Pachter: کنسول PS Vita مرده است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
PS4_Remote-Play.jpg

آنالیزور آقای Michael Pachter نظر خود را پیرامون وضعیت فعلی PS Vita و Remote Play در جدیدترین برنامه Pach-Attack اعلام کردند.
سخنان ایشان:
اگر PS Vita را در رنگ های مختلف به فروش می رساندند، دیگر اصلا فروش نداشت.تنها چیزی که باعث فروش Vita می شود نرم افزار است.من لرزم میگیرد که بگویم Vita این ماه چند عدد فروش کرده است اما پاسخ بسیار کم است.Vita دیگر مرده است و همه چیز تمام شده.این دستگاه بزرگی است که کسی احتیاج به آن پیدا نمی کند پس کسی هم نخواهد خرید.
صحبت های ایشان در جهاتی درست است: ویتا بازی هایی نظیر Soul Sacrifice و Dragon’s Crown دارد اما فروشی که باید داشته باشند را ندارند و در این میان 3DS به راحتی این کنسول را هم در ژاپن و هم در آمریکای شمالی شکست داده است.
آیا Remote Play و نمایش این کنسول در E3 تفاوتی ایجاد خواهد کرد؟
Gamingbolt

همه چیز به گیمزکام بشتگی داره ، چندتا بازیه بزرگ اگه معرفی کنه که بعدا در طول سال کنسل نشن ویتا جون میگیره ، اگه نه که موافقم باهاش !

سونی فقط بلده خوب تبلیغ کنه سره همین ps vita و تبلیغاتش من خر شدم تن به حماقتی دادم که برام 900 هزار تومن آب خورد..!!!!!!
از 3 تا کنسول خانگی اونطور حمایت کرده..حمایتش ازpsp هم فوق العاده بود ولی حالا چون یک مدتی هست بنا به دلایلی کم توجهی شده به ویتا فقط بلده تبلیغ کنه؟!

- - -ویرایش - - -

این کم بازی بودن ویتا به بد موقعی خورد! شک نکنید این وضعیت در زمانی غیر از حالا بود اینطور نمیشد!
این وضعیت ویتا خورد به زمان معرفی و هیاهوی پلی 4 ! و اگه پلی 4 نبود وضعیت ویتا از لحاظ بازی عالی میشد! اصلا نمیشه به ویتا گفت کنسول مرده ! از گیمز کام کم کم حمایت ازش بیشتر میشه و بعد مدتی که پلی 4 عرضه شد و روال عادیش رو طی کرد ویتا بیشتر هم جون می گیره!

در اینی که ایشون چرت و پرت همیشه می گه شکی نیست

سونی فقط خوب بلده حرف بزنه اما عمل کردنش مثل حرف زندش نیست ، الان باز دوباره 4 تا انحصاری بندازین وسط و دفاع کنید اما بازی فقط یک طرف قضیه هست، سونی واقعا توی بحث سخت افزاری و نرم افزاری کنسول هاش احمقانه عمل می کنه ، فقط بازی سازیش قابل قبوله که البته داستان بازی سازی در مورد ویتا ماسیده :d

از 3 تا کنسول خانگی اونطور حمایت کرده..حمایتش ازpsp هم فوق العاده بود ولی حالا چون یک مدتی هست بنا به دلایلی کم توجهی شده به ویتا فقط بلده تبلیغ کنه؟!

- - -ویرایش - - -

این کم بازی بودن ویتا به بد موقعی خورد! شک نکنید این وضعیت در زمانی غیر از حالا بود اینطور نمیشد!
این وضعیت ویتا خورد به زمان معرفی و هیاهوی پلی 4 ! و اگه پلی 4 نبود وضعیت ویتا از لحاظ بازی عالی میشد! اصلا نمیشه به ویتا گفت کنسول مرده ! از گیمز کام کم کم حمایت ازش بیشتر میشه و بعد مدتی که پلی 4 عرضه شد و روال عادیش رو طی کرد ویتا بیشتر هم جون می گیره!
فعلا که اینطوری شده..!!!تا خلافش ثابت نشه برای منی که تو این مملکت 3 برابر قیمت اصلی پول میدم دیگه هیچ چیزی رو از سونی باور نمیکنم..!!دلیل نداره کنسولش تو نسل قبل خوب بوده حالا به هر دلیلی بیاد به نام اسم و رسمش کاری کنه 3 تا بازی درست درمون واسه ps vita نیاد..!!!!گفتم برای من پشتیبانی مهمه که هیچ چیزی ازش ندیدم تا الان..!!اینو اون دوستایی که ps vita دارن قشنگ درک میکنن.!

فعلا که اینطوری شده..!!!تا خلافش ثابت نشه برای منی که تو این مملکت 3 برابر قیمت اصلی پول میدم دیگه هیچ چیزی رو از سونی باور نمیکنم..!!دلیل نداره کنسولش تو نسل قبل خوب بوده حالا به هر دلیلی بیاد به نام اسم و رسمش کاری کنه 3 تا بازی درست درمون واسه ps vita نیاد..!!!!گفتم برای من پشتیبانی مهمه که هیچ چیزی ازش ندیدم تا الان..!!اینو اون دوستایی که ps vita دارن قشنگ درک میکنن.!
شرایط فعلیش رو بنده هم قبول دارم ولی خب چیز گذرا و موقتی هستش!

ویتا واقعا مرد و من واقعا نمیدونم چرا یک سری بعد از دو سال هنوز این حق رو به سونی میدن که میتونه کنسول رو زنده کنه
طرف میاد کنسول 8 ماهه رو میگه مرد و شکست خورده بعد این کنسول رو که دو ساله ازش میگذره و فروشش واقعا ابروریزی هست رو میگه پیروز میدانه
اینم من نمیگم بالا نوشته

من لرزم میگیرد که بگویم Vita این ماه چند عدد فروش کرده است اما پاسخ بسیار کم است.Vita دیگر مرده است و همه چیز تمام شده.این دستگاه بزرگی است که کسی احتیاج به آن پیدا نمی کند پس کسی هم نخواهد خرید.

برید فروش 3ds رو ببنید 100 هزار دستگاه رو توی 9 ساعت فروخته اونم نه دستگاه معمولی بلکه باندل تمام 3ds های امازون در ژاپن فروخته شدن و خاک های زیرشو جارو کردن

واقعا epic fail شدن فن های سونی دیدن داره که میگفتن با اومدن ویتا 3DS میمیره

2c76cd1548bb35721.jpg

سونی تو ps3 نصف بازار کنسولیش رو از دست داد و توی ویتا تقریبا تمامش رو از دست داده

الان چشم امیدم فقط به ps4 هستش

آخرین ویرایش:
از نظر من ویتا 1 سال دیگه وقت داره خودشو نشون بده 3DS با اون وضعیت بد شد این ویتا هم می‌تونه همین کار رو بکنه. وقت 1 سال وقت داره اونم باز میگم از نظر من. ویتا کاهش قیمت نیازی نداره فقط به بازی نیاز داره

شرایط فعلیش رو بنده هم قبول دارم ولی خب چیز گذرا و موقتی هستش!
الان نمی شه نظر قطعی داد که این شرایط گذرا و موقتی هست.
ویتا با وجود این که واقعا عالی هست اما وضع بازی هاش اصلا خوب نیست,سونی فراموش کرده که کنسولی به اسم ویتا داره.
من هم به رفتم PS3ـیم رو فروختم برای ویتا
اما الان پشیمون هستم.

سونی اگه اون همه تمرکزی که رو کنسولهای اصلیش داره رو کنسولهای دستیش هم داشت اینجوری نمیشد .ویتا کنسول خوبیه فقط تنوع بازی نداره وهمین به چنین روزی انداختش

ویتا واقعا مرد و من واقعا نمیدونم چرا یک سری بعد از دو سال هنوز این حق رو به سونی میدن که میتونه کنسول رو زنده کنه
طرف میاد کنسول 8 ماهه رو میگه مرد و شکست خورده بعد این کنسول رو که دو ساله ازش میگذره و فروشش واقعا ابروریزی هست رو میگه پیروز میدانه
اینم من نمیگم بالا نوشته

برید فروش 3ds رو ببنید 100 هزار دستگاه رو توی 9 ساعت فروخته اونم نه دستگاه معمولی بلکه باندل تمام 3ds های امازون در ژاپن فروخته شدن و خاک های زیرشو جارو کردن

واقعا epic fail شدن فن های سونی دیدن داره که میگفتن با اومدن ویتا 3DS میمیره

2c76cd1548bb35721.jpg

سونی تو ps3 نصف بازار کنسولیش رو از دست داد و توی ویتا تقریبا تمامش رو از دست داده

الان چشم امیدم فقط به ps4 هستش

یادش بخیر , قبل اومدن ویتا منم کمی عقیده ام مثل همون هایی بود که میگتن ویتا بیاد میترکونه, 3ds بای بای :d ویتا نیومده بود یه بحثی تو فروم بازی رایانه بود یکی از مدیراش بود فکر کنم از اینکه ویتا نمیتونه موفق بشه میگفت و اینکه 3DS فرق داره وضعش با ویتا و . . .
من پیش خودم میگفتم عجب ادم احمقیه!:"> ویتا به این عظمت رو چی میگه راجع بهش!
ولی مثل اینکه با این اوضاع کاملا حق داشته!
--
با قسمت اول حرفتم موافقم بدجور به Wii U میرسه, کنسول شکست خوردست , اصلا نابود شده, رفته با اینکه هنوز 1سال هم نشده! ولی به ویتا که میرسیم نه اقا کی گفته, راه داره هنوز ویتا , فقط باید صبر کرد!

حالا باید به این نکته پی برد که قدرت سخت افزاری همیشه نمیتونه موقیت کنسول رو تضمین کنه !!نمونش ویتا و ps3

حالا باز دوستان دارن همون قضیه رو ps4 پیاده میکنن!!

سونی بزرگ ترین مشکلش اینه که بعد از دو نسل هنوز نتونسته مفهوم و کانسپت کنسول خانگی و قابل حمل رو از هم جدا کنه و فقط به scale کردن بازی ها اکتفا کرده با ید تو این نسل هم دست به ساخت بازی هایی دارای مولفه های بازی های پرتابل می زد نه اینکه بازی هاش صرفا scale های کوچک تر از عناوین کنسول خانگی باشند مثل Uncharted , Kill Zone و .... که همه ی طرفداراش قبلا با کیفیتی به مراتب بالا تر تجربش کردند...... یاد Locoroco , Patapon , Lumines
به خیر گرچه2000 PSP هم بدترین کنسول قابل حمل عمرم بود با باتریه افتضاحش ( چون Ps Vita از اول منو جذب نکرد با وجود 3ds )
چی می شد اگر Vita بر مبنای اندروید و Cpu های Arm بود یه چیزی فوق العاده تر از Nvidia Shield....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or