اینم نمونه کیفیت!اینو فکر کنم همه دیگه فهمیده باشن که فرقی ندارن این دوتا باهم :d
والا من که چیزی نمیبینم !
http://tinyz2.co/img.php?id=The.Martian.2015.720p.TinyMoviez.jpg?&server=185.49.85.30
اینم نمونه کیفیت!اینو فکر کنم همه دیگه فهمیده باشن که فرقی ندارن این دوتا باهم :d
والا من که چیزی نمیبینم !
سلام . برو بچ انکودر خوب برا بلوری ریپ های تقریبا 5-6 گیگی کی رو پیشنهاد میدید ؟ این کیفیت های 1.5 گیگی 2 گیگی یه خورده رو تلویزیونم پیکسل پیکسل میشه از طرفی هم ریلیز های 10 گیگی دیگه زیاده رویه برا هر فیلمی . میونه این کیفیت ها بخوام دانلود کنم چه ریلیزی رو سرچ کنم به نظرتون ؟
JYK , از 3 گیگ داره تا 6 گیگ ....سلام . برو بچ انکودر خوب برا بلوری ریپ های تقریبا 5-6 گیگی کی رو پیشنهاد میدید ؟ این کیفیت های 1.5 گیگی 2 گیگی یه خورده رو تلویزیونم پیکسل پیکسل میشه از طرفی هم ریلیز های 10 گیگی دیگه زیاده رویه برا هر فیلمی . میونه این کیفیت ها بخوام دانلود کنم چه ریلیزی رو سرچ کنم به نظرتون ؟
سلام . برو بچ انکودر خوب برا بلوری ریپ های تقریبا 5-6 گیگی کی رو پیشنهاد میدید ؟ این کیفیت های 1.5 گیگی 2 گیگی یه خورده رو تلویزیونم پیکسل پیکسل میشه از طرفی هم ریلیز های 10 گیگی دیگه زیاده رویه برا هر فیلمی . میونه این کیفیت ها بخوام دانلود کنم چه ریلیزی رو سرچ کنم به نظرتون ؟