Ken Levine:کنسول های نسل بعد و PC ها غول های یکسانی هستند

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

A.R.A.$.H

کاربر سایت
20130613_ps4_xbone.jpg

کارگردان بازی BioShock Infinite آقای Ken Levine احساس می کنند که کنسول های نسل بعد و PC ها غول های یکسانی هستند و هرگاه بحث دو کنسول جدید می شود، این نرم افزارها هستند که مهم است.
ایشان در Eurogamer گفته اند که کمپانی ها در حال مبارزه برای اتاق های نشیمن می باشند و این موضوع قابل بحثی است:
مردم می خواهند درباره مالیکت اتاق های نشیمن صحبت کنند.من فکر میکنم این اتاق های نشیمن دیگر مهم نیست.مسئله این است که همه جا بازی و تجربه خود را داشته باشید.نمی گویم فقط با iPhone بازی کنیم، میگویم بازی بزرگ خودتان را بایستی بتوانید بر روی هر صفحه ای تجربه کنید.
آقای Levine معتقند که آینده صنعت طوری خواهد بود که کمپانی ها درباره بازی ها سخن خواهند گفت و دیگر بحث دستگاه خاصی مطرح نمی شود که این خود به معنی برابر بودن کنسول ها است:
تکنولوژی آنجاست و بسیار هم ارزان است.فقط منتظر این هستم کسی آن را انجام دهد.زیرا به گیمرها بایستی اجازه داده شود تجربه خود، اینکه کجا بازی کنند و چگونه را انتخاب کنند.تجربه ای بازی محور.این چیزی است که من را خشنود می کند.
آقای Levine همچنین گفتند که تیم او در حال کار بر روی BioShock Infinite Burial at Sea می باشد و عده ای نیز هستند که بر روی تکنولوژی موتور کار میکنند.
اولین بخش از Burial at Sea در پاییز 2013 و بخش دوم در سال 2014 خواهد آمد
VG247

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or