Mikami: پتانسیل ترس را در کنترلر و کنیکت X1 دیده ام

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20130731_the_evil_within.jpg

در قسمتی از گزارشی که OXM از آقای میکامی تهیه کرده است (و قرار است فردا در مجله به صورت کامل منتشر شود) , این طوربه نظر میرسد که قابلیت ها و میزان دقت کینکت جدید مورد توجه او قرار گرفته است.

او به OXM چنین میگوید:
اگر کینکت بتواند با دقت کافی حالت صورت بازیکنان را تشخیص دهد,میتوانم از آن در نقاطی از بازیم استفاده کنم
همچنین او برنامه هایی برای موتور های تعبیه شده در کنترلر این کنسول دارد:
این راهی جدید برای تماس با بازیکن است.فعلا برنامه ی خاصی برای آن ندارم اما میدانید که انگشتان بسیار,بسیار حساس هستند
طبیعتا ما در مورد نحوه استفاده از این امکانات پرسیده ایم اما ایشان جوابی نداند که این می تواند به دلیل سختی این مسئله باشد زیرا استفاده از مترجم در نقل و قول های طولانی سخت یا میتوان به خاطر رو نکردن آن باشد.

شما چه فکر میکنید؟

منبع

با وجود اينكه ارادت خاصي به استاد ميكامي دارم اما اميدوارم كه تمام تمركزش رو روي استفاده مناسب از امكانات تعبيه شده تو كنترلر X1 و PS4 بزاره و سراغ Kinect و Move نره. من نمي خوام جلوي تلويزيون و در مقابل Safe-Head دست و پا بزنم:d
باو استاد داره بازی رو میسازه :| سراغ این جلف بازی ها نمیره که :| :دی
تو متن خبر هم بود میخواد از دوربینش استفاده کنه :-?
البته همون طور كه امينم لينكشو گذاشت .....
من که نگذاشتم :-" بچه ها لوطف کرده بودن گذاشته بودن :دی
همین کوجیما تا پریروز که MGS رو کنسول Micro نداده بود فحش میشنید بعضا دیده شده به تریلری که از بازی هاش هم میداد گیر میدادن حالا استاد , استاد خطابش میکنن.
شوما خیالت راحت :دی هنوز هم استاد تو BC فحشش رو میخوره :دی حالا دیگه اینوری ها فحشش میدن به جای اونوری ها :| :دی :|

اصلاً یه زمانی همین کلمه ی استاد خودش جای فحش داشت :دی

او استاد داره بازی رو میسازه :| سراغ این جلف بازی ها نمیره که :| :biggrin1:
تو متن خبر هم بود میخواد از دوربینش استفاده کنه :-?
استاد كه استاده و هركاريم كنه باز ما قبولش داريم اما وقتي از توانايي كينكت تعريف ميكنه و تصميم داره كه در صورت لزوم از دوربينش استفاده كنه يه جورايي گوياي اين مسئلس كه امكان داره بازي رو X1 از كينكت بهره ببره. اونم نه تو همه چي تو يه سري موارد محدود. حالت دومم اينه كه تيريپ فيلم The Ring بشه و از تو دوربين كينكت Re-Bone Laura بياد بيرون كه با توجه به پيشرفت كينكت تقريبا عمليه! :-":d
من که نگذاشتم :-" بچه ها لوطف کرده بودن گذاشته بودن :biggrin1:
هم دست بچه هايي كه تو تاپيك اصليش گذاشتنش و هم دست تو كه تو اين تاپيك گذاشتيش درد نكنه:d

با وجود اينكه ارادت خاصي به استاد ميكامي دارم اما اميدوارم كه تمام تمركزش رو روي استفاده مناسب از امكانات تعبيه شده تو كنترلر X1 و PS4 بزاره و سراغ Kinect و Move نره. من نمي خوام جلوي تلويزيون و در مقابل Safe-Head دست و پا بزنم:d
===

البته همون طور كه امينم لينكشو گذاشت استاد ميكامي به قصد طرفداري از X1 اين حرفو نزده و فقط از تاثير مطلوبي كه كنترلرهاي جديد مثل Kinect يا Move ميتونن رو سبك ترس داشته باشن گفته.
چه خوبه که move را قاطی میکنی ؟! اینجا متن خبر از move اسمی برده ؟! امگه move را میتونی به صورت همزمان و ترکیبی استفاده کنی ؟ شما الان شرایط کینکت را با move مقایسه میکنی ؟ یکی از برگ برنده های کینکت که از جمله شما ها بعدن بهش پی میبرین استفاده ها بسیار متفاوت به صورت ترکیبی هست .

چه خوبه که move را قاطی میکنی ؟! اینجا متن خبر از move اسمی برده ؟! امگه move را میتونی به صورت همزمان و ترکیبی استفاده کنی ؟ شما الان شرایط کینکت را با move مقایسه میکنی ؟ یکی از برگ برنده های کینکت که از جمله شما ها بعدن بهش پی میبرین استفاده ها بسیار متفاوت به صورت ترکیبی هست .
اصلا دقت كردي كه نوشتم كنترلرهاي جديد مثل اين دوتا؟!
البته همون طور كه امينم لينكشو گذاشت استاد ميكامي به قصد طرفداري از X1 اين حرفو نزده و فقط از تاثير مطلوبي كه كنترلرهاي جديد مثل Kinect يا Move ميتونن رو سبك ترس داشته باشن گفته.
تو پست آخرمم دقت كني مي بيني كه نوشتم امكان داره رو X1 از كينكت پشتيباني كنه و حرفي از Move كنسول PS4 نزدم.
استاد كه استاده و هركاريم كنه باز ما قبولش داريم اما وقتي از توانايي كينكت تعريف ميكنه و تصميم داره كه در صورت لزوم از دوربينش استفاده كنه يه جورايي گوياي اين مسئلس كه امكان داره بازي رو X1 از كينكت بهره ببره.

جان عزيزتون پستارو درست بخونيد و الكي دعوا راه نندازيد وقتمونو از سر راه نياورديم كه صبح تا شب بخوايم دعوا كنيم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or