Mario Kart جان پسر بچه ده ساله را نجات داد

• Thread starter Thread starter PD
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PD

کاربر سایت
gryffin_sanders_e1375397365511.jpg

بازی Mario Kart به پسر بچه ده ساله برای نجات خانواده ی خود کمک کرد. این پسر نوجوان بعد از اینکه مادربزرگ 74 ساله اش ناگهان در حال رانندگی از حال میرود، فرمان خودرو را بدست میگیرد و آن را به سمت مکانی امن در گودال کنار جاده میبرد. در نتیجه از تصادف جلوگیری میکند و جان خود ، مادربزرگ و برادرش را نجات میدهد. او در مصاحبه بعد از این اتفاق میگوید، کار کردن با فرمان را از بازی کردن Mario Kart یاد گرفته است : " من می خواستم خودمون رو جایی ببرم که از راه ترافیک کنار بریم "

گفته میشود حمله ی قلبی باعث از حال رفتن مادربزرگ این پسر بچه شده است و در حالی که ماشین 60 مایل در ساعت، سرعت داشته، آن را کنترل کرده است.

Gryffin Sanders پسربچه این ماجرا اشاره ای در این رابطه نمیکند اما ما حدس میزنیم که او نسخه ی Wii ماریو کارت را بازی کرده باشد زیرا این نسخه همراه با فرمانی برای Wiimote عرضه شده است.

منبع

آخرین ویرایش:
:|:|:|:|:|:|
چیزی بیشتر از این به ذهنم نمیرسه!
آهان وایستا یه چیزی به ذهنم رسید!!!8-|
بهتره بلیزارد بره از نینتندو یاد بگیره بازی ساختن رو!این طوری نه تنها کشته نمیده بلکه باعث افزایش عمر بشر نیز میشه:d

زیرا این نسخه همراه با فرمانی برای Wiimote عرضه شده است.
اين بچه اين بازي رو با وي موت بازي كرده
مثه يه فرمون هست تو بازي با فرمون بازي ميكنيد اون gta و فورزا كه با فرمون نميشه بازي كرد
اين بچه كنسول wii داشته

حالا هی این بزرگترا گیر میدن بهمون که بازی نکنید. مطمئنم همین مامان بزرگه 100000000 بار به نوه بیچارش گفته بوده که بسه آخه چرا اینقدر میشینی پای اون الان چشات کور میشه :d اما حالا بعد از این اتفاق هی نوه ش را تشویق میکنه که بازی کنه :))
حدس رو اشتباه نوشتی.
لطفا تصحیح کنید.
ببخشیدا با اینکه اصلا به من ربط نداره اما بهتر نبود این مطلب را خصوصی تر میگفتید؟ حتی بولدش هم کردید :|

حالا هی این بزرگترا گیر میدن بهمون که بازی نکنید. مطمئنم همین مامان بزرگه 100000000 بار به نوه بیچارش گفته بوده که بسه آخه چرا اینقدر میشینی پای اون الان چشات کور میشه :d اما حالا بعد از این اتفاق هی نوه ش را تشویق میکنه که بازی کنه :))

ببخشیدا با اینکه اصلا به من ربط نداره اما بهتر نبود این مطلب را خصوصی تر میگفتید؟ حتی بولدش هم کردید :|
ممنون که تذکر دادین.در مورد او بولد هم,اخه من از این که متن رو بولد کنم خوشم میاد عقده ی بلد کردن دارم.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or