Kamiya معتقد است Bayonetta 3 ساخته نخواهد شد

Celebrimbor

Vae Victus
کاربر سایت
59777665670163931884.jpg

[FONT=&amp]

[/FONT]

[FONT=&amp]آقای [/FONT][FONT=&amp]Hideki Kamiya[/FONT][FONT=&amp] از [/FONT][FONT=&amp]Platinum Games[/FONT][FONT=&amp] پیش بینی می‌کند، علی رغم این واقعیت که بازیکنان دنباله های بسیار زیادی از این سری ‌می‌خواهند، [/FONT][FONT=&amp]Bayonetta 3[/FONT][FONT=&amp] ساخته نخواهد شد.
[/FONT]

[FONT=&amp]وی در مصاحبه ای که با [/FONT][FONT=&amp]4Gamers[/FONT][FONT=&amp] داشته، اذعان کرده، ساخت ادامه بازی ها، خوشایند به نظر می‌رسد، چرا که سازندگان می‌توانند از ایده های باقیمانده و استفاده نشده در بازی اول از سری برای دنباله های بعدی استفاده کنند و خود او نیز مشتاق ساختن [/FONT][FONT=&amp]IP[/FONT][FONT=&amp] های جدید است.[/FONT]

[FONT=&amp]در ادامه: "من در واقع هیچ مشکلی با ساختن دنباله برای بازی ها ندارم و از همه مهم تر، من به ساخت بازی های [/FONT][FONT=&amp]Fun[/FONT][FONT=&amp] علاقه دارم. این مهم ترین چیز برای من است. بنابراین در کنار [/FONT][FONT=&amp]IP[/FONT][FONT=&amp] های جدید، من همچنین دوست دارم دنباله نیز برای بازی ها بسازم."

[/FONT]
[FONT=&amp]وی افزود: "ایده های بسیار خوبی همراه با اولین عنوان از یک سری می‌باشند که شما (بازی ساز) می‌خواهید از همه آن ها استفاده کنید، اما پیاده سازی همه آن ها در اولین عنوان وجود ندارد. در دنباله هاست که شما می‌توانید از ایده های لغو شده و استفاده نشده که از اولین عنوان باقی مانده اند، استفاده کنید. من احساس می‌کنم این ایده ها تنها تا سقف سومین عنوان از یک سری، قابل استفاده هستند و به همین خاطر است که سازندگان، تنها تا سه نسخه از یک سری را در قالب یک سه گانه ادامه می‌دهند، آن هم به این خاطر که طرفداران خواسته اند. به همین خاطر است که من در آینده ساخت [/FONT][FONT=&amp]Bayonetta 3[/FONT][FONT=&amp] را ممکن نمی‌دانم. من خوشبختم که توانسته ام بسیاری از بازی ها را از صفر، طراحی کرده و بسازم."

[/FONT]
[FONT=&amp]در ادامه مصاحبه، از وی در مورد ساخت دنباله ای برای [/FONT][FONT=&amp]Okami[/FONT][FONT=&amp] سوال شد. سوالی که چندین سال، ذهن طرفداران را مشغول کرده بود.

[/FONT]
[FONT=&amp]او جواب داد: "اگر بتوانم، قطعا این کار را خواهم کرد. اما بازیکن ها، دنباله های بسیاری از این بازی می‌خواهند و من حتی نمی‌دانم از کجا شروع کنم."

[/FONT]
[FONT=&amp]Bayonetta 2[/FONT][FONT=&amp] عنوانی انحصاری، با تاریخ عرضه نامشخص، برای [/FONT][FONT=&amp]Wii U[/FONT][FONT=&amp] خواهد بود.

منبع
[/FONT]

آخرین ویرایش:
Oh come on now, Sensei.

[SARCASM]با توجه به فروش بی نظیری که Bayonetta 2 خواهد داشت (شخصا بالای دو میلیون نسخه در هفته اول رو پیش بینی می کنم. یعنی رسما The Last of Us رو با خاک یکی می کنه. جدی.) Bayo3 که سهله، تا Bayo15 هم پیش میریم. فروش بازی هم انقدر زیاد میشه که از خوشحالی از PG ایده منتشر بشه برای شماره سوم. نگران نباش سنسه. فقط یه نگاه به TW101 بکنین خداییش. Media Create حساب فروش بازی از دستش در رفت. گفت کل نیرو هاشو بسیج کرده فقط بشینن آمار این بازی رو در بیارن. والا.[/SARCASM]

Oh come on now, Sensei.

[SARCASM]با توجه به فروش بی نظیری که Bayonetta 2 خواهد داشت (شخصا بالای دو میلیون نسخه در هفته اول رو پیش بینی می کنم. یعنی رسما The Last of Us رو با خاک یکی می کنه. جدی.) Bayo3 که سهله، تا Bayo15 هم پیش میریم. فروش بازی هم انقدر زیاد میشه که از خوشحالی از PG ایده منتشر بشه برای شماره سوم. نگران نباش سنسه. فقط یه نگاه به TW101 بکنین خداییش. Media Create حساب فروش بازی از دستش در رفت. گفت کل نیرو هاشو بسیج کرده فقط بشینن آمار این بازی رو در بیارن. والا.[/SARCASM]

عزیز من W101 یک بازی ای بود که به خاطر کمبود تبلیغات فروشش خیلی کم بود این درست
اما دلیل هم نمیشه که هر چی pG ساخت خداد نسخه بفروشه شاید مردم با سبکش حال نمیکنن
من قبل از انجام دمو اصلا از بازی خوشم نمیومد اما بعد ازانجام دمو کلی کیف کردم و مطمئناً خواهم خرید
مطمئن باش بایونتا اینجوری نمیمونه

اما دلیل هم نمیشه که هر چی pG ساخت خداد نسخه بفروشه شاید مردم با سبکش حال نمیکنن
من قبل از انجام دمو اصلا از بازی خوشم نمیومد اما بعد ازانجام دمو کلی کیف کردم و مطمئناً خواهم خرید
مطمئن باش بایونتا اینجوری نمیمونه
باز TW101 رو افراد کم سن و سال تر می تونن بازی کنن بر خلاف Bayonetta ,این خودش می تونست یکی از عوامل فروش بهتر نسبت به Bayonettaباشه.(در صورت تبلیغات)
وقتی نینتندو برای این تبلیغ درست و حسابی نکرده دیگه بیش تر از این برای بایونتا انتظار نمی ره.

مقصد بعدی کامیا: بایوناتا 3 انحصاری xbox one در ژاپن ! از b2 هم بیشتر میفروشه!
خدا اون روز رو نیاره :| :|

کامیا هم بشه مثل اون یکی استاد بزرگ و عالیقدر جاپونی که دیگه الآن هیچ جایی از صنعت گیم رو به خودش اختصاص نداده 8-|

آخرین ویرایش:
آها، چی باعث میشه فکر کنی نینتندو که یه بازی T Rated رو مارکت نمی کنه، بیاد Bayo که یه بازی +18 با Partial Nud*ty و خشونت بالاست رو مارکت کنه؟
مردم خیلی هم حال می کنن. فروش Bayo تو هفته اول تو ژاپن نزدیک به 200 هزار نسخه بود. دو برابر پیکمین. 40 برابر TW101.
باورم نمیشه دارین همه چی رو میندازین گردن PG. الان اگه فروش بازی عالی میشد همه به خاطر حضرت نینتندو بود. حالا که فروش بازی بد شده تقصیر PG شده.

lol Nintendo fans never cease to amuse me.

فروش Wii U الان چقدره منظورم فروش كلي هست؟

خوب با اين مقدار فروشي كه Wii U داشته و با سابقه اي كه از دموگرافي نينتندو سراغ داريم بعيد ميدونم بايونتا هم بتونه بيشتراز W101 فروش كنه
اما اينكه سازنده ي بازي خودش بياد قبل از رليز بازي اين حرفو بزنه ديگه خيلي حرفه. كلا اين بر و بكس نينتندو جديدا اختيار دهن خودشونو ندارن يه چيزايي ميگن كه بايد در دفتر خاطرات نوشت و براي آيندگان حفظ كرد.

آها، چی باعث میشه فکر کنی نینتندو که یه بازی T Rated رو مارکت نمی کنه، بیاد Bayo که یه بازی +18 با Partial Nud*ty و خشونت بالاست رو مارکت کنه؟
مردم خیلی هم حال می کنن. فروش Bayo تو هفته اول تو ژاپن نزدیک به 200 هزار نسخه بود. دو برابر پیکمین. 40 برابر TW101.
باورم نمیشه دارین همه چی رو میندازین گردن PG. الان اگه فروش بازی عالی میشد همه به خاطر حضرت نینتندو بود. حالا که فروش بازی بد شده تقصیر PG شده.

lol Nintendo fans never cease to amuse me.

تقصیر pg نیست من میگم سبکش اونقدری طرفدار نداره اتفاقا بازیش فوق العاده خوش ساخت هست
من چی کار به فروش بایونتا دارم w101 رو میگم

تقصیر pg نیست من میگم سبکش اونقدری طرفدار نداره اتفاقا بازیش فوق العاده خوش ساخت هست
من چی کار به فروش بایونتا دارم w101 رو میگم
Bayo و TW101 جزو بازی هایی هستن که باید براشون مارکتینگ صورت بگیره. ربطی به سبک نداره. یعنی باید به مردم شناسونده بشن. مثل متال گیر و FF و RE نیستن که فن بیس خفن داشته باشن، با اسمشون بفروشن و No brainer باشن برای مردم. سگا مارکتینگ خیلی خوبی برای Bayo انجام داد. خیلی خوب. از برنامه ها و تبلیغات تلویزیونی بگیر تا معرفی بازی تو کنسرت خواننده های معروف. اینکه سگا به هر دلیلی نسخه دوم رو کنسل کرد یا نخواست پابلیشر باشه یا هر چیز دیگه ای که ما ممکنه ندونیم، به این خاطر نبود که فروش بازی ضعیف بود (اتفاقا یکی از بهترین فروش ها رو بین بازی های چند سال اخیر سگا داشت.) به این دلیل بود که سگا کلا تو بحران مالی قرار داشت.
این طور بازی ها باید تبلیغات داشته باشن تا ملت بفهمن این بازی وجود داره. بازی های عجیب و غریب تر از این بازی هم توی ژاپن منتشر میشن و خیلی زیاد هم میفروشن. ربطی به سبک نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or