Mikami: پتانسیل ترس را در کنترلر و کنیکت X1 دیده ام

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20130731_the_evil_within.jpg

در قسمتی از گزارشی که OXM از آقای میکامی تهیه کرده است (و قرار است فردا در مجله به صورت کامل منتشر شود) , این طوربه نظر میرسد که قابلیت ها و میزان دقت کینکت جدید مورد توجه او قرار گرفته است.

او به OXM چنین میگوید:
اگر کینکت بتواند با دقت کافی حالت صورت بازیکنان را تشخیص دهد,میتوانم از آن در نقاطی از بازیم استفاده کنم
همچنین او برنامه هایی برای موتور های تعبیه شده در کنترلر این کنسول دارد:
این راهی جدید برای تماس با بازیکن است.فعلا برنامه ی خاصی برای آن ندارم اما میدانید که انگشتان بسیار,بسیار حساس هستند
طبیعتا ما در مورد نحوه استفاده از این امکانات پرسیده ایم اما ایشان جوابی نداند که این می تواند به دلیل سختی این مسئله باشد زیرا استفاده از مترجم در نقل و قول های طولانی سخت یا میتوان به خاطر رو نکردن آن باشد.

شما چه فکر میکنید؟

منبع

این یه تیکه یعنی چی؟:biggrin1:

مایکروسافت توی این دسته های جدیدش یک سری موتور لرزاننده گذاشته که به صورت های خاص میلرزن :d مثلا زمان استارت ماشین تو فورزا عین صدایی که میده میلرزن :d

میکامی همین رو کم داشت :|
دیگه دسته رو هم نمیتونیم دستمون بیگریم :-s
یهو گازمون میگیره :دی
اگر کینکت بتواند با دقت کافی حالت صورت بازیکنان را تشخیص دهد,میتوانم از آن در نقاطی از بازیم استفاده کنم
عجب آدمیه :| میخوای ترس دیگران رو ببینی !؟ :دی

میکامی این روزا داره خیلی به Xbox one و کینکت علاقه نشون میده.نکنه فن جدید مایکرو شده:d
اتفاقاً چند وقت پیش هم از PS4 تعریف کرده بود و گفته بود برای ژانر ترس خوبه :دی
ملاحظه بفرمایید :دی
سنگ معیارش ژانر ترسه :| فرضاً میگه فلان فراری خوب نیست چون به کار ژانر ترس نمیاد :|

من به شخصه پتانسیل ترس واقعی رو توی اون اتاق نورانی دیدم و بس >:) خودم اونقدر ایده واسش دارم که استاد باید منو به عنوان همکارش انتخاب کنه:bighug:

اتفاقاً چند وقت پیش هم از PS4 تعریف کرده بود و گفته بود برای ژانر ترس خوبه :دی
ملاحظه بفرمایید :دی
سنگ معیارش ژانر ترسه :| فرضاً میگه فلان فراری خوب نیست چون به کار ژانر ترس نمیاد :|
چه لینک جالبی دادی:d
میکامی هم یه مصاحبه کرده و مثل بقیه سازنده ها از ps4 تعریف کرده انگار نه انگار یه کنسوله دیگه هم وجود داره
:d

با وجود اينكه ارادت خاصي به استاد ميكامي دارم اما اميدوارم كه تمام تمركزش رو روي استفاده مناسب از امكانات تعبيه شده تو كنترلر X1 و PS4 بزاره و سراغ Kinect و Move نره. من نمي خوام جلوي تلويزيون و در مقابل Safe-Head دست و پا بزنم:d
===
حرف راست رو باید از استاد ها شنید
yahoo_4.gif

فعلا که دو استاد گرانقدر (کوجیما و میکامی) دارن تو حسینیه ماکرو سینه می زنن..
البته همون طور كه امينم لينكشو گذاشت استاد ميكامي به قصد طرفداري از X1 اين حرفو نزده و فقط از تاثير مطلوبي كه كنترلرهاي جديد مثل Kinect يا Move ميتونن رو سبك ترس داشته باشن گفته.

آخرین ویرایش:
همین کوجیما تا پریروز که MGS رو کنسول Micro نداده بود فحش میشنید بعضا دیده شده به تریلری که از بازی هاش هم میداد گیر میدادن حالا استاد , استاد خطابش میکنن.

38190610.jpg

این یه تیکه یعنی چی؟:دی

؟
جالبیش اینه که موتورها دقیقا توی دکمه ها جاسازی شدن .. یعنی کل دسته نمیلرزه فقط دکمه یا ماشه جداگونه واسه خودش میلرزه شوک سنتی هم جای خودش باقیه!! خیلی جالبه خدایی .. انصافا مایکرو تو این حرکت گل کاشته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or