Jade Raymond تهیه کننده اجرایی Assassin’s Creed II

Death Proxy

مدیر انجمن
Jade Raymond در صحبتی که با Official PlayStation Magazine در بنلوکس داشته است اعلام کرده که وی به عنوان تهیه کننده اجرایی در ساخت Assassin's Creed 2 همکاری میکند، همچنین وی گفته است که از ابتدا در ساخت AC2 همکاری داشته است. او در این رابطه میگوید:" من سعی داشتم تا از تمامی چیز ها و خبرگذاری ها دور شوم. در این شماره وظیفه من تهیه کننده اجرایی است و فرصتی که در شماره اول داشتم را به شخصی دیگر واگذار کردم تا او نیز بتواند خود را نشان بدهد. همچنین از روز اول شروع ساخت پروژه کاملا درگیر ساخت ان بوده ام."

jaderaymond.jpg

بعد از اتمام ساخت AC 1 و انتشار ان معلوم نبود که Raymond مشغول به چه کاری است و بعضی منابع میگفتند که او در حال کار بر روی عنوانی دیگر است ولی با این توضیحاتی که داده شد معلوم شد که Raymond در حال انجام چه کاری بوده است.

ممد یا تو مارو گرفتی یا ریموند ؟:d
هر روز یه حرفی میزنن !!! حالا تهیه کننده ارشد با اجرایی چه توفیری داره ؟:d
شايد مثلا ارشد ايده رو ميگه و ريموند اجرا ميكنه.:biggrin1:

من مطمئن بودم كه ريموند هم تو ساخت بازي نقش داره. چون با ديدن تريلراش كاملا همون جو شماره 1 رو تو بازي احساس كردم.:love:

با حضور جید ریموند تقریبا آینده ی این بازی تضمینه و میشه امید وار بود مشکلاتی که در نسخه ی یک بازی دیده شد (باگ ها) در این شماره دیده نشه ....
_____
ای جان چه حالی میده یه Assassin دیگه ! هر موقع بهش فکر میکنم کلی ذوق زده میشم !

با حضور جید ریموند تقریبا آینده ی این بازی تضمینه و میشه امید وار بود مشکلاتی که در نسخه ی یک بازی دیده شد (باگ ها) در این شماره دیده نشه ....
البته بر هيچ كس پوشيده نيست كه انتخاب خانوم ريموند دليل هاي خاص ديگه اي هم داشته.
در هر حال AC ميدون كارگرداني خوبه به نظرم.

واقعا كه دوشيزه ي اول صنعت بازي سازي است جالب بيشتر نكات برجسته ي AC همانند پرشهاي بلند الطير ايده Jade بوده .

متاسفانه بعضيا مثل اينكه نميتونند ببينند يك خانم اين چنين پيشرفت مي كنه. بعد از پروژه ي AC1 بعضيا ميومدن كنار شركت Ubi-M با صداي بلند Jade رو صدا و مسخره مي كردند.:(

ويديو ها در Youtube موجود است.

واقعا كه دوشيزه ي اول صنعت بازي سازي است جالب بيشتر نكات برجسته ي AC همانند پرشهاي بلند الطير ايده Jade بوده .

متاسفانه بعضيا مثل اينكه نميتونند ببينند يك خانم اين چنين پيشرفت مي كنه. بعد از پروژه ي AC1 بعضيا ميومدن كنار شركت Ubi-M با صداي بلند Jade رو صدا و مسخره مي كردند.:(

ويديو ها در Youtube موجود است.
تو خودت رو ناراحت نکن
--
این نسل دوتا جوون واقعاترکوندن یکی کلیفی و دومی جید
هر کدوم واقعا شاهکارین برای خودشون:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or