John Carmack به پروژه Oculus Rift پیوست

RattleSnake

کاربر سایت
carmackhedimg619px.jpg

سال پیش Carmack معامله‌ای با Oculus Rift برای استفاده در Doom 3: BFG Edition انجام داد. در آگوست سال پیش نیز گفته شد Doom 4 نیز از این تکنولوژی استفاده خواهد کرد.

Oculus در یک بیانیه گفت:"
John یکی از افراد با تفکر بزرگ در نسل ما است، او مهندسی رویایی و یکی از افسانه‌های صنعت گیم است. افراد کمی در جهان هستند که مانند جان می‌توانند به Oculus Rift و واقیعت مجازی کمک کنند.

Bethesda در این مورد بیان کرد:"
جان مدت زیادی است که علاقه به کار در Oculus VR دارد و علاقه زیادی دارد تا وقت خود را صرف کار در این پروژه نماید. حمایت و ریاست بخش فنی او به توسعه بازی‌های id Software کمک خواهد کرد."

John Carmack نیز در این زمینه بیان کرد:"
از گفتنش خوشحالم من id Software را ترک نکرده‌ام رهبری تیم توسعه بازی‌هایمان را برعهده دارم. زمان بندی من در Oculus و Id همچنین Armadillo تقسیم شده است، سرم بسیار شلوغ است. هم اکنون من زمان خاصی را در پروژه واقعیت مجازی سپری خواهم کرد این کار تاثیر در سال‌های آینده خواهد داشت."

او id Software را ترک نکرده و با گرفتن سمت‌های دیگر به کار‌های قبلی خود ادامه می‌دهد ولی مشغله بسیار زیادی دارد.

در تاریخچه Id و نوشته‌های Masters of Doom ذکر شده است که کارمک ایده‌های واقعیت مجازی Holodek را از طریق Star Trek بدست آورد. Oculus Rift این رویا را زودتر به نتیجه می‌رساند.

جان کارمک رئیس استدیو Oculus در Dallas و رئیس بخش تکنولوژی Oculus است. عرضه کیت توسعه هدست‌های Oculus Rift VR در مارس 2013 شروع شد.

id Software در سال 1991 توسط John Carmack, John Romero, Tom Hall و Adrian Carmack تاسیس شد و جان کارمک مدیر فنی این استدیو در طی 20 سال در بازی‌های Quake و Doom, Wolfenstein 3D , Rage بود. این استدیو تا سال 2009 مستقل بود در همین سال توسط ZeniMax Media شرکت مادر Bethesda خریداری شد.

منبع:
1
2

هم موسسه تحقیق در مورد فیزیک نجومی داره، هم تو id Software ـه الانم یه پروژه جدید گرفته.

ترول کردن این مرد بزرگ توانایی می خواد. :دی

چرا انقدر تنوع طلبی آخه بابا دوست داره در همچی یک دستی داشته باشه بابا برو سر کار خودت یک DOOM 4 سریع بساز از طرف دیگه داری شاتل میسازی برای مسافران فضایی از طرف دیگه این واقعا نمیدونم مگه چقدر وقت داره نکنه خواب نداره .:d

هم موسسه تحقیق در مورد فیزیک نجومی داره، هم تو id Software ـه الانم یه پروژه جدید گرفته.

ترول کردن این مرد بزرگ توانایی می خواد. :biggrin1:

راجب آچار فرانسه که صحبت نمیکنی . :d اینم یک نابغه در این دنیاست اما نابغه ها هم همچی دون نیستن و همه کاری نمیتونن انجام بدن معمولا نوابغ در یک یا دو بخش خیلی عالی هستن اینم از این دسته جدا نیست پس لطفا انقدر بالا نبرین طرف که نشه باهاش چای نوشید .:d

وقتی یه آدمی مثل کارمک رو میبینم از زندگی خودم حالم بهم میخوره:d، بعد از این همه دستاورد و خدمتش هنوزم از پا ننشسته. یه بار Tim Willits گفته بود که کارمک همیشه دنبال فناوری های نوینه، همیشه دنبال ابداعات و اختراعات جدیده، نمونش رو میشه توی عملکرد و زندگیش دید. این آدم افسانست اصلا.

راجب آچار فرانسه که صحبت نمیکنی . :d اینم یک نابغه در این دنیاست اما نابغه ها هم همچی دون نیستن و همه کاری نمیتونن انجام بدن معمولا نوابغ در یک یا دو بخش خیلی عالی هستن اینم از این دسته جدا نیست پس لطفا انقدر بالا نبرین طرف که نشه باهاش چای نوشید .:d

مگه ما گفتیم می خواد همه کار رو انجام بده؟ من تو زمینه آستروفیزیکز اطلاعاتی ندارم نمی دونم انور کارش ـو خوب انجام می ده یا نه :دی ولی تا الان وظیفه اش رو به عنوان یک پروگرمر خوب انجام داده و مام الکی بزرگش نکردیم.:دی خودت هم فکر کنم توی سورس های خبری می گردی می دونی که هر مصاحبه ای انجام بده زیر یک ساعت همه زدن تحلیل هم کردن.
منم به شدت می خوام بدونم پروژه اش چی هست.

معمولاً !! کلمه ی خیلی به جایی بود :دی
ایشون داوینچی زمان حالن :p :دی
ocolus rift میره پهلوی کنسول 3d نینتندو . چرا کارمک رفته اونجا؟
yahoo_22.gif
بقیه نابغه هایی که رو این پروژه کار میکنن رو دیدی؟! :دی

آخرین ویرایش:
مگه ما گفتیم می خواد همه کار رو انجام بده؟ من تو زمینه آستروفیزیکز اطلاعاتی ندارم نمی دونم انور کارش ـو خوب انجام می ده یا نه :دی ولی تا الان وظیفه اش رو به عنوان یک پروگرمر خوب انجام داده و مام الکی بزرگش نکردیم.:دی خودت هم فکر کنم توی سورس های خبری می گردی می دونی که هر مصاحبه ای انجام بده زیر یک ساعت همه زدن تحلیل هم کردن.
منم به شدت می خوام بدونم پروژه اش چی هست.

صحبتی که کردم راجب کل صحبتت نبود همون بخشی که گفتی ترول کردن این مرد بزرگ توانایی میخواد این مطلب گفتم :dوقتی نتونه در همه جا به میزانی که نیاز هستش وقت بزاره کیفیت کارش میاد این یک واقعیته مثل این میمونه شما چند جا کار کنی ببین کدام یکی میتونی با کیفیت بهتر انجام بدی مشخصا هیچ کدام همه رو به حدودی از قدرتی که داری استفاده میکنی و قدرت تمرکزت از دست میره و نمیتونی از تمام توانایی هات استفاده کنی .

در بخش استرونومی کارش از بخش گیم هم حتی بهتره . چند وقت پیش خبرش خوندم داشت بر روی کپسول های فضایی برای مسافران کار میکرد الان هم سخت سرش شلوغه به خاطر اینکه باید پروژه فضایی شرکت تا سال 2015 اماده پرواز باشه برای مسافران وگرنه در شرکت و این همه سرمایه گزاری باید تخته کنن با توجه به اینکه تمام پروژه ها تا سال 2015 امده سفر های فضایی برای گردشگران هستن .

میبینی اگه آماده نشه شرکتش تا اون موقع در شرکت هم تخته میشه به خاطر اینکه رقیب زیاد داره الان . هر کدام بتونن بهتر و ارزانتر و با امکانات بیشتر ارائه بدن این وسط میمون .

از طرف دیگه من خودم عاشق این تکنولوژیم خیلی باهاش حال میکنم اتفاقا خیلی هم حال کردم با خبر اما به نظرم زیاد نمیتونه مفید باشه در هر 3 بخشی که داره فعالیت میکنه .

اینم عینک های واقعیت افزوده هستش دیگه شما عینک میزنی بعد وقتی تو بازی سرت و چپ و راست میکنی دیگه نیازی نیست حتما آنالوگ چپ و راست کنی کناره هات ببینی میتونی با سرت و چرخوندن کناره هات ببینی چند وقت پیش برای این تکنولوژی یک تردمیل هم طراحی کردن ببینی با اون استفاده کنی عاشقش میشی .
yahoo_4.gif

فقط میمنه قیمت که عاشقی از یادت میره .:d

آخرین ویرایش:
Oculus Rift بر خلاف سایر ایده های مفهومی چندساله ی اخیر به نظر می رسه همون چیزیه که میتونه تجربه ی ما از سرگرمی های مجازی رو ارتقاء بده ، ایده ی بکری داره و اجرایی هست و با قیمت معقول قابلیت عرضه به بازار رو داره، حمایت توسعه دهنده ها رو هم که بهش اضافه کنیم نشون می ده با یه موج واقعی و شاید یه تغییر بنیادی طرفیم.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta

آخرین ویرایش:
@ vivanred

ممنون از اطلاعاتتون. فکر کنم توی منبع هم بود من حال نداشتم برم ببینم. :دی
ولی اصلا با حرفتون موافق نیستم. شاید وقتی پیر شد دیوانه بشه یا زودتر بمیره. :دی ولی تمرکز کافی و کمک رو داره تا بتونه هر دو پروژه رو با موفقیت انجام بده!

از طرف دیگه من خودم عاشق این تکنولوژیم خیلی باهاش حال میکنم اتفاقا خیلی هم حال کردم با خبر اما به نظرم زیاد نمیتونه مفید باشه در هر 3 بخشی که داره فعالیت میکنه .
بعد می گه من ترول نمی کنم. 8-| :دی

فقط میمونه قیمت که عاشقی از یادت میره .:d
ما فعلا تو قیمت هزینه سفر به فضا موندیم. :دی

الان هم رفتم کامل یه چند تا مقاله خوندم. کار بزرگی به نظر می آد و با توجه به کاراییش قیمت 300$ (برای اونایی که پیش خرید کرده بودند) زیاد نیست و فکر نکنم قیمت نهایی هم زیاد فرق داشته باشه. آینده گیمینگ رو می تونه عوض کنه. امیدوارم که اینطور باشه...

این هم لیست تمام بازی هایی که تا الان اعلام شده از OR ساپورت می کنند:
The Gallery: Six Elements (به صورت انحصاری)
Team Fortress 2 (اولین بازی که اعلام شده)
Museum of the Microstar
. Half-life 2
Doom 3: BFG Edition (بعد از بشتر کردن سایز صفحه هنوز چیزی اعلام نکردن)
Star Citizen
اعلام شده که موتور Unity ریفت روساپورت می کنه. تمام بازی های کلیفی بی و اپیک و ولو هم همینطور.

آخرین ویرایش:
@ vivanred

ممنون از اطلاعاتتون. فکر کنم توی منبع هم بود من حال نداشتم برم ببینم. :دی
ولی اصلا با حرفتون موافق نیستم. شاید وقتی پیر شد دیوانه بشه یا زودتر بمیره. :دی ولی تمرکز کافی و کمک رو داره تا بتونه هر دو پروژه رو با موفقیت انجام بده!

بعد می گه من ترول نمی کنم. 8-| :دی

ما فعلا تو قیمت هزینه سفر به فضا موندیم. :دی

الان هم رفتم کامل یه چند تا مقاله خوندم. کار بزرگی به نظر می آد و با توجه به کاراییش قیمت 300$ (برای اونایی که پیش خرید کرده بودند) زیاد نیست و فکر نکنم قیمت نهایی هم زیاد فرق داشته باشه. آینده گیمینگ رو می تونه عوض کنه. امیدوارم که اینطور باشه...

این هم لیست تمام بازی هایی که تا الان اعلام شده از OR ساپورت می کنند:
The Gallery: Six Elements (به صورت انحصاری)
Team Fortress 2 (اولین بازی که اعلام شده)
Museum of the Microstar
. Half-life 2
Doom 3: BFG Edition (بعد از بشتر کردن سایز صفحه هنوز چیزی اعلام نکردن)
Star Citizen
اعلام شده که موتور Unity ریفت روساپورت می کنه. تمام بازی های کلیفی بی و اپیک و ولو هم همینطور.

اون دیگه نظر خودته .:d من بر عکس فکر میکنم به نظرم یک کار درست انجام دادن بهتر از 100 تا کار . حالا هرکی میخواد باشه .;)

اگه میخواستم ترول بازی در بیارم بعضی ها انقدر هندونه بقلش دادن که حتی بیچاره ترول خورم نباشه بشه ترولش کرد که صدا ملت هم در نیاد .:d من همیشه کیفیت با کمیت در کنار هم میبینم این کاری هم که داره انجام میده 3 معقوله جدا از همه یکی ریسک بسیار زیادی داره هم دقت زیادی میخواد هم وقت زیادی یکی به کیفت و وقت ربط داره باز یکی هم باید از خلاقیت کیفت و وقت ربط داره میبینی که در همه وقت مهمه و احساس من اینو میگه نمیتونه در همه با تمام قدرت کار کنه . اینم یک ترول باحال اگه انقدر برای خودش کار درست نمیکرد شاید بازی RAGE به خوبی که باید میبود میبود .:d میبینی هیچ خرده ای بهش وارد نیست .:d

نه منظورم خود عینک نبود بابا تردمیل و بقیه وسیله ها مورد نیازش که انجوری بخوای استفاده کنی قیمتش بیاد همین تردمیل های معمولی الان کم کم 500 دلار میفروشن که میشه 1200 حساب کن 300 دلار هم این باشه میشه 960 هزارتا که جمع بزنی میشه در حدود 2160 فقط قیمت اصلی در میاد اینجوری حساب کردم گفنم عاشقی از یادت میره .:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or