Ken Levine احساس می‌کند کنسول های نسل بعد و PC بسیار شبیه به یک دیگرند

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
20130613_ps4_xbone.jpg
سازنده عنوان BioShock Infinite آقای Ken Levine احساس می‌کند که کنسول های نسل بعدی و PC بسیار به یک دیگر شبیه بوده و تنها تفاوت ها در سرویس های ارایه شده و نرم افزار است.
در مصاحبه با Eurogamer وی اظهار داشت که بسیاری از شرکت ها هنوز هم تلاش می‌کنند تا در جنگ اتاق نشیمن (کنسولی) پیروز شوند که این نکته بسیار قابل بحث است.
Levine اذعان نمود: "مردم خواهان بودن در اتاق نشیمن هستند؛ من فکر نمی‌کنم آن جا دیگر اهمیت زیادی داشته باشد. حرف من در رابطه با این است که در چه مکانی می‌خواهید بازی کنید و صد البته منظورم بازی های واقعی است؛ نه بازی کردن با iPhone و... بلکه دستگاه بزرگ و حرفه ای (هاردکور) بازی شما و بازی کردن بر روی هر صفحه نمایشی که بخواهید."
وی افزود: "تکنولوژی اینجاست و بسیار بسیار هم ارزان است؛ من فقط کسی را می‌خواهم که این کار را انجام دهد و این گیمر ها هستند که تعیین می‌کنند که چگونه و در کجا بازی کنند. گیمر ها هستند که به بازی ها جهت می‌دهند و این واقعا برای من حالب است."
لواین همچنین اعلام نمود که در حال حاضر بر روی BioShock Infinite Burial at Sea DLC کار می‌کند و بعضی از افرادش در Irrational Games نیز مشغول کار بر روی موتور بازی هستند؛ وی اضافه کرد که در حال حاضر وقتی برای فکر کردن به نسل بعد را ندارد.[SUP]
منبع[/SUP]

آخرین ویرایش:
من فکر کنم لیدپلتفرم اکثریت بازیای نسل بعد PC باشه "البته اونایی که واسه همه پلتفرمها میان"

این تیکه حرفش خدا بود

منظورم بازی های واقعی است؛ نه بازی کردن با iPhone

پ.ن: امیرحسین چرا ریزش کردی؟! :d

چند روز پیش یکی از اعضای گرافیست پیشنهاد داده بود ریزش کنیم خبرا رو شیک تره:دی
ولی الان دیدم آدم کور می‌شه:دی درستش کردم دوباره!

در واقع در نسل جدید سازنده های بجای ساخت کنسول جدید (به سبک این نسل مثل ps3) یک کیس بستند! و خبری از هزینه های سنگین برای ساخت چیپ ها با معماری متفاوت نیست...

البته اون جمله ی سرگرمیه بسیار ازران در مورد اینجا صدق نمیکنه ! :d
ولی در مورد اینکه میگه گیمر به بازی ها جهت میده واقعا موافقم ، متاسفانه امروزه خیلی از شرکت ها به جای اینکه به دنبال خواسته ی گیمر باشند به فکر جیب خودشون هستند !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or