M ξ λ δ ζ کاربر سایت Jul 31, 2013 #3 وای نه باورم نمیشه !! این فوق العاده اس !! الی من دارم برمیگردم !!
HalfLife G Loyal Member Jul 31, 2013 #4 تصوير اولي مربوط به اون بيسي كه تامي توش زندگي مي كرد نيس؟؟كجاي عكس تازس؟
Gojira Remembering کاربر سایت Jul 31, 2013 #5 نوشته شده توسط halflife g: تصوير اولي مربوط به اون بيسي كه تامي توش زندگي مي كرد نيس؟؟كجاي عكس تازس؟ بیشتر... عزیز این بازی انحصاری ـه هنوز خیلی از ما امیدواریم که تجربش کنیم ممنون می شم چیزی اسپویل نکنین.
نوشته شده توسط halflife g: تصوير اولي مربوط به اون بيسي كه تامي توش زندگي مي كرد نيس؟؟كجاي عكس تازس؟ بیشتر... عزیز این بازی انحصاری ـه هنوز خیلی از ما امیدواریم که تجربش کنیم ممنون می شم چیزی اسپویل نکنین.
Daemonis Run Baby Run کاربر سایت Jul 31, 2013 #6 نوشته شده توسط Gojira: عزیز این بازی انحصاری ـه هنوز خیلی از ما امیدواریم که تجربش کنیم ممنون می شم چیزی اسپویل نکنین. بیشتر... مهدی واقعا متاسفم واست که هنوز بازیش نکردی Shame on You
نوشته شده توسط Gojira: عزیز این بازی انحصاری ـه هنوز خیلی از ما امیدواریم که تجربش کنیم ممنون می شم چیزی اسپویل نکنین. بیشتر... مهدی واقعا متاسفم واست که هنوز بازیش نکردی Shame on You
Amin 47 کاربر سایت Jul 31, 2013 #8 عکس دسکتاب من اینه ولی دقت نکرده بودم خیلی کامل نیست. به هر حال خیلی خیلی خوشحال شدم.گفتم بازی تموم نشده هنوز پست هام تو تاپیکش هست.
عکس دسکتاب من اینه ولی دقت نکرده بودم خیلی کامل نیست. به هر حال خیلی خیلی خوشحال شدم.گفتم بازی تموم نشده هنوز پست هام تو تاپیکش هست.
T-078 TYRANT کاربر سایت Jul 31, 2013 #11 دارم از خوشحالی بال در میارم تا الان 3 بار تمومش کردم دی ال سی هم بیاد میشه 4 بار.:d
soorena کاربر سایت Jul 31, 2013 #13 :bighug: ایول یک بار دیگه با یه داستان و اتفاقات جدید میتونیم این شاهکارو بازی کنیم
Holy Diver کاربر سایت Jul 31, 2013 #14 نوشته شده توسط SMM9: به به پس تو این دی ال سی یک شخصیت جدید مونث از فایر فلای ها هست بیشتر... از کجا فهمیدید دقیقا؟! اون عکس پایینی مال مولتی بازیه!
نوشته شده توسط SMM9: به به پس تو این دی ال سی یک شخصیت جدید مونث از فایر فلای ها هست بیشتر... از کجا فهمیدید دقیقا؟! اون عکس پایینی مال مولتی بازیه!
Gojira Remembering کاربر سایت Jul 31, 2013 #15 نوشته شده توسط Daemonis: مهدی واقعا متاسفم واست که هنوز بازیش نکردی Shame on You بیشتر... همه که مثل شما مرفه بی درد نیستن PS3 داشته باشن.:d ایشالا ماهم بعد از تجربه V به جمع شما می پیوندیم.:bighug: DLC هم باشه چه بهتر. آخرین ویرایش: Jul 31, 2013
نوشته شده توسط Daemonis: مهدی واقعا متاسفم واست که هنوز بازیش نکردی Shame on You بیشتر... همه که مثل شما مرفه بی درد نیستن PS3 داشته باشن.:d ایشالا ماهم بعد از تجربه V به جمع شما می پیوندیم.:bighug: DLC هم باشه چه بهتر.