Phil Spencer: بازی Ryse: Son of Rome بهترین چیزی است که تا حالا روی Xbox One دیده ام

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Ryse-670x376.jpg

معاون رئیس Microsoft Game Studios آقای Phil Spencer به مدت 20 دقیقه با آقای Major Nelson چت داشته اند و در این میان نظرات بسیار مثبتی پیرامون بازی جدید استدیو Crytek با نام Ryse: Son of Rome ارائه کردند.
صبحت های ایشان:
من هفته گذشته بخشی از Ryse را با مراحل جدید در کیت بازی کردم و بایستی بگویم بهترین چیزی است که تا به حال برای Xbox One دیده ام.فقط می توانم بگویم فوق العاده است.نه فقط نبرد، عده زیادی از مردم روی نبرد فقط تاکیید دارند اما این فقط بخشی قوی از آن است.استدیو Crytek همیشه در زمینه گرافیکی عالی بوده است و می توانید آن را واقعا حس کنید.من فقط چند لحظه نشستم و محو بازی شدم، واقعا بی نظیر است.این یک بازی متفاوت از Crysis می باشد و ما برای همین خواستیم با آنها همکاری کنیم.آنها بیشتر بازی های شوتر میساختند.یک لحظه به Crysis و Far Cry فکر کنید.ما کلی شوتر داریم اما آنها آمدند و گفتند: "ما می خواهیم متفاوت عمل کنیم و برای اولین بار first party باشیم".من آنها را به مدت 7 سال است که می شناسم.چقدر فرصتی خوبی برای همکاری شد.
تعریف از Ryse توسط ایشان امری طبیعی است اما وقتی می گویند بهترین چیزی است که بر روی این کنسول دیده ام، ظاهرا با یک عنوان بسیار خوب طرف هستیم.
Dualshockers

[h=2]Ryse: Son of Rome is the “Best Thing” Microsoft’s Phil Spencer Has Ever Seen on Xbox One[/h]
:-j
فک کنم هنوز خیلی از بازی ها رو ندیده و بازی نکرده 8-|
به هر حال طبیعی هم هست از بازی انحصاری تعریف کنه، ولی خب یه کم زیادی تعریف کرده :دی
اون یکم زیادیش دیگه خیلی زیادی بوده 8-|

تنها چیزی که از وان منو مجذوب خودش کرده همین لامصبه!!
دورانی که بازی اتفاق می افته واقعا دوران نابی هستش!!!ا
اگه این انحصاری سونی بود یا حداقل مولتی بود خیلی راحتتر سراغ ps4 میرفتم ولی چون انحصاری وان هستش مجبورم با دلی نچندان راضی اول به سمت ps4 برم و بعد وانو بگیرم!!

تو انحصاری ها ایکس باکس وان بنده تا به اینجا بیش از هر عنوانی مشتاق فورتزا موتور اسپورت 5 هستم :x ( یادش بخیر شماره سه رو نزدیک 200-300 ساعت بازی کردم یعنی تقریبا یکی دو ماه مونده بود فورتزا 4 بیاد من داشتم فورتزا 3 می زدم) !
ولی رایز به نظرم چیز خاصی نداره جز یک گرافیک زیبا!

آخرین ویرایش:
شماها اون سوتی بازی ryse ـ و دیدین؟ که تمامه کاراکترهای بک گراند همشون عینه همه موشن کپچرش منتها تو زاویه های مختلف پیاده کردن که 3 نشه
51119466106907599291.jpg

شماها اون سوتی بازی ryse ـ و دیدین؟ که تمامه کاراکترهای بک گراند همشون عینه همه موشن کپچرش منتها تو زاویه های مختلف پیاده کردن که 3 نشه
سوتی؟ نکنه انتظار داشتی اون سیاهی لشکرها همشون به صورت Real Time بجنگن؟ :دی بازی ایراد زیاد داشت تو E3 ولی این دیگه سوتی نیست، تازه همینکه همچین حجمی از مبارزات (هر چند به صورت اسکریپت شده) رو به نمایش گذاشتن خیلی جالبه :دی

Phil Spencer: بازی Ryse: Son of Rome بهترین چیز تا حالا برای Xbox One است
تو این پاسخ تصمیم گرفتم گیف و عکس و چیزای دیگه نزارم چون مایکروسافت دیگه این قدر ترول شده که دیگه........
فقط من یک سوالی داشتم اون نیزه رو از کجا درارود ؟
استدیو Crytek همیشه در زمینه گرافیکی عالی بوده است
یعنی الان این انحصاری PC بود میومدن میگفتن گرافیک که چیزی نیست مهم داستان و گیم پلی PC بازا چه قدر رنج می کشن:|
هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه.​

با این 100 درصد موافقم یعنی الان RIDE TO HELL هم میساختن می گفتن عالیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or