Mark Cerny: سونی به انتقادات سخت گیرانه در جلسه PS4 نیاز داشت

A.R.A.$.H

کاربر سایت
cerny.jpg

معمار کنسول PlayStation 4، آقای Mark Cerny گفته اند که کمپانی Sony نیاز به نقدهای سخت گیرانه از طرف سازندگان درباره PlayStation 4 داشت.
آقای Cerny برای بیش از 30 تیم از نقاط مختلف جهان صحبت کردند.ایشان طی صحبت هایشان با وبسایت Develop گفتند که اولین مانعی که ما می بایستی از آن رد می شدیم روابط مهربانانه سازندگان و صاحبان پلتفرم می باشد.
صحبت های آقای Cerny:
بزرگترین مسئله برای من این بود که شما از SCE بیرون می آیید و چیزهایی از سازندگان می پرسید که در تاریخ این کمپانی پرسیده نشده است.اولین جوابی که شما پیرامون بازخورد میگیرید خیلی خوب است و سازندگان برای بهتر شدن روابط چیزهایی می گویند که شما دوست دارید بشنوید. Adam Boyes این را رابطه چای و نان فانتزی می نامد. اگر قضیه این است، واقعا کمکی نخواهد کرد.من دریافته ام که جلساتی که با گروه های مختلف می گذارم، اغلب آنها دارای نظرات قوی هستند.آنها چیزی را که درست و یا غلط است و یا مواردی که واقعا نیاز داریم را می گویند.من بیشتر به دنبال گروه هایی هستم که من را تحت فشار قرار دهند تا طراحی
آقای Cerny قبلا گفته بودند که در گذشته ملاقات ها همراه با نظرات منفی بوده و چنین مواردی هستند که این سیستم را شکل می دهند. دو برابر شدن RAM نیز از همین دیدگاه سازندگان الهام گرفته شده است.
Develop

یعنی سازنده ها به سونی گفتن رم رو بیشتر کن و بزار در اختیار سیستم عامل؟:-/
اگه زیاد نمی کرد با نسبت الان حساب کنیم 1.5 گیگ میرفت برا سیستم عامل 2.5 گیگ هم برا بازی :">
فکرشو بکن این اتفاق می افتاد
نخبگان BC که این نظرو دارن 4.5 گیگ هم کمه در اون صورت چی میگفتن
loudlaff.gif

یعنی رم 4 گیگ بوده (فرض میکنیم نصفش برای OS ) درخواست کردن دو برابرش کنه ( 4 گیگ برای اونا و 4 گیگ OS ) تازه این تایید نشده که نصفش برای OS ـه !

مرد مومن چیزی نساختی که راحت بشه بهش انتقاد کرد:d

منظورش یه چیز دیگه هست!:دی نیمگه الان بیایید به PS4 فحش بدید که!:دی میگه PS4 قبل از ساخته شدن و در مراحل طراحی نیاز به گرفتن فید بک از سازنده ها داشت. برای همین اینا در طی روند طراحی کنسول با 30 تا سازنده بزرگ مثل یوبیسافت و SE و ... صحبت کردن و طرح اولیه خودشون رو گزاشتن جلوشون و گفتن نظر بدید و منظور جناب سرنی این هست که انها به این نظرات سخت گیرانه احتیاج داشتن. مثلا سرنی و دوستان تو طرح های اولیه کنسول یه عالمه سنسور ارگانیکی برای گیم پد کنسول در نظر گرفته بودن اما وقتی دیدن سازنده ها هیچ ایده بدرد بخوری برای استفاده از انها ندارن خیلی راحت این طرح هارو گزاشتن کنار!

DF که میگه فلان بازی CG likeــه اینو گفته ها:d

گفت 5.5 گیگ برای بازی 3.5 گیگ برای OS که اونم تایید نشده از طرف سونی ! در ضمن فرض که میدونید چیه ؟!
فرض میکنیم حرف شما درسته نصف رم برای OS
اینکه بازی سازه گفته بجای 2 گیگ 4 گیگ بذار در اختیار من کجاش ایراد داره ؟!!!

من که نگفتم سونی کار بدی کرده که رم رو زیاد کرده:dاتفاقا کار خوبیه دستش هم درد نکنه
فقط خواستم بگم منبع این حرف چقدر معتبره(CG like;;)) قصد دیگه ای نداشتم:d

ما تو اعتبارش شکی نداریم اگه حرفاشون تایید هم بشه از طرف سونی بازم 5.5 > 5 و GDDR5 > DDR3 b-( :دی

آخرین ویرایش:
گفت 5.5 گیگ برای بازی 3.5 گیگ برای که اونم تایید نشده از طرف سونی ! در ضمن فرض که میدونید چیه ؟!
فرض میکنیم حرف شما درسته نصف رم برای OS
اینکه بازی سازه گفته بجای 2 گیگ 4 گیگ بذار در اختیار من کجاش ایراد داره ؟!!!
من که نگفتم سونی کار بدی کرده که رم رو زیاد کرده:dاتفاقا کار خوبیه دستش هم درد نکنه
فقط خواستم بگم منبع این حرف چقدر معتبره(CG like;;)) قصد دیگه ای نداشتم:d
ما تو اعتبارش شکی نداریم اگه حرفاشون تایید هم بشه از طرف سونی بازم 5.5 > 5 و GDDR5 > DDR3
yahoo_66.gif
biggrin1.gif

آفرین به سونی که انقدر رم در اختیار سازنده ها میزاره:bighug:​
در مورد 5.5gddr5>5DDR3 هم که ...از ماکرو نمیشه انتظار سخت افزار قوی داشت اما همینکه نزدیک سونیه نکته ی مثبتیه:d

آخرین ویرایش:

نه اول گفتن 6 میلیون ترانزیستور بزار و یه ذره هم Cloud بچپون توش تا هوش مصنوعی 600٪ برابر بسازیم اما سونی گفت نه. بعد گفتن خوب جهنم پس حداقل رم رو دوبرابر کن، سونی هم گفت چشم.

حالا خوبه بازیسازها این قضیه رو تکذیب کردن وگرنه شما چیکار میخواستی بکنی؟:دی

نه اول گفتن 6 میلیون ترانزیستور بزار و یه ذره هم Cloud بچپون توش تا هوش مصنوعی 600٪ برابر بسازیم اما سونی گفت نه. بعد گفتن خوب جهنم پس حداقل رم رو دوبرابر کن، سونی هم گفت چشم.

حالا خوبه بازیسازها این قضیه رو تکذیب کردن وگرنه شما چیکار میخواستی بکنی؟:دی

Cloud مشکلت با Cloud چیه همه جا ترول میکنی؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or