شایعه Natal در Halo: Reach ؟!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dreadlord

کاربر سایت
همانطور که میدونید، قبلا شایعه شده بود که وقتی Halo: Reach در انتهای سال عرضه بشود، از Natal پشتیبانی میکند. این موضوع از طرف مایکروسافت و بانجی نه تایید شده نه تکذیب! تا اینکه امروز عکسهای جدیدی از Reach در اینترنت پخش شد. در یکی از این عکسها Crosshair (نقطه شلیک) در سمت چپ صفحه قرار داشت!!

دو عکس زیر به ترتیب از Halo 3 و Halo 3: ODST هستند و Crosshair هم به طور معمول در وسط صفحه قرار دارد.

halo3_screengrab_wideweb__470x264,0.jpg

odst.jpg

اما در عکس زیر که مربوط به Halo: Reach است Crosshair تقریبا به طور کامل در سمت چپ قرار دارد!! چیزی که در بازیهای اول شخص کنسول Wii مشاهده می شود و با تکان دادن کنترلر، نشانه در اسکرین حرکت میکند. با این تفاسیر، این شایعه که Reach از Natal پشتیبانی میکند قوت بیشتری پیدا می کند!

reachleaked(1).png

البته این ممکن است واکنشی مربوط به یک انفجار یا Lag باشد اما در هر صورت افزایش احتمال وجود Natal در بازی با توجه به این عکس انکار ناپذیر است! و اگر حقیقت داشته باشد نشان دهنده اطمینان کامل مایکروسافت نسبت به قدرت این کنترلر است.

شما در این باره چی فکر میکنید؟

من که نفهمیدم چی گفتی..! یعنی بانجی اینقدر منگوله که اگر نشانه تغییر کنه اسلحه رو تغییر نمیده..؟

نميدونم خوشحال باشم الان يا نه ! البته هنوز هيچي مشخص نيست اما اميدوار بودم تو آپديت هاي امشب يه چيزي در اين مورد بگن كه تو اولي نگفتن تا ببينيم دومي چي ميشه . به نظر من اگه به صورت دلخواه هم قرار بدن اين گزينه رو نميتونه جالب باشه براي اين بازي . بايد منتظر بمونيم ببينيم چي ميشه

تانك يو بابي .

به نظرم میخوان همین کار رو بکنن. با توجه به اینکه الان 70 درصد بازی تکمیل شده و زمان بسیاری تا عرضه ی بازی مونده پس این کار خیلی هم بعید به نظر نمیرسه....

ممنون بابک بابت خبر...

پ.ن.: مواظب باش نیان بگن Halo: Reach دچار Overrating خواهد شد... :دی

آخرین ویرایش:
اتفاقا خوب میشه از ناتال استفاهده کنه تا خیلی ها دیگه نیان بگن با ناتال fps نمیشه بازی کرد :biggrin1:
یعنی اگر استفاده کنه ببینین مایکروسافت روی این وسیله چقدر اطمیانان داره که میتونه بزرگترین fps خودش را ریسک کنه !

اتفاقا من هم بدم نمیاد استفاده کنه. اگه خوب درش بیارن خیلی عالی میشه و می تونیم یکی از فوق العاده ترین بازی ها رو با Natal تجربه کنیم.

یعنی اگر استفاده کنه ببینین مایکروسافت روی این وسیله چقدر اطمیانان داره که میتونه بزرگترین fps خودش را ریسک کنه !
کاملا با این جمله موافقم ، مايکروسافت بايد اینقدر به این وسيله اطمينان داشته باشه که نياد بزرگترين بازيشو به خاطرش فنا کنه!
حتما خيلی خفن ميشه ، همه ميدونيم که مايکروسافت سره هيلو 3 چقدر هزينه کرد برای ساخت ، آزمايش های مختلف که رو هيچ بازی ای انجام نشده بود و ...
عمرا نمياد عنوان به این بزرگيشو الکی خراب کنه

چیزی که معلومه اینه که بانجی و مایکروسافت کار بد دست کسی نمیدن چه برسه به همهی امید مایکروسافت:reach

من میرم تو option سریع disable ش میکنم :دی (به امید خدا گزینش موجوده!)

اگه مایکروسافت حاضر شده بزرگترین بازی خودش را با ناتال بسازه حتما یه چیزی میدونه و حتما نتیجه بهتری را دیده که اینکار را میکنه البته اینا همش حدس و گمانه ولی اگر بشه چیزی هست که مایکروسافت را وادار به این ریسک بکنه حتما نتیجه بهتری را دیده !

به عنوان کسی که حق خودش میدونه در مورد Halo نظر بده , امیدوارم Natal توی بازی استفاده نشه یا اگه استفاده بشه , در صورت off کردن صدمه ای به کیفیت بازی نزنه.
البته باید به مایکروسافت هم حق داد که این کارو بکنه. چون فقط به خطر همین Reach میتونه فروش اولیه Natal رو خیلی افزایش بده.

راستی اون تیکه تار شده (بین دو تا پای Covenant سمت چپی) قضیه ـش چیه ؟! توی سایت خود Bungie هم این شکلیه !

آخرین ویرایش:
من هنوز نگرانم!
تا یه تریلر رسمی از بازی کردن یه بازی fps با ناتال نیاد من نظرم عوض نمیشه!
آخه بازی fps سرعت عمل میخواد!
چطور میخواد راه بره؟نکنه باید رو تریدمیل بازی کنیم؟!:دی
به احتمال 90% از کنترلر باید استفاده بشه...تازه اگه سرعت عمل ناتال خیلی خوب باشه هنوز درکش سخته که بشه راحت بازی کرد...
آخر سر تیک عصبی میگیریم:دی

به عنوان کسی که حق خودش میدونه در مورد Halo نظر بده , امیدوارم Natal توی بازی استفاده نشه یا اگه استفاده بشه , در صورت off کردن صدمه ای به کیفیت بازی نزنه.
البته باید به مایکروسافت هم حق داد که این کارو بکنه. چون فقط به خطر همین Reach میتونه فروش اولیه Natal رو خیلی افزایش بده.

راستی اون تیکه تار شده (بین دو تا پای Covenant سمت چپی) قضیه ـش چیه ؟! توی سایت خود Bungie هم این شکلیه !
کاملا با نظرت موافقم. ولی من کلا نمیخوام تو بازی Natal باشه. چه Optional چه زوری.

او تیکه تاره هم همون اول که اسکنهای GI اومد دربارش بحث شد. فکر می کنم اسم Player باشه مثلا :thinking: هرچی هست مربوط به HUD است (خسته نباشم:دی)

شما در این باره چی فکر میکنید؟
ببين عزيزم .....:biggrin1:
(شوخي)
يه سوال واسه من پيش اومده تو بازي هايه wii وقتي نشونه رو تكون ميدي اسلحه هم با هاش جابه جا ميشه ولي اينجا اسلحه دقيقا وسطه(يا حداقل سر جاشه).
--
من فك نكنم كه حتما بايد از ناتال استفاده كنيم (اگه راست باشه) و خدا كنه حتما بشه disable كردش چون اونجوري احساس پوچي ميكنم (چون تو wii حداقل يه چي ميگيريم دستمون) يا حداقل كنترلر رو جايه اسلحه تو دست بگيريم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or