شایعه Ken Levine فیلمنامه ریمیک Logan's Run را می‌نویسد

RattleSnake

کاربر سایت
27918641388772757588.jpg

کمپانی Warner Bros. با همکاری خالق و نویسنده Bioshock آقا Ken Levine قصد دارد فیلمنامه بازسازی شده فیلم Logan's Run که در ژانر sci-fi بود در سال 1976 اکران شد بنویسد.

به نظر می‌رسد Ken Levine مهارت‌های خود را صفحات بزرگتر به کار خواهد برد. به گزارش Deadline طبق توافق Warner Bros با Ken Levine این بازی ساز و نویسنده قرار است در نوشتن فیلم‌نامه بازسازی شده Logan's Run همکاری داشته باشد.

داستان بر اساس
Logan's Run یک رمان است که در سال 1967 توسط William F. Nolan و George Clayton John به نگارش درآمد. فیلم در سال 2116 اتفاق می‌افتد و مردم به منظور کنترل جمعیت باید قبول کنند که در سن 21 یا در نهایت 30 سالگی کشته و یا اعدام شوند. در این فیلم که سال 1976 اکران شد Michael York به همراه Richard Jordan و Jenny Agutter نقش آفرینی می‌کردند است کارگردان این فیلم Michael Anderson بوده است. spin-off‌های این فیلم که به صورت سریالی بخش می‌شدند در سال 1977 به شکست منجر شدند.

با این وجود Levine همچنان در Irrational Games به فعالیت خود ادامه خواهد داد. BioShock Infinite در ماه مارس عرضه شد و میانگین 94 را دریافت کرد. Levine گفته است فعلا هیچ ایده‌ای برای بازی جدید استدیو خود ندارد.

امروز Ken Levine این موضوع رو تایید کرد که فیلم نامه رو می‌نویسه
Ken Levine گفته:"
این اولین بازی است که من درمورد ناکجا آباد می‌نویسم اگر شما بازی‌های من را انجام داده باشید خواهید فهمید که Logan’s Run چه تاثیر بزرگی روی من گذاشته است من با Warner Bros صحبت کردم و آنان را متقاعد کردم که فیلم نامه را به من بدهند چون هیچ کس در زمین وجود ندارد که به اندازه من وقت صرف نوشتن فیلم نامه Logan’s Run بکند."

BioShock’s Ken Levine confirms he is penning the script for Logan’s Run remake | VG247

منبع

آخرین ویرایش:
امروز Ken Levine این موضوع رو تایید کرد که فیلم نامه رو می‌نویسه
Ken Levine گفته:"
این اولین بازی است که من درمورد ناکجا آباد می‌نویسم اگر شما بازی‌های من را انجام داده باشید خواهید فهمید که Logan’s Run چه تاثیر بزرگی روی من گذاشته است من با Warner Bros صحبت کردم و آنان را متقاعد کردم که فیلم نامه را به من بدهند چون هیچ کس در زمین وجود ندارد که به اندازه من وقت صرف نوشتن فیلم نامه Logan’s Run بکند."

BioShock’s Ken Levine confirms he is penning the script for Logan’s Run remake | VG247

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or