Iwata: مشکل Wii U کمبود بازی است، نه قیمت

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nevan

کاربر سایت
به عقیده آقای Satoru Iwata، مدیر عامل شرکت نینتندو، علت فروش کم کنسول Wii U قیمت آن نیست.

3hul1qst52z45p60h38q.jpeg

ایشان در مصاحبه ای که با CVG داشت، در این باره گفت:
"اگر مشکل Wii U قیمت آن بود، در این صورت باید بین فروش مدل Basic [که قیمتی معادل 299$ دارد] و فروش مدل Premium [که 350$ قیمت دارد] تفاوت زیادی مشاهده می شد. اما وضعیت اینگونه نیست. در واقع فروش مدل Premium بیشتر نیز است."

وی در مورد مشکل اصلی گفت:
"مشکل اصلی کنسول کمبود نرم افزاری است. تنها راه حل انتشار تعداد زیادی بازی خوب در بازار است."

با اینکه شعبه انگلستان نینتندو بر این موضوع که برای Wii U قیمت ثابتی (RRP - Real Retail Price) در انگلستان تعیین نکرده، تاکید می کند، اما Wii U همچنان با دو قیمت 250 پوند (Basic) و 300 پوند (Premium) به فروش می رسد.
برخی از فروشگاه های انگلستان نیز اقدام به ارائه تخفیف کرده اند، مانند فروشگاه Asda که دو بار برای Wii U تخفیف ارائه داد و مدل Basic را با قیمت 150 پوند می فروخت، اما این کار نتیجه نداد و سر انجام مجبور به حذف Wii U از فروشگاه خود شد.

با توجه اینکه چندی پیش نینتندو تایید کرد که هنوز از کنسول Wii U ضرر می کند، به نظر می رسد کاهش قیمت در دستور کار آنها نباشد.
PS4 و Xb1 امسال به ترتیب با قیمت های 350 پوند و 430 پوند عرضه می شوند.

منبع

آخرین ویرایش:
دستش از خودش بزرگتره
اوج نبوغ نینتیدو برای نسل بعد این بود که یک به ظاهر تبلت بی ریخت رو بکنه دسته بعد ماکرو همین کارو با یک آپدیت چند مگی انجام داد

برای ورود به نسل بعد
یا باید سخت افزارت قوی باشه
یا نو آوری از خودت نشون بدی
یا بازی های عالی و فراوانی داشته باشی

نینتیدو هیچ کدوم از اینها رو نداره..

این کارها رو میکنی که بعضی سونی فن ها هرچی میخوان تو هر تاپیک راجع بهت میگن!

الان اسمارت گلس یا ویتا کدومشون کار گیم پد Wii U رو انجام میدن؟:-/

من کلا هیچ وقت در مورد محصولات نینتندو حرف نزدم ولی با این حال مورد عنایت یکی از فن های نینتندو قرار گرفتم:d
نسل قبل wii واسه این این همه فروش کرد که کلی بازی داشت و ملی نواوری همراش بود
این نسل wii U نه بازی داره نه نو اوری داره.البته بازم هنوز زوده قضاوت کردن

یه چیزی نگو که مجبور بشی 50 تا کامنت بزاری برای توضیح دادنش :دی.

نه واقعا من چرا باید Wii U بخرم ؟ :دی کنسولی که نه نسل هفتمیه نه نسل هشتم !
نه بازیهای این نسل درست حسابی براش عرضه میشن نه نسل.... تو نسل بعد که تعطیله کلا :دی
در مورد انحصاریش هم من شخصا فقط ماریو دوس دارم که رو DS بازی میکنم در آینده هم 3DS میخرم ولی هرچی فکر میکنم دلیلی برای خرید Wii U نمیبینم :دی

من کلا هیچ وقت در مورد محصولات نینتندو حرف نزدم ولی با این حال مورد عنایت یکی از فن های نینتندو قرار گرفتم:d
نسل قبل wii واسه این این همه فروش کرد که کلی بازی داشت و ملی نواوری همراش بود
این نسل wii U نه بازی داره نه نو اوری داره.البته بازم هنوز زوده قضاوت کردن
بیا خودت بازی کن تا متوجه نو اوریش بشی.:d
این که از ویتا به عنوان کنترل استفاده کرد هم خودش هزینه اضافی داره و هم این که اگر سازنده DLC نده فقط و فقط بازی روی صفحه نمایش ویتا نشون داده می شه. مشابه به همچین چیزی رو برای Wii U می گن tv off play
که روی ps3 تاخیر داره.
اسمارت گلس هم یک صفحه لمسی داره و در نگاه اول همه می گن که خب کل بازی های Wii U فقط نقشه میاد روی صفحه نمایش و کمی هم می شه از یک سری قابلیت های لمسی استفاده کرد. این تفکر هم به کل غلط هست که کل بازی ها فقط از گیم پد به عنوان نقشه استفاده می کنند.
این موضوع هم برای تعداد کمی بازی صدق می کنه.
اصلا و ابدا این وسایل اضافه به خوبی گیم پد Wii U نیستند.
خودت باید بازی کنی تا درک کنی.

آخرین ویرایش:
نه بازیهای این نسل درست حسابی براش عرضه میشن نه نسل.... تو نسل بعد که تعطیله کلا :دی
در مورد انحصاریش هم من شخصا فقط ماریو دوس دارم که رو DS بازی میکنم در آینده هم 3DS میخرم ولی هرچی فکر میکنم دلیلی برای خرید Wii U نمیبینم :دی
مهمترين نكته يادت رفت اونم يه شبكه آنلاين قوي هست
اونجور كه خودشون گفتن وي يو قشر هاردكور رو هدف قرار گرفته قشر هاردكورهم مولتي عالي ميخواد

من فقط تا سال دیگه سکوت می کنم. تا قدرت واقعی Wii U به واسطه PROJECT CARS نمایش داده بشه.
در مورد بازی هم مطمئن باش اگر تا اخر سال وضعش درست بشه ساپورت فوق العاده ای می شه ازش
دلیل برای خرید Wii U انشالله اخر سال:d
چون نینتندو مجبور می شه تخفیف بزنه + این که تا اون موقع بازی های جدیدی براش معرفی شده و بازی انحصاری بیشتری براش منتشر شده.

مهمترين نكته يادت رفت اونم يه شبكه آنلاين قوي هست
اونجور كه خودشون گفتن وي يو قشر هاردكور رو هدف قرار گرفته قشر هاردكورهم مولتي عالي ميخواد
شبکه آنلاین هم داره فروشگاه آنلاینم داره طبق گزارشات فروش دیجیتالی بازی‌های نینتندو از سال 2012 تا به حال ردش زیادی داشته اونم به واسطه eShop. مولتی قوی که نشد حرف مولتی رو باید بازی داشته باشه نه کنسول
...
کسی مجبورتون نکرده کنسول بخرید پس نگید دلیل خرید چیه. چیزی به اسم کنسول بین نسلی نداریم ما . نمی‌دونم چطور کنسولی که GPUش از سری 7 AMD و رمش مثل X1 مدل DDR3 است میشه نسل 7 می؟اگر بخواید اون طوری بگید حرف EA است این کنسول نسل 8 EA مثل PS4 و X1 است. درمورد بازی‌ هم وضعیت مثل ویتا است.

آخرین ویرایش:
وقتی کنسول های نینتندو به جز ماریو که معلومه مخاطباش کیا هستن ، بازی دیگه ای نداره خوب کی حاظر میشه بره بخره ؟

99 سنت هم باشه ، من نمیخرمش

شبکه آنلاین هم داره فروشگاه آنلاینم داره طبق گزارشات فروش دیجیتالی بازی‌های نینتندو از سال 2012 تا به حال ردش زیادی داشته اونم به واسطه eShop. مولتی قوی که نشد حرف مولتی رو باید بازی داشته باشه نه کنسول
...
کسی مجبورتون نکرده کنسول بخرید پس نگید دلیل خرید چیه. چیزی به اسم کنسول بین نسلی نداریم ما . نمی‌دونم چطور کنسولی که GPUش از سری 7 AMD و رمش مثل X1 مدل DDR3 است میشه نسل 7 می؟اگر بخواید اون طوری بگید حرف EA است این کنسول نسل 4 EA مثل PS4 و X1 است. درمورد بازی‌ هم وضعیت مثل ویتا است.

البته شما نباید کنسول رو با Xbox One مقایسه کنی، توی این سایت Xbox One نسل 4 اه هم نسل Sega Gensis

وقتی کنسول های نینتندو به جز ماریو که معلومه مخاطباش کیا هستن ، بازی دیگه ای نداره خوب کی حاظر میشه بره بخره ؟

99 سنت هم باشه ، من نمیخرمش
وقتی بازی های انحصاریش رو نمی شناسی خواهشا الکی در این زمینه اظهار نظر نکن که فقط ماریو داره.
تا حالا یک ماریو بیشتر براش نیومده:|

Wii با اون همه فروش و بازی آخر سر بهش گفتن کنسول نیست و اسباب بازی‌ـیه! :d این دیگه با این حال روزش دوومی نمیاره.

نمیدونم چرا نینتدو عادت کرده اول کار خودش رو حسابی زجر بده بعد بره از دستمزد کارکنان بزنه تخفیف و بازی بده:|خوب مرد حسابی از همون اول اینکارو بکن

من فقط تا سال دیگه سکوت می کنم. تا قدرت واقعی Wii U به واسطه PROJECT CARS نمایش داده بشه.
در مورد بازی هم مطمئن باش اگر تا اخر سال وضعش درست بشه ساپورت فوق العاده ای می شه ازش
دلیل برای *@<O/:631ید Wii U انشالله اخر سال:d
چون نینتندو مجبور می شه تخفیف بزنه + این که تا اون موقع بازی های جدیدی براش معرفی شده و بازی انحصاری بیشتری براش منتشر شده.

من نسبت به شرایط فعلی گفتم. امیدوارم اینجوری بشه که شما میگی
ما از اولشم با نینتندو مشکل نداشتیم ! بارها گفتم شخصا 3DS رو به VITA ترجیح میدم بعنوان یه PS فن :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or