرکید سال ۲۰۰۹ یا ۲۰۱۰ بود!

پلتفرم IOS رو جا انداختی!
بازی فوق العاده ای بود. ایشالله این ورژن هم خوب از آب دربیاد هر چند پاپ کپ غول بازی های آرکیده و شک ندارم بازم چیز خوبی بیرون میده.راستی کسی از تعدا نسخه های فروخته شده این بازی خبر نداره؟؟
تا جایی که یادمه بهترین بازی آرکید سال ۲۰۰۹ یا ۲۰۱۰ بود!
نه باو نوشتمش!:d
====================
الان به جای مایکی مرحوم کیو میخوان بیارن؟:-/
yahoo_4.gif

لطفا خبر میزارید کامل ترجمش کنید ... چه معنی داره نصف خبر انگیلیسی باشه نصفش فارسی ؟!
من اگر میخواستم خبر انگلیسی بخونم اصلا سایت فارسی زبان نمیرفتم

لطفا خبر میزارید کامل ترجمش کنید ... چه معنی داره نصف خبر انگیلیسی باشه نصفش فارسی ؟!
من اگر میخواستم خبر انگلیسی بخونم اصلا سایت فارسی زبان نمیرفتم
دوست من، اون قسمت انگلیسی به زبان یکی از زامبی های بازی نوشته شده و مزه ش به اینه که با غلط های املایی که داره خونده بشه!

دوست من، اون قسمت انگلیسی به زبان یکی از زامبی های بازی نوشته شده و مزه ش به اینه که با غلط های املایی که داره خونده بشه!
بله متن انگلیسی خوندم .. البته انگلیسی من انچنان ضعیف نیستم که سر در نیارم .. میگم اینجا سایت فارسی زبان هست و خبرها باید به زبان فارسی ترجمه بشه
بعد کاری نداشت میتونست بعد از جمله انگلیسی ، ترجمه فارسیش هم بزاره

واقعا بازی عالی و شادی بود و خوبه که ادامه دار هست :)
وقتی زامبی هاش شروع به خوردن میکردن مثل این بود که چیپس می خوردن:d
ممنون از خبرتون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or