Plants vs Zombies 2 تاکنون نزدیک به ۲۵ میلیون بار دانلود شده است

amir2100

Tech Team
کاربر سایت
Plants vs Zombies 2 تا کنون نزدیک به ۲۵ میلیون بار دانلود شده است. این یک رقم بزرگ است از وقتی که در ۲۲ اگوست تایید شد ۱۶ میلیون بار دانلود شده است و همچنین این رقم بیشتر از نسخه ی اول این بازی است.
این بازی هم اکنون بر روی سیستم عامل iOS موجود است و برای دیگر سیستم عامل ها سال بعد منتشر خواهد شد.
در زیر نگاهی به اطلاعات تصویری از این بازی میک اندازیم:

PvZ2_Infographic_v1.jpg

منبع

فوق العادست این بازی . اینقدر تغییرات توش دادن نمیشه شمردشون . فقط خیلی سخت تر شده . دهن آدم صاف میشه تا بتونه Challenge هارو بره :d
میزان معتاد کنندگیش دقیقا مثل شماره ی اولشه

راستش رو بخوام بگم بازی بدی هست . ( نظر من هست . ولی خوب مطمئنا خیلی ها خوششون اومده که بازی کردن )
خوشم نمیاد . بخوام بگم گیم پلی جالبی داره ولی باید حوصله داشته باشید چون بعضی مواقع دهن ادم رو ص*ف میکنه . سخته .

تو کنفرانس گیمزکام همچین خبری رو شنیدم که حدود 15 میلیون بار دانلود شده اشتبا نکنم واسه کنسول های این نسل پلی3 و 360 و نسل بعد توراه بازی خیلی فانی هست من که خیلی باش حال کردم

از زمانی که این بازی اومده، توی ایفون سمت بازی دیگه ای نرفتم. واقعا مثل شماره اولش عالیه و سرگرم کننده .
جالبی کار اینجاست توی اپل استور امریکا به صورت رایگان عرضه شده ولی بقیه جاها رو نمیدونم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or