Peter Molyneux: واکنش ها پیرامون DRM در Xbox One ناعادلانه بود

A.R.A.$.H

کاربر سایت
godus_peter_molyneux.jpg

رئیس سابق استدیو مایکروسافت آقای Peter Molyneux که 22 Cans را نیز احداث کرده اند صحبت هایی پیرامون مایکروسافت و عملکردش در TechRadar داشته اند و گفته اند:
اینکه مایکروسافت می خواست گیمینگ ما را کنترل کند ناعادلانه بود.آنها به زور از ما می خواهند همیشه آنلاین باشیم.مردم از چنین چیزی استقبال نکردند.
آقای Molyneux گفته اند که شاید مایکروسافت می خواسته است چیزی را پایه گذاری کند که اثرات مثبتش در دراز مدت نشان داده می شد اما چند اشتباه در مقابل عموم مردم باعث شد که خشم مردم برانگیخته شود:
من مایکروسافت را می شناسم.می دانم که آنها کارهایی را می کردند که گمان می کردند دور اندیشانه باشد.زمانی که ما در چنین دنیای بزرگ هستیم و شما چنین شرکتی می باشید، بایستی بدانید که اگر یک قدم اشتباه بردارید مردم به شما حمله ور می شوند و بسیار بسیار ناعدلانه شما را قضاوت می کنند و مانند هر چیزی دیگری که در دنیا اشتباه انجام می دهید بایستی قدم های بزرگی برای تصحیح آن بردارید.مایکروسافت سیاست خود را تغییر داد و خیلی ها گفتند عالی شد که شما به حرف ما گوش کردید.اما در واقع در مسیر خود دیگرنتوانستید قرار بگیرید.
نظر شما پیرامون صحبت های Molyneux چیست؟
VG247

پیتر جان نیازی به گفتن شما نبود! مردم از زور هیچ وقت استقبال نمیکنن!! و کسی که بخواد زور بگه و چیزی رو برای مردم اجبار کنه محبوب نخواهد بود!

مردم نا آگاه تر از اون هستن که بفهمند ماکروسافت برنامش چی هست..! یکی چیزی در مورد DRM شنیدن خیال میکنن الا ماکرو می خواد ملت رو به چاپه..!
ماکرو برای اینکه یک سری تکنولوژی ها رو به اجرا در بیاره مجبوره بود از DRM استفاده کنه الان که DRM رفته نصب کامل بازی ها هم از بین میره و دو باره باید هی دیسک عوض کنیم دیگه نمیشه بین بازی ها به راحتی سوئیچ کرد و باید هی دیسک رو تعویض کنیم..

در کل برای من فرقی نمی کنه به اینترنت وصل بشه یا نه تو این 5 سالی هم که 360 داشتم همیشه اینترنت پر سرعتم وصل بود و برای یک مثل مشکل ساز نیست حالا یک عده تو کودوه ده کوره ای هستن که اینترنت نداره نمی دونم..

Microsoft was trying to outright control the online habits of Xbox One gamers

I don't want no ****ing idiot control me or change my habitual

it's not your life to decide what is good for me or not in time I as a gamer tell you what I want until that time please STFO

مردم نا آگاه تر از اون هستن که بفهمند ماکروسافت برنامش چی هست..! یکی چیزی در مورد DRM شنیدن خیال میکنن الا ماکرو می خواد ملت رو به چاپه..!
ماکرو برای اینکه یک سری تکنولوژی ها رو به اجرا در بیاره مجبوره بود از DRM استفاده کنه الان که DRM رفته نصب کامل بازی ها هم از بین میره و دو باره باید هی دیسک عوض کنیم دیگه نمیشه بین بازی ها به راحتی سوئیچ کرد و باید هی دیسک رو تعویض کنیم..

در کل برای من فرقی نمی کنه به اینترنت وصل بشه یا نه تو این 5 سالی هم که 360 داشتم همیشه اینترنت پر سرعتم وصل بود و برای یک مثل مشکل ساز نیست حالا یک عده تو کودوه ده کوره ای هستن که اینترنت نداره نمی دونم..
یعنی فقط شما اگاهید و مردمی که رفتن نظر دادن از پشت کوه اومده بودند؟
ترول می کنید؟

من مایکروسافت را می شناسم.می دانم که آنها کارهایی را می کردند که گمان می کردند دور اندیشانه باشد.
:-o
نظر من اینه که بجایه اینکه این قدر ماکرو گلواژه صادر کنه شیک و مجلسی وایسه تا کنسولش بیاد تو بازار نه اینکه این قد شایعه و اخبار نه چندان جالب بیاد ازش .

- - -ویرایش - - -

تو همیشه نت داشتی فقط ماکرو باید حرف شما رو گوش کنه این همه ادم پشم ان .
دیدگاه شما به دور از عقل و منطق هست دوست عزیز .

اتفاقا خیلی از کسایی که به این سیاستها اعتراض کردن گیمرهای کشورهایی بودن که بهترین نتهای جهان رو دارن!
احتمالا اون بازخوردهای اون همه گیمر که تو سایتهای خارجی داشتن اعتراض میکردن رو دیدید دیگه ؟! از بریتانیا و ایلات متحده تا دیگر کشورهای اروپایی!

تو همیشه نت داشتی فقط ماکرو باید حرف شما رو گوش کنه این همه ادم پشم ان .
دیدگاه شما به دور از عقل و منطق هست دوست عزیز .

برای من فرق نمیکنه فقط از این میترسم کنسول هیچ وقت هک نشه و بعد حسرت DRM رو بخوریم..

اون همه آدم هم اکثرا فنها کنسول رقیب بودن که دنبال گرفتن ماهی از آب گل آلودن..

برای من فرق نمیکنه فقط از این میترسم کنسول هیچ وقت هک نشه و بعد حسرت DRM رو بخوریم..

منظور من فن های ماکرو هم بود . یعنی الان همه ماکرو فن ها نت خوب دارن و مشکلی نیست ؟
عزیز من دعوا سر کنسول نیست یه احترام به هم نوع این داستانا همین :)

ای بابا.باز یه تاپیک دیگه.طبق قانون شماره 1 بازیسنتر:
دعوای فن ها تمام نمیشود فقط از تاپیکی به تاپیک دیگری منتقل میشود.
حالا هم که DRM تعطیل شده این بابا بی خود کرده اومده نظر دادهواسه ما شر درست میکنه.البته مطمئنم این بنده خدا اگه جَو بازیسنتر رو میدونست لال میشد حرف نمیزد:d

همون فن های کنسول رقیب باعث شدن مایکروسافت قبل از شیپ کردن کنسولش شکست مفتضحانه نخوره. یا کلاً از اخبار بی اطلاعی یا کلاً ترول کردن رو دوست داری. بهرحال بهتره قبل از اینکه پست بدی یکم فکر کنی راجع بهش! بعد از همین عوض کردن سیاست ها بود که یکم وضعیت پیش فروش X1 بهتر شد وگرنه قبلش کافی بود یه سر به فروم های خارجی میزدی تا آمار کار دستت بیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or