Lifeless Planet | PC

developer: Stage 2 Studios
publisher: Lace Mamba Global
genre: action-adventure
platform: PC (exclusive)
release date: 2014

وبسایت رسمی

LifelessPlanet610.jpg

Lifeless-Planet_b_123504.jpg

graveyard.jpg

lifeless_planet_e3_2012_02.jpg

8083planet-460x258.jpg

deadForest2.jpg

medical.jpg

lifeless_planet_3.jpg

تصاویر

فضانوردی مشکوک در سیاره ای دور افتاده بدنبال یافتن حیات در آن است که ناگهان آزمایشگاهی مخروبه که متعلق به روسهاست را در آنجا می یابد. او تصور میکند که ماموریت او یک حقه بوده است تا اینکه توسط زنی جوان از یک حادثه ی مرگبار نجات پیدا میکند...

یک اکشن آمیخته با ماجراجویی با گرافیکی زیبا و داستانی بینظیر

سازنده ی بازی به بازیهایی نظیر Out of this World, The Dig, ICO علاقه ی بسیاری داره و می خواهد یک بازی با الهام از آنها بسازد.

آخرین ویرایش:
از سازنده ی بازیهایی نظیر
Out of this World, The Dig, and ICO

کی هست سازنده اش که توی ساخت این سه تا شاهکار حضور داشته؟!
به نظرم بازی بیشتر باید نزدیک باشه به جو The Dig ....

چندم شخصه؟شوتر یا فکری؟شرکت سازندش و پالیشرش حداقل برای من که آشنا نیستند شماها که میشناسنشون ادم حسابین یا نه؟

چندم شخصه؟شوتر یا فکری؟شرکت سازندش و پالیشرش حداقل برای من که آشنا نیستند شماها که میشناسنشون ادم حسابین یا نه؟

از عکسها معلومه چندم شخصه. هیچکدوم, فکر کنم ماجراجویی باشه با کمی تفکر :d
نه بابا, من که نمیشناسمش, قیافش خوشگل بود گفتیم بازیشو معرفی کنیم :d
فقط اون بازی "Out of this World" رو من شنیدم که میگن بازی ماجراجویی خوبی بوده...

اینکه بنظر خیلی بازی جالبی میاد ! :d یاد Journey افتادم ! :x
نسخه کامل ـش کی میاد ؟! :-/

تاریخ نسخه ی کاملشو جایی پیدا نکردم ولی چون نسخه ی Early Access منتشر شده دیگه فکر نکنم چیزی به تاریخ نسخه ی کامل مونده باشه b-)

حالا اون به کنار ، آخه اشتباه شده، سازنده های Ico اینجا چیکار میکنن ؟! :-/

راست میگی حق با توئه. الان که رفتم چک کردم, دیدم که سازنده گفته که به این بازی علاقه داره و دوست داره که این بازی رو با الهام از Ico بسازه. نمیدونم که چرا اون موقع اینجوری ترجمش کردم. الان پست اول رو درست میکنم :p

راست میگی حق با توئه. الان که رفتم چک کردم, دیدم که سازنده گفته که به این بازی علاقه داره و دوست داره که این بازی رو با الهام از Ico بسازه. نمیدونم که چرا اون موقع اینجوری ترجمش کردم. الان پست اول رو درست میکنم :p
آره ولی بازی همینطوره ! :d خیلی شبیه به Ico و Journey هستش ! از اون بازیها خیلی الهام گرفتن ، مطمئنا بازی خوبی از آب در میاد..:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or