Multi Platform Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name

FyIG0pLaYAEkQdZ.jpg

سازنده: RGG Studios
ناشر: Sega
سبک: Open World , Beat em up
پلتفرم: PC و پلتفرم های نسل 8 و 9
تاریخ عرضه: 9 نوامبر 2023

"من اسمی ندارم."
"مردی که نامش را پاک کرد" زیرشاخته ای اکشن محور از سری یاکوزا است
این بازی داستان شخصیت محبوب سری کازوما کیریو را پس از اتفاقات قسمت ششم ادامه میدهد, جایی که کیریو مرگ خودش را جلع کرد تا هاروکا و بقیه اعضای خانواده اش را در امان نگه دارد, داستانی که به قسمت هشتم مرتبت است.

با توجه به اکشن بودن بازی ایتابل مبارزه کیریو یعنی Brawler بازگشته که برای تنوع شامل حرکت های جدید نیز میشود.
فعالیت های همیشگی سری یاکوزا همچون کارائوکه و البته مینی گیم محبوب یاکوزا 0 یعنی مدیریت کلاب نیز در این نسخه حظور دارد.

به گفته RGG گایدن پروژه ای کوچک تر از قسمت هشتم, و اما بزرگتر از یک DLC است و قیمت بازی 50 دلار خواهد بود

محتویات پیش خرید بازی شامل شخصیت های ماجیما, سایجیما و دایگو دوجیما میشود.

FyIG3NYWYAs7crq.jpg

بازی در تاریخ 9 نوامبر 2023 برای پی سی و پلتفرم های نسل 8 و 9 منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
این سگا یک تخفیف درست حسابی نمیده تا بتونم جاجمنت ها بگیرم حالا ریمیک ایشین جدیده ولی حتی یاکوزا قدیمی ترم تخفیف نمیده شده مثل فرام سافتور که قیمت دارک سولز 3 از الدن رینگ بیشتره. ازشانس من جاجمنتها و پرسونا هم ظاهرا مورد علاقه امپرس نیست که حداقل بتونیم کرکی بازیش کنیم

همونطور که انتظار میرفت تریلر عالی بود, اما با اینی که من دیدم بازی رو کنسول های نسل 8 سکته میزنه چون بنظر میرسید تعداد انمی ها حتی از یاکوزا 6 هم بیشتره :D
یاکوزا 6 هم با FPS Boost رو سری اس خیلی اذیت میرد فریمش.

سبک های مبارزه رو برنگردوندن ولی حرکت جدیدا راضی کنندس, بجز انگشتر گرین لنترنش که اصلا تو کتم نمیره :|
داداش یاکوزا, هرچقدرم چیزای عجیب غریب داشته باشه این دیگه زیادیه

امیدوارم این بازی و قسمت 8 دیگه آخرین بازی باشه که کیریو رو میبینیم, بنده خدا دیگه 60 سالشه
جان ویکش نکنید و یه پایان خوب بهش بدید بره :D, هرچند که داستان کیریو اول با 2 و بعد با 6 میتونست تموم بشه :-w.

همونطور که انتظار میرفت تریلر عالی بود, اما با اینی که من دیدم بازی رو کنسول های نسل 8 سکته میزنه چون بنظر میرسید تعداد انمی ها حتی از یاکوزا 6 هم بیشتره :D
یاکوزا 6 هم با FPS Boost رو سری اس خیلی اذیت میرد فریمش.

سبک های مبارزه رو برنگردوندن ولی حرکت جدیدا راضی کنندس, بجز انگشتر گرین لنترنش که اصلا تو کتم نمیره :|

امیدوارم این بازی و قسمت 8 دیگه آخرین بازی باشه که کیریو رو میبینیم, بنده خدا دیگه 60 سالشه
جان ویکش نکنید و یه پایان خوب بهش بدید بره :D, هرچند که داستان کیریو اول با 2 و بعد با 6 میتونست تموم بشه :-w.
ن عاقا ما یاکوزا رو برای حضرت کیریو بازی میکنیم بدون اون معنایی نداره:D
جاجمنت برای شما پیشنهاد میشه:-"

این سری یاکوزا انقد نسخه اصلی و فرعی و موازی داره نمیشه طرفش رفت :D
نسخه اصلی همون شماره دارها مهم هستش + این بازی .ولی جاجمنت ها یا ایشین یکجور اسپین آف حساب میشند. ایشین که کلا توی دوره قدیم هستش.
من با حضور کیریو در حد 7 موافقم به عنوان پیشکسوت حضور داشته باشه:D این بازی چون نظر تایمی کمتر از هشت هست یکجور دی ال سی بزرگ حساب میشه موردی نداره توی 8 هم مثل زیرو احتمالا نصف بازی با کیریو بریم.

آخرین ویرایش:
ن عاقا ما یاکوزا رو برای حضرت کیریو بازی میکنیم بدون اون معنایی نداره:D
جاجمنت برای شما پیشنهاد میشه:-"
آقا هرچیز یروز باید تموم بشه دیگه, عمو کیریو از ده 80 تو خیابون های توکیو ا ببخشید کاموروچو پرسه میزد تا امروز :D
واسه جاجمنت که جیب ها خالیست, هروقت گیم پس اومد ردیف میشه :-".

این سری یاکوزا انقد نسخه اصلی و فرعی و موازی داره نمیشه طرفش رفت :D
یک راهنمایی ساده :D:

Yakuza0
Yakuza1 و Kiwami یکی هستن. (کیوامی ها ریمیکن)
Yakuza2 و Kiwami2 یکی هستن.
Yakuza3
Yakuza4
Yakuza5
Yakuza6
Yakuza: Like a Dragon این میشه نسخه 7 :D, داستانشم کلا درباره ایچیبانه و نقش کیریو در حد کمیو.

اسم بازیا دیگه از اینجا Like a Dragon میشه که در واقع اسم ژاپنی و اصلی سریه.

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name تا به اینجای کار ادامه داستان 6 و پیش درآمد .8
Like a Dragon8 تا اینجای کار ادامه داستان کیریو و ایچیبان با هم.

جاجمنت و ایشین و کنزان و دد سولز همشون اسپین آفن.

دیگه بعد Mirror Face تو 7 هیچ چیزی زیادی عجیب غریب نیست. :D :-"

از یه طرف موافقم چون دلم میخواد کیریو بالاخره یکم آرامش و آسایش بدست بیاره، ولی از یه طرف دیگه دلم براش تنگ میشه. :D

اگه با این وضع پیش بریم، کیریو تو نسخه ۱۵ تو خانه سالمندان با عصا و واکر نوچه های یاکوزا رو له و لورده میکنه. :D

دیگه بعد Mirror Face تو 7 هیچ چیزی زیادی عجیب غریب نیست. :D :-"
من نسخه 7 بازی نکردم, چون نمیتونم قبول کنم که سری رو نوبتی کردن, نه که از نوبتی بدم بیاد ولی تو یاکوزا بی معنیه بنظرم
بزرگ ترین نقطه قوت سری همون اکشن بودنش بود که تک و خاص بود, بازمانده SOR و سری اسپایک اوت که خود RGG ساختتش.
ولی خب تو نسخه 7 میشه المنت های فانتزیش توجیه کرد و اونم اینه که کمبت بازی از خیالات ایچی بان و علاقش به دراگون کوئست.

در هر صورت بیشتر فروخته و کاریشم نمیشه کرد, اما همین که به فکر فنهای قدیمی بودن و گایدن رو دادن خودش خیلی خوبه :D.

از یه طرف موافقم چون دلم میخواد کیریو بالاخره یکم آرامش و آسایش بدست بیاره، ولی از یه طرف دیگه دلم براش تنگ میشه. :D

اگه با این وضع پیش بریم، کیریو تو نسخه ۱۵ تو خانه سالمندان با عصا و واکر نوچه های یاکوزا رو له و لورده میکنه. :D
منم دلم براش تنگ میشه, ولی نسخه های اصلی همیشه هست, یادی خواستیم ازش بکنیم میریم اونجا و اگرنه پارودی میشه و به قول خودت آخر با عصا و ویلچر میره تو کار نوچه های یاکوزا :D.

البته از کیوامی 3 یا یه ریمیک AAAتر از یاکوزا 1 هم استقبال میشه :-".

این سگا یک تخفیف درست حسابی نمیده تا بتونم جاجمنت ها بگیرم حالا ریمیک ایشین جدیده ولی حتی یاکوزا قدیمی ترم تخفیف نمیده شده مثل فرام سافتور که قیمت دارک سولز 3 از الدن رینگ بیشتره. ازشانس من جاجمنتها و پرسونا هم ظاهرا مورد علاقه امپرس نیست که حداقل بتونیم کرکی بازیش کنیم
اتفاقا خوب تخفیف میخورنا! 6 که میدونم تا 5$ اینا هم اومده پایین، 0 تا کیوامی هم تخفیفای زیر 10$ داشتن، کالکشنم(1تا3) فکر کنم تا 15~20 اومده
جدا از اینکه هر دو طرف ( xbox و ps ) روی گیم پس و پلاس کل سری موجود هست:-"
جاجمنت1 هم رو پلاس هست
فکر کنم فقط از کل سری جاجمنت2 و ایشین رو پلاس نیمدن، کامل ادیشن جاجمنت2 (موارد داستانی و محتوای خوب زیاد داره) فکر کنم الان 27$ باشه

خلاصه اینکه کل سری رو میشه ارزون رفت سراغش:-"

البته گویا منظور PCه نظری ندارم...ولی شاید رو گیم پس PC هن باشن:-"

من نسخه 7 بازی نکردم, چون نمیتونم قبول کنم که سری رو نوبتی کردن, نه که از نوبتی بدم بیاد ولی تو یاکوزا بی معنیه بنظرم
بزرگ ترین نقطه قوت سری همون اکشن بودنش بود که تک و خاص بود, بازمانده SOR و سری اسپایک اوت که خود RGG ساختتش.
منم خودم قبل بازی کردنش با نوبتی شدنش مشکل داشتم، ولی بازی بنظرم هنوز کاملا DNA یاکوزا رو داره. ایچیبان هم کارکتر بسیار دوست داشتنی ای بود.

جالب میشد اگه تو ۸ کمبت ایچیبان نوبتی بود (به علت خیالاتش) ولی کیریو مثل قبل Brawler، ولی خب فکر نمیکنم بتونن دو تا سیستم کمبت کاملا مجزا تو یه بازی بزارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or