Iwata: مشکل Wii U کمبود بازی است، نه قیمت

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nevan

کاربر سایت
به عقیده آقای Satoru Iwata، مدیر عامل شرکت نینتندو، علت فروش کم کنسول Wii U قیمت آن نیست.

3hul1qst52z45p60h38q.jpeg

ایشان در مصاحبه ای که با CVG داشت، در این باره گفت:
"اگر مشکل Wii U قیمت آن بود، در این صورت باید بین فروش مدل Basic [که قیمتی معادل 299$ دارد] و فروش مدل Premium [که 350$ قیمت دارد] تفاوت زیادی مشاهده می شد. اما وضعیت اینگونه نیست. در واقع فروش مدل Premium بیشتر نیز است."

وی در مورد مشکل اصلی گفت:
"مشکل اصلی کنسول کمبود نرم افزاری است. تنها راه حل انتشار تعداد زیادی بازی خوب در بازار است."

با اینکه شعبه انگلستان نینتندو بر این موضوع که برای Wii U قیمت ثابتی (RRP - Real Retail Price) در انگلستان تعیین نکرده، تاکید می کند، اما Wii U همچنان با دو قیمت 250 پوند (Basic) و 300 پوند (Premium) به فروش می رسد.
برخی از فروشگاه های انگلستان نیز اقدام به ارائه تخفیف کرده اند، مانند فروشگاه Asda که دو بار برای Wii U تخفیف ارائه داد و مدل Basic را با قیمت 150 پوند می فروخت، اما این کار نتیجه نداد و سر انجام مجبور به حذف Wii U از فروشگاه خود شد.

با توجه اینکه چندی پیش نینتندو تایید کرد که هنوز از کنسول Wii U ضرر می کند، به نظر می رسد کاهش قیمت در دستور کار آنها نباشد.
PS4 و Xb1 امسال به ترتیب با قیمت های 350 پوند و 430 پوند عرضه می شوند.

منبع

آخرین ویرایش:
Iwata: مشکل Wii U کمبود بازی است
حالا انگار همین یه مشکل رو داره! :دی

هیچ کنسولی بدون بازی نمی فروشه. نمی دونم نینتندو چی فکر کرده بود با خودش با برنامه ای که برای Wii U ریخته بود.
ایواتا اینم باید در نظر بگیره که مدل بیسیک در واقع هیچی نداره! 8 GB هارد، بدون نینتندو لند (یا هر بازی دیگه ای که تو پک پریمیوم هست)، بدون شارژر گیم پد و بدون تخفیف خرید دیجیتالی! هرکی بیخواد وی یو بخره قطعا مدل پریمیوم رو ترجیح میده!

به نظر من Price Cut + بازی زیاد میتونه [حداقل] قسمتی از مشکلات وی یو رو حل کنه. اما مثل اینکه کاهش قیمتی در کار نیست :دی صلاح کنسول خویش CEO ها دانند :دی

بدون شارژر گیم پد
/:)
پس بنده خداها با دعا دسته رو شارژ می کنن؟:d
----
هرکی بیخواد وی یو بخره قطعا مدل پریمیوم رو ترجیح میده!
اتفاقا هر کسی ترجیح نمی ده.به جز تخفیف و هارد کمتر دیگه چیزی توی پک نیست که نشه جداگانه خرید:d
به هر حال یک عده ای 50 تا اضافه ندارن یا به هر دلیل دیگه ای سراغ دلاکس نمی رن.

این ایواتا دوباره حوصله اش سر رفته!!حوصله مون سر رفت از بس به حرف هاش گوش دادیم!خب معلومه که مشکل بازی ـه!!!

دستش از خودش بزرگتره
اوج نبوغ نینتیدو برای نسل بعد این بود که یک به ظاهر تبلت بی ریخت رو بکنه دسته بعد ماکرو همین کارو با یک آپدیت چند مگی انجام داد

برای ورود به نسل بعد
یا باید سخت افزارت قوی باشه
یا نو آوری از خودت نشون بدی
یا بازی های عالی و فراوانی داشته باشی

نینتیدو هیچ کدوم از اینها رو نداره..

دستش از خودش بزرگتره
اوج نبوغ نینتیدو برای نسل بعد این بود که یک به ظاهر تبلت بی ریخت رو بکنه دسته بعد ماکرو همین کارو با یک آپدیت چند مگی انجام داد

برای ورود به نسل بعد

حوصله بحث داری؟ 8-| الان باید با یه تعداد فن دوباره شروع به بحث کنی

دستش از خودش بزرگتره

برای ورود به نسل بعد

مطمئن شدم فقط توی عکس ها دیدی Wii U رو:))
بله همین چندوقت پیش جناب انسل در مورد این اسمارت گلس حرف زده بودند. بخونید بد نیست.
اسمارت گلس و هر چی وسیله ی دیگه هست هیچ وقت به گیم پد Wii U نمی رسه.
اگه به سخت افزار قوی هست که الان وضع 180 درجه فرق می کرد.
نه این که مایکروسافت خیلی نواوری داره:|

- - -ویرایش - - -

منظورم از اینا بود، نمی دونم اسمش چیه:
yt6exkh32kuw1142c69i.jpg

:d
چیز مهمی نیست من خودم فقط دسته رو می ذارم روی این وسیله و مستقیم دسته رو با سیم شارژ می کنم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or